Skip to main content

Mediafax aniversează 20 de ani

 

Agenţia de ştiri Mediafax a lansat astăzi campania aniversară Mediafax – 20 ani, pentru a celebra împlinirea a două decenii de activitate.

Publicitate

Campania se desfăşoară pe www.mediafax.ro/20ani, unde utilizatorii pot vedea evenimentele majore care au marcat istoria ultimilor 20 de ani şi care au fost relatate de Mediafax. De la mineriada din 1991 şi isteria generată de concertul lui Michael Jackson în 1992, la uralele galeriei pentru echipa na'ională de fotbal din 1994 şi prima alternanţă la putere din 1996. De la aderarea la NATO şi UE, la momente dificile precum recesiunea, toate sunt reunite pe site-ul campaniei.

Tot pe mediafax.ro/20ani, în secţiunea Like-a-Year, utilizatorii pot da “Like” anului care le-a placut cel mai mult, cel cu care se identifică sau care le trezeşte cele mai multe nostalgii. În plus, pot comenta anul preferat pe pagina “Like-a-Year” de pe Facebook.

Campania aniversară Mediafax – 20 ani se va încheia printr- o gală în care Mediafax va face o incursiune în istoria ultimilor 20 de ani şi va premia personalităţi care au făcut ceva memorabil şi valoros pentru români.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus