Skip to main content

Stelian Tănase: "Am avut o discuție cu Schwartzenberg și am ajuns la un acord"

 

Publicitate

"Am avut o discuție cu Schwartzenberg și am ajuns la un acord", a declarat Stelian Tănase despre revenirea sa la Realitatea TV. E vorba de o soluție pe termen lung, nu una pe termen scurt, a mai explicat realizatorul.

Stelian Tănase a decis să renunțe la "greva de emisie" pe care a făcut-o în ultimele săptămâni, când a refuzat să mai prezinte Tănase și Dinescu, despre care paginademedia.ro a scris aici.

Cum a revenit Stelian Tănase la Realitatea, în continuare:

Contactat de paginademedia.ro, publicistul și omul de televiziune a declarat:

"Nu e vorba de împăcat. Eu am plecat într-o vacanță, iar cu ocazia asta le-am spus ca în timpul ăsta să găsească o soluție.

Am avut o întâlnire cu Schwartzenberg. Mi s-a spus că există o soluție, nu foarte rapidă, dar că există și așa cum ați văzut am reapărat. Dar am reapărut și pentru că era și ziua mea și pentru că mi-a zis și Mircea să mă întorc.

Așa că lucrurile nu sunt așa simple, dar nici complicate. Am avut o discuție cu Schwartzenberg și am ajuns la un acord."

Pe lângă Tănase și Dinescu, Realitatea TV va relua și serialul București strict secret.

Stelian Tănase:

"Chiar astăzi am văzut primele trei episoade din noua serie. Ele vor fi difuzate foarte probabil cu începere de la 1 marti. Trebuiau să înceapă de la 1 februarie, dar încep cu o întârziere din cauza situației pe care o știți, dar sper să se dezghețe. Va mai dura ceva pentru că mai sunt anumite puncte neclare, dar o să împingem lucrurile".

Citește și:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Mai,sa nu imi luati in ras intrebarea,putin pe langa subiect...Dar m am intrebat deseori.Ce avea Stelian Tanase,in pahar,mereu un lichid rosu?Ce era?Pe bune intreb,nu ma luati la mistouri.
  • stelica e dus cu pluta ca de obicei... deci zice ca s-a inteles cu svartaneger, dar ca mai sunt lucruri neclare. oricum el a aparut, pentru ca a vorbit cu svarteneger. dar de fapt a aparut ca e ziua lui si ca l-a rugat mircea... voi ati inteles ceva?
  • Stelica, in esenta, e un tip interesant. Baiat ok, cu multa harneala de intelectual, da binisor pe ecran. E mult mai ok decat Tatulici, iar emisiunea cu Dinescu e in regula. La fel siu cea pe teme istorice. 3X3, in schimb, e banala!
  • "Bucuresti strict secret" este interesant si valoros in sine, dar nu cred ca va avea cine stie ce audienta in Romania, mai ales pe un canal de stiri.
  • Dom' Stelica e modest, nu spune ca acordul cu Schwartzenberg include si adoptarea valorilor BBC la Realitatea, ca doar nu era sa faca greva doar pentru bani

Trimite un comentariu