Skip to main content

20 Februarie. Super Bingo Metropolis, suspendat. Organizatorii promit banii înapoi celor care au cumpărat cartoanele

 

Antena 1 a oprit de la difuzare emisiunea Super Bingo Metropolis, până când compania organizatoare va rezolva problemele cu Fiscul, scrie Evenimentul zilei. Radu Chifa, unul dintre acţionarii SC Phoenix Games SRL, a declarat pentru EVZ, că toate persoanele care au cumpărat cartoane la bingo pentru jocul de duminică îşi vor primi banii înapoi.

Publicitate

Îmi pare rău de ceea ce s-a întâmplat. Asta e situaţia. Informez toate persoanele care au cumpărat cartoane la bingo că îşi vor primi banii înapoi. Începând de mâine, cei care au jucat trebuie să se prezinte la sediile firmei noastre din toată ţara, pentru a-şi primii banii înapoi”, a afirmat Chifa. Pe acelaşi subiect a scris şi HotNews.ro
După îmbrânceli între bodyguarzi şi inspectorii ANAF, Antena 1 a sistat Super Bingo Metropolis. Ce fac cei care au luat bilete?

Mihaela Rădulescu va face naveta la finalul fiecărei săptămâni de la Monte Carlo la Bucureşti pentru emisiunea Duminica în familie, pe care o va realiza, din luna martie, la Realitatea TV.

Potenţialul Mihaelei este foarte mare. Mie mi s-a părut că a ieşit prematur din viaţa de televiziune şi a durat ceva până am convins-o să revină. Având un copil mic de care se ocupă, este destul de complicat până şi să-i aranjezi avioanele de la Monte Carlo la Bucureşti şi retur", spune Mihai Tatulici, citat de Adevărul.
Răduleasca se întoarce la Elan. La televiziunea lui Elan

Revista The Industry va fi, din luna martie, pe bani. Publicaţia va avea patru variante de abonament: pe 3 luni (30 lei), pe 6 luni (60 lei), pe 9 luni (90 lei) şi pe 12 luni, la 100 de lei. Abonamentul de un an va include şi cardul de membru al comunităţii The Industry, care permite acces la toate evenimentele şi lansările revistei, scrie The Industry.
A aparut noul numar The Industry. In curand, cititorii se vor putea abona la revista

Revista Click! pentru femei este cea mai citită din segmentul publicaţiilor pentru femei înregistrând circa 388.000 de cititori pe ediţie, scrie Wall-Street.ro. La capitolul ghid TV, Click TV are cele mai mari audienţe. Publicaţia distribuită gratuit împreună cu ziarul Click! a avut în perioada mai 2011 – ianuarie 2012 o medie de 693.000 de cititori pe ediţie.
Care sunt cele mai citite ziare si reviste din România

Publicitatea romanească se va apropia tot mai mult de ţările din Europa de Vest atunci când vor fi realizate mai multe campanii bazate pe idei noi, controversate şi mai puţine care să ţină cont de cercetări de piaţă, a afirmat Johan Ohlson, directorul de creaţie al agenţiei de publicitate Saatchi&Saatchi. El a spus că nivelul creativ din România este unul foarte ridicat, dar încă există diferenţe comparativ cu ţări precum Marea Britanie.
Directorul de creatie al Saatchi&Saatchi: Schimbarile vor aparea cand vom miza mai mult pe idei, nu pe sondaje de piata

Google a spionat utilizatorii care navigau prin intermediul Safari, browserul web al Apple, dar această practica a incetat de putina vreme, potrivit Daily Business care citează Wall Street Journal (WSJ). După ce a fost contactat în acest sens de WSJ, Google a dezactivat această funcţie. Gigantul american de Internet şi alte companii de publicitate utilizau coduri de programare speciale, ascunse în browserul Safari, pentru a supraveghea şi înregistra obiceiurile de navigare online a milioane de utilizatori ai Apple. Pe acelaşi subiect a scris şi HotNews.ro.
WJS: Google a spionat utilizatori ai Apple

Toate crainicele de pe canalele de televiziune sunt rugate să respecte valorile islamice şi afgane", spune un anunţ trimis de Ministrul Culturii afgan, Sayed Makhdoom Rahin, scrie Adevărul.
Conform watoday.com, prezentatoarelor li se mai indică să poarte văl pe cap şi să se machieze foarte discret. Ministrul şi-a motivat apelul spunând că a primit plângeri din partea membrilor parlamentului şi a publicului larg cum că prezentatoarele nu respectă etica islamică.

În Afganistan sunt aproximativ 120 de femei prezentatoare de televiziune, iar măsura i-a înfuriat pe jurnalişti, care spun că aceasta este dovada că autorităţile cred că talibanii vor ajunge iar la putere şi că guvernul nu vrea decât să-i impresioneze pe talibani, imitându-le vederile ultraconservatoare.
O meserie periculoasă: prezentatoare de televiziune în Afganistan

The Sun on Sunday, ediţia de duminică a tabloidului britanic The Sun, va fi lansată duminica viitoare, a anunţat ieri News International, divizia britanică a imperiului Murdoch, scrie Adevărul.
The Sun on Sunday va înlocui pe defuncta publicaţie News of the World, o instituţie de 168 de ani închisă în iulie 2011.
Murdoch lansează varianta de duminică a cotidianului britanic "The Sun"

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus