Skip to main content

Prima TV,10.000 de lei pentru scene de viol simulate dimineaţa, la prima oră

 

Postul Prima TV a fost amendat cu 10.000 de lei pentru o serie de imagini de violenţă, injurii şi scene cu conotaţie sexulală prezente în serialul Iubiri secrete, difuzat de luni până joi în intervalele 19.30-20.30 şi 07.00-08.00.

Publicitate

Consiliul Naţional al Audiovizualului a sancţionat Prima TV pentru mai multe episoade din reality telenovela Iubiri secrete, difuzate în perioada 21-23 noiembrie 2011.

“Telenovela nu este produsă de Prima TV. Dacă ar fi fost în limba indiană ar fi trecut neobservată. N-are sânge, în plus aceste episoade sunt din perioada în care am fost sancţionaţi pentru acelaşi serial”, a spus reprezentantul postului Prima TV, în faţa membrilor CNA.

Acesta a mai spus că în prezent, serialul este difuzat în reluare.

Narcisa Iorga, membru CNA, a propus ca serialul să fie reprogramat după ora 22.00 şi să nu fie dată în reluare.
Atât unele imagini difuzate cât şi limbajul folosit au fost nepotrivite, în raport cu încadrarea serialului şi ora de difuzare a acestuia.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • aidan aidan
    s-or uita, dar la miezul noptii, pe cand eu am dat peste iubirile astea ziua in amiaza mare sau dimineata cand butonam!nu-l vad pe captos in reluare dimineata!pentru ca nu are reluare.
  • delia delia
    ma rog nu am nimik cu serialul in sine ,,insa la ANTENA 1 la CAPATOS ??????? chiar nu se uita nimeni acolo dc nu se dau amenzi ?????????????????
  • aidan aidan
    n-am vazut ceva mai scarbos ca jaful asta de, chipurile, telenovela "iubiri secrete".numai cand vad fetele "actorilor" si ma intreb din ce ghetouri au fost racolati?nu mai spun ca e unul care de la inceput tooot vrea sa omoare pe cate cineva nu urmaresc dar cand dau pe primatv numai peste astia dau.nu spun cat de prost joaca!infect!insumat am vazut vreo jumatate de ora de cand e telenovela dar mereu era ala de vrea sa ucida.intrebare:a omorat pana la urma pe cineva sau doar gura e de el?

Trimite un comentariu

sus