Skip to main content

Haz de necaz despre Adevărul: Un angajat Adevărul a fost prins ieri noapte în timp ce-și lua salariul.

 

"Un angajat Adevărul a fost prins ieri noapte în timp ce-și lua salariul" este una dintre glumele adunate de Kamikaze în lista Absolut toate glumele despre Dinu Patriciu.

Publicitate

De altfel, chiar și angajații Adevărul fac haz de necaz. Una dintre glumele care circulă prin redacția ziarului, "culeasă" de Paginademedia.ro: "Până anul trecut eram salariați, acum suntem doar angajați".

Alte glume strânse de revista Kamikaze, în continuare:

 • Dinu Patriciu e un afacerist atât de bun încât, dacă s-ar lansa într-o afacere de pompe funebre, lumea ar înceta să mai moară.
 • De ce nu poate scrie nimeni pe Twitter cât e datoria pe care o au, însumat, firmele lui Dinu Patriciu? Prea multe caractere.
 • Dinu Patriciu mai are atât de puțini bani încât magazinele Mic.ro se vor numi în curând Mic.wordpress.com.
 • Dinu Patriciu le-a promis angajaților că le va întârzia salariile la timp.
 • Ca să facă economie, Dinu Patriciu l-a rugat pe Rahan să-și scrie singur revista.
 • Ca profesor de economie, Dinu Patriciu și-a sfătuit angajații să-și facă rate la bănci în moneda în care își primesc salariile, dar angajații au protestat, spunând că nici o bancă nu acceptă credit în Rahani.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Păi dacă nu sunteți plătiți, la ce naiba vă mai duceți la serviciu? Poate din motivul ăsta: http://www.youtube.com/watch?v=jBYtYzSqsJE
  Eu v-aș pune taxă de intrare în clădire. Să zicem, 10 lei/8 ore. În weekend, sâmbăta, 5 lei, duminica, intrare gratuită.
 • Nu au unde sa plece, oamenii buni au plecat de mult timp. Au ramas numai pupincuristii si toti incompetentii care spera sa cumpere cineva Holdingul si sa le achite salariile lor babane, ca doar e an electoral...
 • Nu inteleg de ce-l tot criticati pe Imre pe aici, cand el tocmai si-a comandat o revistuta din care aflam cat de vizionar e, oameni buni: http://www.themarketer.ro/ro/index.php?p=articol&a=93.
  Cititi si va cruciti, apoi mars la Sensazioni!
 • Cand or pleca loaze precum Ionescu si prietenii lui, Imre si acolitii lui, atunci poate o sa se poata respira. Deocamdata e jale. Atata impostura pe metru patrat mai rar intalnesti
 • Ma, tu ai fost ala care a pus baricada la Universitate acum 2 saptamani! Cand o sa intelegi ca cei mai multi oameni sunt reactivi si nu proactivi? Sau crezi cumva ca vor face greva?
 • Teama pe care o are dl Imre este aceea ca, daca se va sparge tabloul cu dl Patriciu de la intrarea in holding, nu va avea hartie pentru un poster nou. De aceea, Frumoasa din padurea adormita (Ionescu)face preventiv iesiri regulate din birou sa verifice tabloul mogulului.
 • Asta e ca aia cu basescu - de ce sa-l dam jos, ca nu mai avem cu cine sa-l inlocuim. toti sunt la fel.

  O fi presa moarta, dar tu nu!

  Sunt oameni care doresc schimbarea imnului... Pai inca nu s-au trezit toti:D Mai e pana atunci.
 • Daca e chiar asa cum se spune, nu inteleg de ce nu pleaca lumea de acolo? Sunteti ca si someri... pierdeti timpul vostru acolo... nu fiti siguri ca va luati salariile, toate, cand si cum in instanta sau prin alte mijloace. Poate se merita doar daca ai salarii de mii de euro.
 • rezultatul este simplu: Patriciu nu mai da nici un ban la sefi. Sefii stau si isi impart salariile din ce mai strang de prin holding, iar angajatii "de luni incolo"... Totul pana cand se trezeste angajatul de rand si face greva sau nu mai vine:) Sfarsit!
 • ridem, noi, ridem, dar purceaua-i moarta-n cotet... oamenii nu iau salariul cu lunile, bancile baga penalitati la greu (ar trebui sa le plateasca paturica, da'... n-ai sa vezi)dar tractoristu' sef, gregoar si pupaza aia de ionescu n-au nici o treaba. adica au, fac din nou liste cu concedieri. Mai dau afara fo 50 de sclavi cu salarii de mizerie si s-au scos! au facut economie si-au redresat trustul! nu conteaza ca aia ramasi vor munci triplu si ca incompetentii cu salarii de mii de euro au ramas. Super management!

Trimite un comentariu