Skip to main content

Realitatea Media contestă datoria către Sorin Freciu

 

Realitatea Media și Rovigo, firma care se ocupă de insolvenția companiei, au contestat în instanță datoria pe care ar avea-o către Sorin Freciu, fostul președinte al Consiliului de Administrație al Realitatea.

Publicitate

Conform raportului de insolvență, citat de Paginademedia AICI, datoria Realitatea Media către Freciu s-ar ridica la aproape 120.000 de euro. Sorin Freciu spune că aceasta ar fi de 160.000 de euro. O parte din datorie reprezintă banii pe care Freciu i-a "adus de acasă" pentru plata salariilor către angajați în perioada când compania avea probleme. La aceștia se mai adaugă și o parte din salariul pe care Freciu ar fi trebuit să-l ia de la Realitatea

Contactat de Paginademedia.ro, Sorin Freciu a declarat că aceasta este o practică normală. "Ei contestă doar o mică parte din suma pe care mi-o datorează, vreo 20.000 de euro. O indemnizație de CA, probabil", a spus Freciu.

În aceeași situație se află și Dragoș Nedelcu, fost membru în Consiliul de Administrație, care are de primit aproximativ 75.ooo de euro.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • mamaaaa,ce mila mi-e d-astia....ce bine era cand noi nu luam banii si ei se duceau la distractie...oricum eu cred ca e doar o practica pt. a nu plati alte datorii..."vezi ma,nici lu' asta nu i-au dat banii'':)))
  • Toata aparatura cu care lucreaza acum Money Channel este proprietatea Realitatea Media S.A asa ca .......
    La cat a muls astia 2 Realitatea ar trebuii sa mai aduca de acasa inca pe atat
  • Freciu si Nedelcu - baietii astia luau acasa galeti cu bani fara sa faca prea mare lucru! Normal ca li se contesta nemunca! Zeci de mii de euro aruncati in buzunarele lor, in loc sa fie investite in reporteri excelenti!? Jenant.

Trimite un comentariu