Skip to main content

Radu Banciu, reclamat de Antene la CNA

 

Antena TV Group a reclamat la CNA emisiunea lui Radu Banciu din 5 februarie, în care realizatorul TV a citat de pe Facebook declaraţia unei persoane care spunea că echipele de la Antena 1 şi Antena 3 au golit rafturile unui supermarket pentru a induce ideea că cetăţenii îşi fac rezerve de alimente din cauza viscolului.

Publicitate

Considerăm această acuzaţie extrem de gravă şi considerăm modul în care a fost susţinută ca adevărată ca fiind un atac la adresa Antena1 şi Antena3, având ca efect atingerea gravă a reputaţiei celor două posturi”, se arată în reclamaţia depusă de Antena TV Group la CNA.


Contactat de paginademedia.ro, Radu Banciu nu a făcut niciun comentariu cu privire la decizia Antena Group de a-l reclama la CNA.

„Deci încă o greşeală din asta de-a lui Voiculescu, de tip comunist şi nu mă surpdinde că la un om de talia lui Felix Voiculescu este absolut logic să gândeşti aşa. (...) Deci ei şi-au crescut audienţele şi ratingurile pe glumele astea sinistre pe care le-au spus oamenilor”, spunea Banciu în emisiunea sa de la B1 TV din 5 februarie.

Antena TV Group mai spune în reclamaţia trimsă la CNA că Radu Banciu a folosit un limbaj injurios şi a instigat la violenţă.

Sursa foto: Cotidianul.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ziare offline Ziare offline
    Pai Badea oricum nu stie altceva ... decat sa se bata, sa faca spagatul si in timp ce face spagatul sa-i dea o limbutza lui Felix the Cat!
  • Ziare offline Ziare offline
    Asa a scris Andrei Constantinescu pe pagina sa Facebook, citat de catre Banciu. Asta a reclamat antenutza. Daca nu ai priceput, atunci mergi din nou la gradi si invata sa nu mai fii atat de rautacios!
  • Ziare offline Ziare offline
    De acord, cu o singura mentiune. Banciu e singurul care da si in PDL cand are ocazia, si in USL. Da chiar in toti! Este singurul pe care il doare fix in ... cot de unii sau de ceilalti. In rest, sunt in totalitate de acord cu tine!
  • seba seba
    Daca Banciu e asa slab, nesemnificativ, de ce il bagati mai in seama, ma? Va e teama asa-i? La batista baieti, la batista!!!
  • zoro zoro
    Mai bine acest trust ar da salariile la Saptamana financiara si Fin.ro
  • aidan aidan
    bravo, dane, credeam ca sunt singurul care stiu care al cui post de televiziune e!
  • dan dan
    Ambele televisiuni sunt de partid:
    B1 = PDL
    A3 = USL
  • GhiocelMov GhiocelMov
    Da' ce face Gadea, Badea, Ciutacu, Firea si toti de-acolo, se cheama jurnalism?
    Voi nu vedeti ca asta e trust de partid?
  • Qhihoshish Qhihoshish
    badea ca il ameninta pe banciu, ca daca se intalneste intamplator cu el il bate, domni de la cna ce parere au?
  • jojo jojo
    aoleu!!!! "atinge reputatia celor doua posturi????" ... care reputatie mai penibililor? voi -ati facut un calcul privitor la cine va distruge reputatia? ce ziceti de gadea, ciutacu, badea, capatos, gherghe cu emisiunea ei de 2 bani, rahaturile alea de emisiuni regizate, habar nu am cum se numesc ...t-i se face scarba. daca vreti sa stiti, singurii la care te poti uita si zambi sunt razvan si dani ... restul o hazna verbala!
  • bella bella
    Esti admiratorul lui Banciu sau chiar el?
  • bella bella
    Mai ai de invatat la capitolul "limba romana"!
  • bella bella
    Postac portocaliu, acest limbaj nu te face mai inteligent sau mai interesant. Acuzatiile pe care le-a facut Banciu par grave. Asta nu e jurnalism.
    Sunt sigura ca vor fi analizate evenimentele si se vor aplica sanctiunile corespunzatoare.
  • vlad vlad
    "atingerea gravă a reputaţiei celor două posturi" ????
    Care reputatie ???? De hazna sau de cloaca infecta ?
  • bucovina bucovina
    S-au gasit Antenele sa-i reclame pe altii. Funny. :))

Trimite un comentariu

sus