Skip to main content

Concursul Super Bingo Metropolis, suspendat cu două ore înainte de difuzare

 

Emisiunea-concurs Super Bingo Metropolis, de la Antena 1, a fost suspendată până ce firma care se ocupă de emisiune, Phoenix Games SRL, va rezolva probleme identificate de Ministerul Finanţelor, a anunţat Antena Group.

Publicitate

Comunicatul integral, în continuare:

Comisia de autorizare a jocurilor de noroc din cadrul Ministerului Finanţelor a dispus revocarea licenţei societăţii Phoenix Games SRL, organizatoarea jocului Super Bingo Metropolis, pentru datorii.

Azi, 19 februarie, cu două ore înaintea difuzării emisiunii Super Bingo Metropolis, Antena TV Group a fost inştiinţată de Ministerul Finanţelor Publice cu privire la faptul că MFP – Comisia de autorizare a jocurilor de noroc a dispus măsura revocării licenţei societăţii Phoenix Games SRL, organizatoarea jocului Super Bingo Metropolis, pentru înregistrarea de către această societate de obligaţii restante faţă de bugetul de stat mai vechi de 30 de zile.

În vederea asigurării respectării cerinţelor legale, Antena TV Group ca entitate neutră, neimplicată în organizarea jocului bingo, este nevoită să suspende difuzarea emisiunii Super Bingo Metropolis până la soluţionarea tuturor diferendelor dintre autoritatea fiscală şi organizatorul jocului bingo.
Urmează ca raporturile dintre organizatorul jocului bingo şi persoanele participante la acest joc să fie gestionate exclusiv de către societatea organizatoare Phoenix Games SRL.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • neamtu' neamtu'
    Scuze, am scris din greseala de 2 ori "tu citesti"
    Dar, ca sa fiu mai explicit:
    ANAF a suspendat licenta acum 4-5 zile iar Antena TV Group din aceasta cauza a suspendat emisiunea duminica, cu 2 ore inainte de a incepe...
    Mai cititi fratilor odata articolul...
  • neamtu' neamtu'
    asta da ciudatenie:
    - eu scriu "4-5 zile" tu citesti tu citesti "4-5 luni"
    :):):)
  • george george
    ciudat este ca si tu vorbesti fara sa stii...faci supozitii. Licenta nu a fost retrasa acum "4-5 luni", ci acum 4-5 zile. Sechestrul pe bunuri este una, retagerea licentei este altceva, crede-ma. Iar decizia de suspendare a emisiunii este luata de reprezentantii ANAF, dat fiind faptul ca Superbingo este un joc de noroc. din cauza asta, are nevoie de acceptul comisiei de reglementare a acestor tipuri de jocuri si, cum spuneam mai sus, nu-l mai are.
  • neamtu' neamtu'
    Licenta a fost suspendata de acum 4-5 zile de catre ANAF....
    Decizia de care se vorbeste aici, de suspendare a emisiunii este a conducerii Antena TV Group.
    Ciudat este ce scriu unii aici fara sa se informeze....
  • IRINA IRINA
    NU SE POATE ASA CEVA.MINISTERELE NU LUCREAZA DUMINICA.PAREREA MEA ESTE CA,CE-I DE LA SOC.PHOENIX GAMES SRL NU AU DORIT SA DEA MANA CU PUTEREA ,EI SI-AU VAZUT DE OGRADA PROPRIE SI ANUME DE ORGANIZAREA JOCULUI CU TOT CE TINE DE ACESTA.LASATI SA CONTINUE JOCUL,NU NE PRIVATI DE EL.
  • Ana Ana
    foarte ciudat...de cand lucreaza ministerele duminica? e clar o directiva venita de la cel mai inalt nivel...pe principiul cine nu este cu mine e impotriva; pariu ca daca aceasta emisiune era difuzata de oricare dintre posturile pro-putere, nu le mai cauta anaful atata in coarne?!

Trimite un comentariu

sus