Skip to main content

21 Februarie. Firma care organiza Super Bingo Metropolis a intrat în insolvență

 

Firma care organiza jocul Super Bingo Metropolis transmis duminica de Antena 1, Phoenix Games SRL, a intrat în insolvenţă de pe 17 februarie 2012.

Publicitate

Potrivit procedurilor, primii creditori care urmează să-şi primească banii de la firmă sunt angajaţii şi statul român, faţă de care Phoenix Games are o datorie de peste 1,2 milioane de euro, din cauza neachitării restanţelor la bugetul de stat.

Prin urmare, jucătorii sunt in situaţia în care s-ar putea să nu-şi mai primească banii pe premii şi pe biletele jucate pentru jocul de duminică, oprit de Fisc.

Întrebat dacă a plătit azi vreun ban jucătorilor de la bingo, pentru premii sau echivalentul biletelor pentru jocul anulat de duminică, Radu Chifa, unul dintre patronii firmei SC Phoenix Games SRL, a declarat: „Nu ştiu. Eu am plecat de la firmă şi nu ştiu ce au făcut angajaţii mei. Poate răspund la ceea ce nu trebuie. Da, am intrat în insolvenţă şi aşteptăm acum să vedem dacă instanţa va anula decizia comisiei de revocare a licenţei noastre de joc. Aşteptăm zilele următoare planul de reorganizare al firmei”.
Bingo Metropolis a intrat în insolvenţă. Jucătorii s-ar putea să nu-şi mai primească banii

Andi Moisescu spune că după 20 de ani în care a lucrat pentru Adrian Sârbu, nu s-ar vedea făcând emisiuni în alt trust media, scrie Adevărul.

Andi Moisescu este acum, alături de Andreea Esca, una dintre emblemele trustului Pro. Mai mult, nu crede că va pleca vreodată din Pro. „În vară se fac 21 de ani de când sunt în Pro. Dacă cineva îşi doreşte locul meu, mai bine se orientează către alte zone. Nu cred c-o s-apuce ziua aceea“,a spus Moisescu.
Andi Moisescu: „Nu voi pleca niciodată din Pro“

Dan Suciu, noul purtător de cuvânt al Guvernului, se judecă din vara trecută cu Guvernul, scrie Jurnalul Național. Gheorghe Piperea, avocatul lui Dan Suciu, a declarat, pentru Jurnalul Naţional, că jurnalistul l-a asigurat că va rămâne parte în procesul intentat Guvernului României, întrucât nu are motive să-şi schimbe opinia conform căreia stabilirea retroactică a TVA este ilegală.

Vara trecută, un grup de jurnalişti, artişti şi creatori care au fost retribuiţi de-a lungul anilor pe drepturi de autor a dat statul în judecată, prin intermediul avocatului Gheorghe Piperea, într-un proces colectiv ce viza declanşarea de către ANAF a procedurilor de inspecţie fiscală şi intenţia autorităţilor guvernamentale de a le percepe, retroactiv, TVA pe veniturile încasate.
Purtătorul de cuvânt al Guvernului, în proces pentru TVA cu Guvernul

Lucian Sârb, directorul editorial al rețelei de televiziune Euronews, s-a alăturat din această săptămână boardului științific al GeoPOL, scrie Evenimentul zilei.
Lucian Sârb a condus știrile TVR înainte de a fonda și coordona proiectul televiziunii de știri Money Channel.
Lucian Sârb de la Euronews, în boardul GeoPOL

The Sun on Sunday va fi succesorul "defunctului" News of the World - tabloidul de weekend din portofoliul News International, filiala britanică a News Corporation - care a fost închis în iulie 2011, în urma scandalului privind interceptări telefonice ilegale în care a fost implicat grupul media deţinut de magnatul Rupert Murdoch.

Rupert Murdoch a vizitat, vineri, redacţia ziarului The Sun - aflat în portofoliul News International, filiala britanică a grupului său media - pentru a încerca să detensioneze situaţia după arestarea mai multor jurnalişti ai publicaţiei într-un caz de corupţie. În acest context, Rupert Murdoch a dat asigurări că tabloidul The Sun va continua să apară, chiar dacă cinci dintre angajaţii publicaţiei au fost arestaţi pentru fapte de corupţie, precizând că moştenirea glorioasă a The Sun va fi continuată prin lansarea "foarte curând" a unei ediţii de duminică a tabloidului britanic.
Tabloidul de weekend The Sun on Sunday, lansat weekendul viitor, sub coordonarea lui Rupert Murdoch

În ianuarie, internauții din SUA au petrecut online, în medie, un record de 36 de ore, reflectând importanța în creștere a acestui mediu în viața de zi cu zi. Printre cei mai mari câștigători în trafic au fost site-urile de călătorii și de cariere, scrie Wall-Street.ro.

În top se află sub site-urile Yahoo și Microsoft. Site-urile deținute de Google sunt în top, fără îndoială “împinse” de la spate de YouTube, scrie Webpronews.com.
Facebook, sub Yahoo si Microsoft in topul celor mai vizitate site-uri de americani

Dilema Veche, săptămânalul Șapte Seri București și cotidianul Tribuna sunt publicațiile românești care au procentele cele mai mari de cititori care sunt bine educați și în funcții de conducere, arată datele Studiului Național de Audiență (SNA) centralizate de Wall-Street.ro.

Analiza arată că 18 publicații dintre cele 106 pentru care SNA a oferit date au mai mult de jumătate dintre cititori în funcții de conducere ori foarte bine pregătiți.

De cealaltă parte, Wall-Street.ro a realizat și un top al publicațiilor cu cei mai needucați cititori. Monitorul de Botoșani, Transilvania Expres și Bravo Girl sunt publicațiile tipărite care au cele mai mari procente de cititori mai puțin educați.
Topul publicațiilor cu cei mai bogați și deștepți cititori

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu