Skip to main content

Media Ursus Breweries, la Media Investment

 

Contul de media al producătorului Ursus Breweries va fi administrat de Media Investment. Agenția a fost desemnată în urma unei licitații la care au participat 9 companii, anunță un comunicat al producătorului de bere.

Publicitate

Media Investment, parte a The Group, va administra bugetele de media ale brandurilor Ursus, Timișoreana, Ciucaș, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Pilsner Urquell, Azuga, Redd’s și Stejar.

Grant McKenzie, Ursus Breweries:

”Selecția unei noi agenții pentru a gestiona contul de media este parte a unui program de reîmprospătare, pentru a ne asigura că poziția noastră pe piață este stabilă și putem comunica într-un mod eficient cu consumatorii. Administrarea contului de media este un element strategic de bază a politicii de marketing și sperăm într-o colaborare eficientă și de efect cu Media Investment”.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • rareori e pe fata spaguta :))
    si la cate schimbari au loc in Ursus as we speak (plecarea catorva brand manageri, a VP-ului de mk...etc), tare mi-e ca s-a spart o bula pe undeva.

    totusi, in "apararea" lor, rareori sunt facute publice pitchurile dinainte sa aiba loc.
  • 1. cat de transparenta a fost licitatia? unde , public, a fost facut anuntul? pana cand o sa mai toleram lipsa transparentei in astfel de geshefturi?

Trimite un comentariu