Skip to main content

Stelian Tănase, grevă de emisie pentru neplată: "am decis să-mi iau o vacanță"

 

Stelian Tănase, coprezentator al emisiunii Tănase și Dinescu, a refuzat să mai prezinte emisiunea din data de 3 februarie în semn de protest pentru că reprezentanții Realitatea Media nu i-au plătit banii pe care îi datorează.

Publicitate

Mai precis, 32 de episoade din serialul București, Strict secret pe care le-a realizat pentru postul de știri, a declarat Stelian Tănase într-un scurt interviu pentru Paginademedia.ro.

Ce spune Stelian Tănase, în continuare:

Din acest motiv, Stelian Tănase a decis să-și ia un concediu pe perioada indefinită sau, mai precis, până când aceste probleme vor fi rezolvate. "Am plecat în vacanță și când o să fie nevoie de mine cu siguranță o să mă mai invite", a declarat Stelian Tănase pentru Paginademedia.ro.

Interviul integral, în continuare:

Iulia Bunea: Este adevărat că nu v-ați primit banii de la Realitatea?

Stelian Tănase: Da, e adevărat. De exemplu, tot serialul București Strict secret este neplătit. Ultimele 32 de episoade.

Ați încercat să discutați cu ei?

Da, de sute de ori.

Și ce răspuns v-au dat?

Mă amână, mă plimbă, că mai vedem. Și atunci am decis să-mi iau o vacanță. Era și normal pentru că nu am mai avut vacanță de ceva vreme. Situația este grea pentru toată lumea în presă și pot să înțeleg asta, nu trăiesc pe altă planetă, dar le dau timp să mai reflecteze. Vacanța mea nu are un termen stabilit. Am plecat în vacanță și când o să fie nevoie de mine cu siguranță o să mă mai invite.

Mai există și alte probleme cu alți realizatori?

Nu știu, eu nu am nicio legătură. Eu mă duc cu cinci minute înainte să înceapă emisiunea Tănase și Dinescu sau cu trei ore înainte când mă duc la 3X3. Nu am o problemă cu administrarea postului. Nu mă întreabă nimeni nimic ce părere am. Dar nici nu vreau să mă întrebe pentru că asta ar însemna să-mi omoare timpul. Eu trebuie să mă concentrez pe emisiunea mea, pe audiențele mele.

Domnul Dinescu își primește banii?

Nu am purtat niciodată o discuție pe tema asta. S-a mai întâmplat când a fost nemulțumit să-mi spună că nu și-a luat banii. Fiecare e cu contractul lui.

Nu sunt supărat pe Realitatea în sensul acesta. Dar prefer să stau acasă, e vreme proastă, tocmai termin un roman care iese în două luni pe piață. Dar oricum, i-am spus lui Enache că forma birocratică legală este că sunt în vacanță.
Mingea este la ei în teren. Eu am plecat în vacanță și sper ca în timpul acesta problema să se rezolve.

Despre acest subiect a scris inițial Jurnalul Național.

Citește și:

Sursa foto: Adevărul

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • imi pare foarte rau ca nu mai apare Stelian Tanase. Unul din cei mai buni si echidistanti realizatori de emisiuni! Sper sa revina!Dati-i banii care i se cuvin, ca nu multi pot sa faca Bucuresti Strict Secret!
 • la revedere tov. tanase si asa era o mizerie de emisiune atita ura impotriva unuia si atita lauda pentru altii sincer mi-a lasat greata.
 • Tu Ruxandra!

  Tu chia nu citesti si celelalte comentarii de pe forum?

  Ceea ce scrii tu, apare scris (desigur, sub o alta forma)chiar in primul comentariu de pa aceasta pagina.
 • Duca-se de tot! Foarte enervant acest "moderator" care mereu isi intrerupe interlocutorii, de cele mai multe ori fara sa aiba nimic de spus. Nu are ce cauta la tv, e inutil. D-le Tanase, e nepoliticos sa-ti intrerupi interlocutorul, nu ti-a spus nimeni?
 • Du-te, dle Tanase, in vacanta. Care vacanta, ca mai tot timpul pt dta totul e o vacanta...
  Chiar nu pricepe nimeni ca un post de stiri inseamna informatii valoroase si invitati variati si de calibru? Chiar nu v-ati saturat de Dan Sova, de Lavinia Sandru, de interventiile telefonice ale lui Cozmin Gusa? Saptamana trecuta am vazut in studio actori mari, sportivi ca Hagi, Lucescu, ba chiar si oameni obisnuiti care aveau ceva de spus. Tecau castiga Australian Open si nu-l cheama nimeni la un talk-show, e jenant! Mai e o problema: daca e viscol, la noi TOATE tv de stiri transmit acelasi lucru toata ziua, de parca nu se mai intampla altceva. Se mira ca fac audiente mici, dar e normal, pe undeva, pentru ca e aceeasi zeama lunga peste tot, nu exista marfa cu care sa se sparga monotonia. Breiching Niusul a ajuns sa fie regula, nu exceptie! Nu e o politica editoriala clara. Rar un reportaj exclusiv, f rar un invitat oportun, mereu aceleasi fete ca Rosca Stanescu, Chirieac, Ciuvica ce dau lectii si se pricep la orice. De ce nu-s folositi redactori tineri, valorosi, ca sunt peste tot destui care au verb?
 • Nea Stelica are negociat un purcoi de bani pentru niste audiente minuscule. Leafa lui de parerolog e cam cat a vreo 30 de reporteri care trag de le sar capacele si aduc si invitati pe la vorbareala! Sorin Enache e mai greu de fraierit acum, s-a prins si el ca audientele la o tv de stiri inseamna munca, marfa adusa de pe teren, idei bune si nu zeama lunga livrata la mica ciupeala.
 • oricum cred ca pentru aceste restante de plata sunt vinovati boc si base si asa in general pdl. poate dl tanase se afiliaza miscarii pietii universitatii . si impreuna cu dinescu o pun de o agapa ceva, ca deh boierul stingist dinescu are de unde. sic!
 • Nu este o pierdere pentru Realitatea o eventuala despărtire de domnul Tănase. Un om arogant şi distant cu tot ce îl înconjoară. Şi insectele şi mobilele trebuie să fie mândre că sunt contemporane cu celebrul realizator.
 • Dinescu ramane, la ce cascaval si-a luat de anul noi impreuna cu lese si morgenstern… Mercenarul tot mercenar. Lui Tanase vad ca nu-i mai ies combinatiile, bine macar ca are bani sa bage in casoiul ala de “trei” lei. Eu zic sa se duca in Piata Universitatii sa protesteze.

Trimite un comentariu