Skip to main content

Prima ediție Sun on Sunday, peste 3,2 milioane de exemplare vândute

 

Magnatul News Corp, Rupert Murdoch, a anunțat ieri pe contul său de Twitter că prima ediție a săptămânalului de scandal Sun on Sunday a avut vânzări de peste 3,2 milioane de exemplare, un record care nu a mai fost atins de un ziar britanic de patru ani.

Publicitate

Recordul a fost depășit în urmă cu mai bine de patru ani tot de o publicație a lui Rupert Murdoch: News of  The World, tabloidul închis în vara anului trecut ca urmare a scandalului interceptărilor ilegale. News of The World a vândut în ianuarie 2008 tot 3,2 milioane de exemplare.

Sun on Sunday a avut, în prima ediție, nouă pagini de reclamă color, în timp ce Mail on Sunday a avut patru, iar Sunday Mirror doar una.

Totodaă, primele cifre “din teren” arată o scădere a vânzărilor de până la 30% pentru competiția Sun on Sunday: Sunday Mirror și People. Primele estimări arată că People ar putea avea o scădere cu 30% a vânzărilor, ajungând la 560.000 de exemplare vândute.

 

Sursa Foto: The Guardian

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Rupert Murdoch stie sa faca bani si din piatra seaca. Pe o piata media in continua miscare, stie sa isi aleaga cu grija nisele profitabile. Poate invata si Patriciu ceva.

Trimite un comentariu