Skip to main content

Digi 24 va fi lansat la 1 martie cu Adriana Muraru

 

Operatorul RCS&RDS va lansa, de la 1 martie, de la ora 19.00, postul de ştiri Digi 24, potrivit unui comunicat oficial al companiei. Postul va fi transmis în format full HD. Prima emisie va aparţine Adrianei Muraru, care s-a alăturat echipei pentru a prezenta principalul buletin de ştiri al Digi 24.

Publicitate

Printre personalităţile postului se numără Adriana Muraru, Liana Alexandru, Luca Niculescu, Cosmin Prelipceanu, Emma Zeicescu, Cosmin Stan sau Laura Teodoru.

George Orbean, Digi24: “Suntem parte a unui proiect ambiţiios, vrem sa readucem în prim plan ştirea de calitate, tratată jurnalistic, să evităm mondenul şi de aceea în emisiunile Digi24 vorbim despre creativitate, inovaţie. Punem întrebări, oferim orizonturi de gândire, aducem în prim plan tineri talentaţi, entuziaşti, îndrăzneţi şi redescoperim valorile autentice”.

În programul zilnic vor exista, pe lângă emisiunile de ştiri, şi cele de educaţie civică, auto sau emisiuni dedicate copiilor.

Antoaneta Dohotariu, producator general departament producţie Digi24: “Trăim într-o societate fără repere, fără modele morale, valorice şi sociale, aproape nimeni nu se mai afla la locul cuvenit. Ignoranţa impune limita înţelepciunii, inferiorul judecă superiorul iar televiziunile si-au facut o regula din a produce mult zgomot si de a impune drept modele de reuşită în viaţă, personaje îndoielnice. ,,Conversaţii esenţiale”, „Digicult”, Paşaport diplomatic, „Ca-n filme,, sunt numai câteva dintre titlurile emisiunilor care cred în rolul pe care educaţia îl poate avea în schimbarea destinului acestei ţări"

Cum va arăta grila de programe:

  • Matinalul va fi prezentat de Anca Ileana Dumitrescu şi Marius Pancu vor prezenta Morning show.
  • Pe parcursul zilei va fi difuzată emisiunea „Romania în direct”, jurnale de ştiri din oră în oră.
  • Show-ul de seară va fi realizat de Luca Niculescu, urmat de Cosmin Prelipceanu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ana ana
    De acord, dar de ce atatea canale unguresti in grila RCS in Bucuresti ? Care e procentul vorbitorilor de maghiara in Capitala ?
    Nem tudom, Csaba ...
  • Adrian Adrian
    @ Gogu pintenogu mai bine te-ai întoarce în presă în loc să stai în Piaţa Universităţii. Numai rataţi şi frustraţi pe aici. Zii ceva să te fac praf...
  • Gogu PintenogLu Gogu PintenogLu
    :) nu fac acuzaţii. evoc pur şi simplu momente de viaţă la care am fost martor. la faza cu studenţi, alţi martori au fost studenţii înşişi, reporteriţa Antoaneta (care le dădea indicaţii regizorale) şi cameramanul. scena a fost filmată într-o sală de curs cu intrare pe la Facultatea de Litere. Pe Antoaneta îmi era imposibil să o confund - o ştiam de la precedentul job, cel de la ziarul "Ora". Iar în ceea ce priveşte ProTV-ul şi primul mare derapaj pe TV din perioada post-decembristă - martoră a fost o ţară întreagă. Nu dau un rahat, vorba neamţului, pe predicile moral-educative ale cuiva format şi upgradat profesional în business-ul pus pe picioare de Adrian Sârbu. E dreptul meu. Aşa că, băi George, eu zic să-ncheiem discuţia aici. Timpul, ştii bine, le înfrânge pe toate:P
  • george george
    nu e vorba de cauza. e vorba ca faci niste acuzatii destul de aiurea si nu-ti asumi chestia asta. asa pot spune si eu ca te-am vazut imbracat in miner si ca bateai studenti. plus ca unii dintre noi ii cunosc pe oamenii astia si le stiu valoarea. oricum doar timpul va arata daca sunt buni sau nu si nu niste laturi aruncate pe net de unu' Gogu. seara buna si numai bine iti doresc bai Gogule
  • dan dan
    http://imgpaste.com/F5xS.jpg - uitati-va la aceasta imagine si spuneti-mi care este diferenta dintre televiziunile romanesti de stiri pentru ca eu unul nu vad nicio diferenta.
  • Gogu PintenogLu Gogu PintenogLu
    Uluitor cât de mulţi cetăţeni invocă următoarea entorsă logică: "asumă-ţi opinia, cu nume, prenume şi CNP, ca să ţi-o iau în seamnă, altfel mă şterg undeva cu ea." Aşadar e judecată, până la urmă, persoana - în termeni de notorietate, CV etc - nu opinia sau argumentaţia în sine. Mai băbeşte: avem pe o masă o roată auto de 15". Vine un mecanic şi zice: "Este o roată auto". Vine un profesor universitar, doctor în astrofizică etc şi spune: "Este o navă intergalactică din Andromeda!" În logica lui "să vedem şi noi cine eşti" a doua opinie e mai valoroasă decât prima şi va impune trendul. Chiar dacă-i o tâmpenie absolută. Dragă George, pentru că te-ai ostenit să-mi răspunzi personal, îmi permit şi eu să-ţi recomand o terapie intelectuală: manualul de aritmetică de clasa a 4-a. Majoritatea aserţiunilor de-acolo sunt neasumate sau neatribuite dar oamenii, în general, le acceptă ca atare. Sau, dacă nu le acceptă şi nu le înţeleg, se războiesc cu teorema lui Pitagora. Nu cu Pitagora. Whatever. În acest spaţiu, pe acest site, sunt Gogu şi spun lucruri adevărate, opinii sau prostii. În altă parte folosesc alt nume dar spun cam aceleaşi chestii. În concluzie, foloseşte-ţi mail-ul pentru o cauză mai bună.
  • steven steven
    pe digi satelit poti aseza programele asa cum doresti!!!
  • dan dan
    Inteleg aluzia, dar eu ma refeream in primul rand la informatiile/stirile externe, alea ma intereseaza cu precadere si chiar mi-as dori ca Digi24 sa rezerve mai mult timp stirilor externe. De fapt mi-as dori sa fie o televiziune de stiri dupa modelul celor europene si nu a celor americane asa cum sunt RTV, Realitatea, A3 etc.
    Mai putin senzationalism si mai multa obiectivitate.
  • Iany Iany
    Toti cei din Digi asta sunt oameni crescuti in televiziunile patriei.Cum poti sa crezi ce spun,ca vor fi altceva? Vor fi la fel ca fratii lor.De pilda,uite angajarile cum se fac,pe pile si proptele pentru ca o sa vedeti si voi toti ce aratari vor fi pe ecranul Digi.Mai mare rasul!
  • george george
    daca esti asa de virulent de ce nu pui numele tau real, sa vedem si noi cine esti tu. poate asa o sa apari tu ca un nume de referinta in presa romaneasca si o sa se uite toti la tine ca la un guru. daca ti-e frica sa spui aici numele real poate mi-l spui mie direct pe mail ca tare vreau sa te cunosc
  • @dan @dan
    @dan - "Oricum, sursa mea principala de informatie ramane internetul si nu televiziunea. Doar pe internet mai gasesti jurnalisti independenti" - eu zic sa iesi pe strada si o sa vezi realitatea, nu trebuie sa-ti explice cineva "independent", decat daca esti prea prost
  • bahmuteanca bahmuteanca
    eu mor de ciuda ca bat pina la canalul 93 pe digi satelit baza si mai bine de jumate din canalele din grila sunt criptate sau sunt ungresti si nu am nevoie de ele...adica nu vad TVR 3, tvr info, tvr internat, giga tv, gsp tv...
  • codrut codrut
    Si producatorul digi ce ne spune ca nu avem repere? de unde stie? nimeni nu se mai afla la locul cuvenit? stim si noi cum se fac angajarile. Cine sunt ignorantii si cine inteleptii? si in final ne dati si lectii de educatie ca poate suntem prosti si nu am mers la scoala acolo unde se face educatie sau macar ar trebui sa se faca. Si spun ca sunt post de stiri? par a fi unul generalist.
  • bahmuteanca bahmuteanca
    din cite am auzit, vor difuza DigiNews pe canalul raposatului 10 TV...asa ca pasionatii de reluari mai au doar o saptamina la dispozitie sa se delecteze cu "Nasul", cu mulatra de Bela sau cu matinalii...
  • codrut codrut
    Eu zic sa fie atenti ca postul care se lanseaza tot pe 1 martie DISNEY JUNIOR ca la ce programe anunta ca au cred ca aia va fi concurenta lor.

Trimite un comentariu

sus