Skip to main content

Effie Awards a dat startul înscrierilor

 

Înscrierile pentru cea de-a noua ediție a Romanian Effie Awards, eveniment organizat de IAA România și UAPR, vor avea loc în perioada 21 februarie - 18 mai. Procesul de jurizare se va desfășura în zilele de 31 mai și 1 iunie, iar Gala de Premiere va avea loc pe 4 iunie 2012.

Publicitate

În acest an, competiția este structurată în 22 de categorii de produse și servicii, în care pot înscrie lucrări agenții de publicitate, companii, agenții de market research sau alte entități care au realizat campanii în perioada ianuarie 2011 – decembrie 2011 (pentru “Brief of Effectiveness”) sau ianuarie 2009 – decembrie 2011 (doar în cazul categoriei “Sustained Success”).

O noutate a competiției este permiterea înscrierii campaniilor care au utilizat un singur mediu de comunicare. Astfel, pot participa în competiție campaniile care au utilizat un singur canal media, orice mediu fiind eligibil.

"EFFIE este festivalul care premiază rezultatele campaniilor de comunicare și recunoaște valoarea parteneriatului dintre clienți și agenții. În acești ani plini de provocări pe care îi traversează industria de marketing și comunicare din România, acest parteneriat este cu atât mai important iar echipele care reușesc să obțină rezultate într-o piață în scădere, merită cu atât mai mult recunoașterea întregii industrii”, a declarat Manuela Necula, CEO Ogilvy Group Romania si Presedintele Comitetului de Organizare Effie.

Documentele de participare pot fi găsite pe siteul oficial al festivalului, www.effie.ro.

Seminarul How to win an EFFIE va avea loc joi, 1 martie, de la ora 10.00, la sediul IAA România. Vorbitorii seminarului How to Win an EFFIE sunt: Victor Dobre – din partea IAA România, Ștefan Chirițescu – Graffiti BBDO, Victor Stroe – Leo Burnett, Simina Leotescu – Propaganda și Ștefan Teodorescu – SAB Miller.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu