Skip to main content

Promisiuni la Adevărul: salariile pe ianuarie vin de mărţişor

 

Grigore Cartianu, redactorul şef Adevărul, a anunţat, după o discuţie cu Dinu Patriciu şi cu Peter Imre, că salariile pe luna decembrie vor intra pe 16 februarie.

Publicitate

Banii pe ianuarie vor fi primiţi pe 1 martie, iar cei pe februarie abia pe 1 aprilie.

Grigore Cartianu a mai anunţat că întârzierile vor continua până la restructurarea companiei. Mai precis, în următoarea perioadă trustul va fi împărţit în "centre de cost".

Acest anunţ vine după ce angajaţii şi-au primit în ultimul timp banii "în rate". Majoritatea jurnaliştilor au primit în luna ianuarie câte 1.000 de lei din salariul. Unii dintre angajaţi au încasat vinerea trecută o parte din bani, însă alţii nu au primit nimic. Criteriile pe care au fost împărţite aceste sume nu au fost explicate angajaţilor.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • reporter reporter
    Vrei sa spui Liliana Munteanu, nu Liliana Nastase. Aceasta din urma era unul dintre putinii jurnalisti adevarati de pe-acolo. Acum este Senior Editor la B1.
  • mircea mircea
    perfect spus mai sus - "care publicitate" :))))) .Publicitatea=centru ce cost :))))) Centrele de profit la altii .
  • hgkjh hgkjh
    simplu:)... pentru ca au fost umflate:D
  • Evidentul Evidentul
    ”Centre de cost?” ... Eu învățasem despre ”centre de profit!”. Cine-și lasă soarta la mintea lui Cartianu, ajunge să-l coste!
  • simona simona
    Patriciu se dovedeste a fi un naiv orgolios pe care il sug toate lipitorile de bani, in frunte cu chinezoaica aia.
    Astept ziua in care o sa vad poze compromitatoare cu Patriciu pe prima pagina din Click.
    Mai e si in divort, asa c-o sa ramana si fara jumate din banii pe care ii mai are. Daca mai are.
  • penibil penibil
    @calaul din Pipera: eu zic sa-l intrebi pe Patriciu!
  • calaul din Pipera calaul din Pipera
    continuare:
    - ce mai cauta Stancu, un mare sef care nu stie sa lege 2 cuvinte. Cum sa-l pui pe asta sef? Cornete inteleg - conducea prin el. Da astia atat de prosti sa fie?
    - Oana Barbu - pfff, daca un hr e condus de o asa persoana intelegem de ce un asa trust e atat de performant;
    - Dana Zamfir - a ajuns sef pentru a putea fi condus de sus acest departament. S-a conservat extrem de bine, e o vulpitza interesata doar de propria persoana. Nu da 2 bani nici pe oamenii din echipa ei nici pe cei de sus;
    - Alin Benea - un competent sub a carui bagheta s-au sustras sume impresionante de bani si valori si inca face pe marele guru al distributiei. Adevarul este ca in Adevarul sunt mult prea afoni mai marii lui si nu vad;
    - Publicitate - care publicitate????
    - Marketing - :) mai bine vorbin de PR :))

    cu dastia ajunge Adevarul - ISTORIE
  • publicitarul publicitarul
    andrei stefan, papagalul imberb cu aere de profesoras suparat pe viata (mi-a placut asta!) e oupat sa-si promoveze blonda de la reviste. a facut-o sefuleata la eshop (unde sunt produse la preturi nesimtite) dar ea viseaza sa fie vedeta pe sticla. i s-au cam spulberat sperantele, ca adevarul TV n-o sa emita niciodata. lasa ca o consoleaza papagalul cu vacante exotice si-i mai trece supararea.
  • insider insider
    da a fost taiat curentul la tipografie pentru ca nu au platit facturile
  • mircea mircea
    Banii = publicitate; dormi linistit departamentul produce pt ei :)) ( leafa merge, timpul trece )
  • calaul din Pipera calaul din Pipera
    Supun atentiei audientei rupte in fund cateva intrebari retorice pentru mestecat la carciumioara Senzationi:
    - Ce mai cauta in AH Liliana Nastase, in calitate de director de evenimente cu limuzina la scara si platit cu 200 milioane pe luna? Ce face toata ziua aceasta doamna profund antipatica, in afara de a pasa orice minima responsabilitate si a se uita pe internet?
    - Ce rost mai are Sabin Orcan, singurul redactor sef fara redactie dupa ce pe cea a ADS a dus-o catre dezastru total? Daca la fiecare reducere de pagini sunt dati afara zeci de insi, de ce de acest baiat nu se atinge nimeni?
    - Cum se explica prezenta in continuare a lui Alexandru Sassu, Cezar Udrescu, Mioara Negescu, Mura Franculescu etc, cu totii mostre vii ale incompetentei, lenei si chiulului acoperit de pretexte hilare? Astia, in afara sa "conduca", n-au produs nimic in ultimul cincinal!
    - Care e rolul directorului editorial Razvan Ionescu, in afara faptului ca vreo doua luni a mai venit la sedinte la Adevarul, ca un fel de supra-redactor-sef?
    - De ce mai e tinut in brate Adrian Vasile, CFO, care la orice solicitare de plata catre furnizori da din umeri si raspunde cu "descurca-te, d-aia esti sef"?
    - Pana cand e lasata sa-si faca mendrele directoreasa Raluca Badea, fosta cronicara de restaurante a ospatarului-ciubucar Imre?
  • Sclav pe plantatia lui Stancu Sclav pe plantatia lui Stancu
    Adevarul TV, a carui existenta se bazeaza pe promisiunile fofilatorului de profesie Alexandru Sassu, a papat pana acum vreo 15 milioane euro si a produs niste asa-zise stiri. Si astea pe vremea cand langa acest politruc vegetau alde Chelemen si Dragotescu, alti facatori de nimic cu rezultate certe: numarul de afisari la acele jurnale transmise pe web era de maximum 200, si alea facute de ei, din redactie. Cifrele nu mint si arata clar cum acesti "vizionari" n-au produs decat pagube. La ei mai adaugati alte zeci de sefi incompetenti, plus alti "consilieri" platiti cu mii de euro lunar sa isi bata joc de afacere, alti directorasi adusi de pe la Philip Morris sa o "dezvolte" sub obladuirea lui Andrei Stefan. Acest papagal imberb cu aere de profesoras suparat pe viata a uscat tot ce a atins - AnuntExpres.ro, dept Carte, DVD-urile, AdevarulShop, toate acestea sunt cateva din nenorocirile pe care baietasul gonflat sub apelativul pompos de COO le are pe constiinta.
  • euss euss
    nu prea mai au unde sa se duca...ziarele s-au inchis iar cele care au ramas abia se taraie. eu cred ca in cativa ani nu vor mai exista ziare tiparite(poate doar tabloide si reviste).
  • vetanase vetanase
    Răzvan Corneţeanu râde şi cu c...r-ul !
  • pentru o zi presedinte pentru o zi presedinte
    Patriciu PRESEDINTE!! Patriciu PRESEDINTE!!! Patriciu PRESEDINTE!!! :) macar prim-ministru! Romania are nevoie de o scuza :))))

Trimite un comentariu

sus