Skip to main content

Super Bowl 2012, cel mai urmărit program din istorie: peste suta de milioane de oameni

 

Finala campionatului de fotbal american, Super Bowl, de duminică, a fost urmărită de un număr record de americani.

Publicitate

Peste 111,3 milioane de telespectatori au stat cu ochii pe meciul dintre New York Giants şi New England Patriots, potrivit Reuters.
Potrivit Nielsen, meciul de duminică a fost cel mai urmărit program TV din istorie. Este cel de-al şaptelea an în care finala a înregistrat o creştere a ratingurilor. Anul trecut, Super Bowl a fost urmărit de 111 milioane de americani.

Ediţia Super Bowl 2012 nu a scăpat de evenimente scandaloase. Liga de Fotbal American a fost nevoită să-şi ceară scuze publice după ce cântăreaţa MIA a făcut un gest obscen cu degetul în timpul evoluţiei sale alături de Madonna în pauza evenimentului.

Madonna este prima femeie care susţine un concert în pauza de la Super Bowl după incidentul din 2004, când Janet Jackson a rămas “din greşeală” cu un sân dezgolit chiar în timpul concertului din timpul pauzei, atrăgând criticile dure Consiliului Părinţilor.

Citeşte şi:

Sursa foto: Spinner.com

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • luhyj luhyj
    potrivit nielsen, a fost cel mai urmarit program din istoria... sua, probabil. sunt evenimente la care se uita mult mai multi oameni, de exemplu nunta printului william a fost urmarita de peste 200 de milioane de oameni, iar finala campionatului mondial de fotbal de acum 2 ani a avut mai mult de jumatate de miliard de telespectatori.
    nu prea inteleg ce sport e superbolul asta, baseballul mi s-a parut intotdeauna o timpenie, alergi dupa minge, dai cu bita, ma rog... sa fie la ei...
  • adibo55 adibo55
    poate cel mai urmarit in America... o finala de CM de fotbal are sigur peste 500 milioane.
  • daniel daniel
    cred că orice echipă de rugby decentă îi face praf...
  • marius marius
    super meci anul asta..
    spectacolul a fost desavarsit, am putut vedea live eventul pe canalul Sport1 in grila operatorului UPC..
  • mad79 mad79
    pe tine poate steven!
  • steven steven
    Un sport care nu ne prea intereseaza...

Trimite un comentariu

sus