Skip to main content

Radu Moraru: Până acum sunt 100 de acționari. Nașul TV estimat să fie lansat la sfârșitul lui februarie

 

Radu Moraru a răspuns câtorva întrebări pentru paginademedia.ro despre lansarea Nașul TV.  El spune că, oână acum, aproximativ 100 de persoane au cumpărat acțiuni la Nașul TV, iar televiziunea este programată să apară la sfârșitul lui februarie.

Publicitate

"Ne vom lansa prudent, nu ne aruncăm la cheltuieli mari, fiindcă suntem prima televiziune din România care se face de către niște ziariști, pe munca și pe banii lor din ultimii 20 de ani și prin subscripție publică, adica prin acțiunile pe care cei care cred în acest proiect le-au cumpărat și le vor cumpăra până pe 30 martie 2012, data limită", a declarat Radu Moraru.

În continuare, răspunsurile integrale primite de la Radu Moraru la întrebările trimise de Paginademedia.ro. Nașul spune că sunt 100 de acționari, dar nu vorbește de sumele investite în postul TV. Spune că "are surprize" pentru grila de programe, dar nu vorbește clar despre ele: "păstrez o minimă discreție". Spune că are promisiuni de la trei mari cabliști, dar a semnat cu "un al patrulea".

Iulia Bunea: Când se lansează oficial Nașul TV?

Radu Moraru: Dacă toate lucrurile merg bine, Nașul TV va fi în casele românilor de pretutindeni, din țară dar și din toată lumea, la sfârșitul acestei luni. În câteva zile începem primele probe pe satelit. Deci am putea spune că Nașul TV se lansează în luna februarie 2012, sau Făurar, cum spuneau bunicii.

Cum va arăta programul de lansare?

Ne vom lansa prudent, nu ne aruncăm la cheltuieli mari, fiindcă suntem prima televiziune din România care se face de către niște ziariști, pe munca și banii lor din ultimii 20 de ani și prin subscripție publică, adică prin acțiunile pe care cei care cred în acest proiect le-au cumpărat și le vor cumpăra până pe 30 martie 2012, data limită. Avem câteva surprize în grila de lansare, le mai păstrăm!

Cum se poziționează postul de televiziune?

Nașul TV nu va fi nici televiziune de știri, dar nici una generalistă. Familia Voiculescu cheltuie peste 1 milion de euro pe lună pe Antena 3, iar Pro TV peste 2-3 milioane de euro, în funcție de lună.
Noi nu avem acești bani dar, cu ce avem, vom fi o televiziune de gardă, mereu în gardă, ca medicii. Nu se va putea fără noi! Glumesc! Dar doar un pic!

Pe ce rețele de cablu va putea fi recepționat postul de televiziune?

Îți voi face câteva dezvăluiri. Avem promisiuni ferme din partea a trei dintre cei mai mari cabliști din România, iar cu al patrulea avem un protocol deja semnat! Avem și ieșirea pe satelit pentru America de Nord, iar în plus vom fi și pe Internet. Nu vom cere bani, suntem pe gratis pentru toți românii care ne vor în casă! Toți cei peste 200 de mici cabliști din țară vor primi și asistență din partea noastră. Cum ar veni, doar cine nu vrea nu va retransmite Nașul TV.

Cum va arăta grila de programe?

Despre grilă încă mai păstrăm o minimă discreție, ce pot să iți spun este ca vom trece la programul de 24 de ore undeva în septembrie 2012.

La ședința CNA spuneați că Grigore Cartianu și Cristian Țopescu vor realiza emisiuni la Nașul TV. Despre ce emisiuni este vorba? Cum se vor numi și care va fi tematica?

Da, prietenii mei vor fi alături de proiectul nostru, atât Cristian Țopescu cât și Grigore Cartianu dar și alte nume surpriză. Încă e devreme pentru celelalte emisiuni, puțintică răbdare, câteva zile!

Cum arată sigla Nașul TV?

Sigla e încă în lucru, nu uita că suntem o mână de oameni și nu am avut la dispoziție 6-9 luni, minim necesare lansării unei televiziuni. Dar sunt obișnuit să lucrez sub această presiune, o fac de aproape 20 de ani.

Câte persoane au cumpărat pana la această ora acțiuni la Nașul TV?

Până la această ora sunt peste 100 de acționari, în afară de membrii fondatori. Estimez că vor fi peste 200 până pe 30 martie! Aceștia vor fi cei mai buni "moguli" din România, diferiți de cei de astăzi care sunt ba paravane, ba oameni de afaceri cu interese economice netransparente, ba oameni politici, ba statul român, ba popularul DDD finanțat tot de Vîntu. Noi vom fi liberi și independenți! Să fiți iubiți! Vă aștept alături de mine, să fiți asociați sau să realizați emisiuni în libertate totală!

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Nasule ,sa nu iei pe urmele lui Diaconescu de la otv ,sa te vedem numai pe tine . Am vazut ai multi dusmani ,inseamna ca ,simti ca traiesti. Sa ai bafta ,si emisiuni cat mai bune ,dar ATENTIE .
 • Belitu' asta n-a raspuns la nicio intrebare ca lumea. Dovada ca va avea un post de kko, finantat probabil din banii publici pana la alegeri. Sa vedem dup-aia pe cine mai pupincureste...
 • Pacat ca singurul scop in viata al lui Radu Moraru este sa fie bagat in seama de Voiculescu si Mircea Badea.
  Fiecare cu idolii lui...
 • Bravo,NASULE,nu te lasa,Nasul a desconspirat multe mizerii
  ce se fac in acesta tara de catre asa zisi romani reprezentativi.Te voi sustine neconditionat pentru demascarea hotilor si condamnarea lor.
  DRAGI ROMANI,GINDITI SINGURI!
 • sa nu lipseasca m bela ciao din grila ca altfel e rateu din prima. Nasule, ia-o pe m bela ciao da-i o emisiune. da spune-i cine a fot octavian paler, ca sa nu mai confuzeze cu jean paler. cu tine radem, cu tine plangem, m bela cia, ciao, ciao. pam, pam.
 • Hai ma ca la ultimele alegeri v-au cam facut Nasul si DD. La cat de mult ati "progresat" n-ar fi exclus sa va rezolve iar!
 • Cacartianu va realiza emisiuni?! OMG! puneti-i o umbrela c-o sa scuipe toti invitatii! pai nu intelege nimeni ce vrea sa spuna ca asta e si prost si balmajeste cuvintele. Mooaaamaaa, ce echipa de profesionisti!
 • aiureli... eu nu ma uit la moraru, indiferent pe ce post este... mi-a placut aia cu televiziunea de garda: adica intra in emisie de dimineata, pierde timpul la cafele, plimba stetoscopul prin redactie, seara se culca si se mai trezeste doar daca e o urgenta... un fiasco total.

Trimite un comentariu