Skip to main content

Divele Andreea Marin și Mihaela Rădulescu ies din topul celor mai mediatizate

 

Gigi Becali este pe prima poziție în topul celor mai mediatizate celebrități masculine în luna ianuarie, arată o monitorizare mediaTrust. De altfel, patronul echipei Steaua a condus în topul mediatizărilor și în ultimele luni, despre care Paginademedia.ro a scris Aici și Aici.

Publicitate

În ianuarie, 17 știri au fost scrise, în medie, despre Gigi Becali în fiecare zi. La capitolul vedete feminine, divele Andreea Marin și Mihaela Rădulescu au fost detronate din top 10 de nume precum Oana Zăvoranu, Monica Gabor, Daniela Crudu și Sânziana Buruiană.

Clasamentul integral, în continuare:

În topul celor mai mediatizate vedete masculine a intrat și Irinel Columbeanu, care a atras atenția media după ce și-a anunțat candidatura la Primăria Capitalei. Și Dan Diaconescu a intrat în top 10, cu 111 apariții în presă, după participarea sa la protestele din Capitală.

Cele mai mediatizate personalități masculine din presa locală (număr apariții):

 1. Gigi Becali - 526
 2. Cristi Borcea - 225
 3. Răzvan Lucescu - 219
 4. Victor Pițurcă - 164
 5. Irinel Columbeanu - 113
 6. Dan Diaconescu - 111
 7. Adrian Mutu - 107
 8. Cătălin Botezatu - 75
 9. Mitică Dragomir - 72
 10. Cristi Chivu/Ciprian Marica - 71

Dacă în decembrie Monica Gabor a condus în clasamentul vedetelor feminine, în ianuarie Bianca Drăgușanu a fost în centrul atenției cu 85 de apariții în presa locală. Mai exact, cel puțin două articole scrise în fiecare zi în presa locală au fost despre Bianca Drăgușanu.
Monica Gabor s-a situat în ianuarie pe locul al doilea la capitolul mediatizare, iar Oana Zăvoranu pe poziția a treia cu 70 de apariții. Andreea Marin, Mihaela Rădulescu și Inna ies din top.

Cele mai mediatizate personalități feminine din presa locală (număr apariții):

 1. Bianca Drăgușanu - 85
 2. Monica Gabor - 84
 3. Oana Zăvoranu - 79
 4. Daniela Crudu - 73
 5. Nicoleta Luciu - 57
 6. Loredana Groza - 51
 7. Adelina Pestrițu - 49
 8. Adela Popescu - 42
 9. Delia Matache - 40
 10. Sânziana Buruiană - 38

Analiza a luat în considerare peste 400 de publicaţii tipărite (centrale şi locale) care au apărut între 1 ianuarie şi 31 ianuarie 2012, monitorizate de mediaTRUST.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu