Skip to main content

Prima ediţie Sun on Sunday, peste 3,2 milioane de exemplare vândute

 

Magnatul News Corp, Rupert Murdoch, a anunţat ieri pe contul său de Twitter că prima ediţie a săptămânalului de scandal Sun on Sunday a avut vânzări de peste 3,2 milioane de exemplare, un record care nu a mai fost atins de un ziar britanic de patru ani.

Publicitate

Recordul a fost depăşit în urmă cu mai bine de patru ani tot de o publicaţie a lui Rupert Murdoch: News of  The World, tabloidul închis în vara anului trecut ca urmare a scandalului interceptărilor ilegale. News of The World a vândut în ianuarie 2008 tot 3,2 milioane de exemplare.

Sun on Sunday a avut, în prima ediţie, nouă pagini de reclamă color, în timp ce Mail on Sunday a avut patru, iar Sunday Mirror doar una.

Totodaă, primele cifre “din teren” arată o scădere a vânzărilor de până la 30% pentru competiţia Sun on Sunday: Sunday Mirror şi People. Primele estimări arată că People ar putea avea o scădere cu 30% a vânzărilor, ajungând la 560.000 de exemplare vândute.

Sursa Foto: The Guardian

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Zoon Politikon Zoon Politikon
    Rupert Murdoch stie sa faca bani si din piatra seaca. Pe o piata media in continua miscare, stie sa isi aleaga cu grija nisele profitabile. Poate invata si Patriciu ceva.

Trimite un comentariu

sus