Skip to main content

Cocor Media Channel, publicitate de 1,4 milioane de euro în 2011

 

Cocor Media Channel, compania care vinde spațiul publicitar pentru ecranele de pe magazinul Cocor, a înregistrat în 2011 o cifră de afaceri de 1,4 milioane de euro în urma vânzării de spațiu publicitar outdoor.

Publicitate

Fațada media a magazinului COCOR a avut în 2011 un trafic mediu de aproape 3 milioane de mașini pe lună pe șase din cele opt benzi de circulație ale bulevardului I.C.Brătianu, conform datelor oferite de Brigada Rutiera a Politiei Capitalei.

Carmen Andrei, Cocor Media Channel: ”Rezultatele obținute în 2011 arată interesul crescut al clienților pentru outdoor-ul digital spectacular”.

Pe lângă datele oficiale de trafic, COCOR SA a realizat studii proprii care arată că timpul de staționare prin fața ecranelor este între 45 de secunde și 4 minute, în funcție de trafic.

Anul trecut, Cocor Media Channel a transmis în direct meciul de box dintre Lucian Bute și Jean Paul Mendy, dar și finala turneelor BCR Open și BRD Năstase Țiriac Trophy. Totodată, Cocor Media Channel a difuzat și decernările de stele de pe Aleea Celebrităților din Piața Timpului.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • E greu de cuantificat, insa zona este si una destul de circulata de pietoni, care vad mult mai usor ecranele. Ar fi interesant sa transmita mai multe evenimente live. Ar atrage mai multi oameni care altfel cam ocolesc magazinul. Nu stiu daca oficiale, dar eu numai gol l-am vazut.

Trimite un comentariu