Skip to main content

15 Martie. Cătălin Cătoiu "Țeavă", consilierul de imagine al lui Mihai Răzvan Ungureanu

 

Cătălin Cătoiu "Țeavă", muzician și actor de filme și telenovele, va fi numit consilier pe probleme de imagine al premierului Mihai Răzvan Ungureanu, după ce a mai lucrat atât la Guvern, în mandatul de prim-ministru al lui Petre Roman, cât și ca director de imagine și cameraman la TVR, scrie DailBusiness.ro. Cătoiu a jucat rolul personajului "Țeavă" din serialul TV Păcatele Evei, apoi în serialul "La Bloc"- rolul lui Marcu și serialul "Om bogat, om sarac", rolul lui Mureșan. Pe aceeași temă a scris și Wall-Street.ro.
MRU il ia consilier de imagine pe actorul de telenovele Catalin "Teava" Catoiu

Publicitate

Emisiunea Sinteza zilei de marți seară la care a fost invitat primul-ministru Mihai Răzvan Ungureanu a fost în centrul atenției publicațiilor, care au făcut o analiză minuțioasă a dezbaterii. Prezent în emisiunea Sinteza zilei, premierul Mihai Răzvan Ungureanu l-a făcut KO pe moderatorul Mihai Gâdea. În schimb, Antena 3 a atins o audienţă-record, scrie Adevărul.

Încă de la primele întrebări, formulate în rafală, Ungureanu a reuşit să câştige teren. A răspuns calm, civilizat, bazându-se mai ales pe logică, dar şi pe ironie: „Nu putem cauţiona indiferenţa pentru spaţiul civic"; „Înlocuirea unui om nu repară un sistem"; „Vă întrerup, să vă mai relaxaţi puţin"; „Cred în valoarea terapeutică a unei legi structurale"; „Ştiu că aveţi aşteptări mari de la mine cu toţii, dar daţi-mi timp".

Și Eveimentul zilei a făcut o selecție video a celor mai importante momente din dezbatere.
Cum l-a hipnotizat MRU pe „necruţătorul“ Gâdea

Publicaţia britanică The Economist a publicat un articol care a atras un număr record de critici din partea cititorilor, scrie Adevărul. O fetiţă de şase ani a fost şi ea printre cei care s-au revoltat faţă de cele scrise.

" Greşiţi când comparaţi copiii cu ţigările şi telefoanele mobile. Nimeni nu e obligat să fumeze sau să utilizeze telefonul mobil, dar toată lumea a fost, la un moment dat, copil. Presupun că şi dumneavoastră. Nu uitaţi că aveţi nevoie de copii care să plătească pensiile unor bătrâni nefericiţi ca dumneavostră. De acum înainte, să vă legaţi numai de persoane de aceeaşi vârstă cu dumneavostră”, a scris fetița.
Cum i-a pus la punct o puştoaică de 6 ani pe jurnaliştii de la The Economist

Organizaţia Reporteri fără Frontiere a lansat lista anuală a Inamicilor Internetului, scoţând ca de fiecare dată în evidenţă statele care restricţionează libertatea de exprimare în mediul online, potrivit Capital. Există 12 state considerate inamici ai internetului şi 14 state aflate sub observaţia organizaţiei.

Țări considerate inamici ai internetului: Burma, China, Cuba, Iran, Coreea de Nord, Arabia Saudită, Libia, Siria, Turkmenistan, Uzbekistan şi Vietnam.

Cele aflate sub observaţie : Australia, Egipt, Eritrea, Franţa, India, Kazahstan, Malaysia, Rusia, Coreea de Sud, Sri Lanka, Thailanda, Tunisia, Turcia şi Emiratele Unite Arabe.
Reporteri fără Frontiere: Ce state sunt inamici ai internetului

Chiar dacă în termenii şi condiţiile Facebook este precizat că vârsta minimă a unui utilizator este de 13 ani, un studiu realizat de SodaHead şi citat de Mashable arată că mulţi dintre respondenţi sunt de părere că această limită de vârstă ar trebui să fie ridicată, potrivit Capital.
48% dintre cei 2.000 de respondenţi consideră că utilizatorul de Facebook trebuie să aibă peste 14 ani, iar 19% dintre aceştia sunt de părere că trebuie sa fii major pentru a putea să-ţi faci un profil pe Facebook.
STUDIU: Care ar trebui să fie vârsta minimă a utilizatorului de Facebook?

Cheltuielile globale de publicitate vor crește cu 4,8% în 2012, până la 489 de miliarde de dolari, potrivit celor mai noi predicții ale retelei ZenithOptimedia, scrie HotNews, care citează Advertising Age. Rețeaua de media a conglomeratului de comunicare Publicis Groupe și-a îmbunătățit ușor prognoza față de estimarea sa din decembrie, când aprecia că, la nivel global, cheltuielile de publicitate vor crește cu 4,7%. Pentru Europa de Vest și Europa Centrală și de Est, rețeaua estimează o creștere mai lentă decât cea prevăzută în decembrie.
Noi predictii ZenithOptimedia: cheltuielile globale de publicitate vor creste cu 4,8% in 2012

Sursa Foto: EVZ

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Bai, ia sa nu mai radeti de domnul Traian Razvan Ungureanu tripluzero!
  Ce daca l-a pus pe domul Teava consilier?
  Domul Teava a acumulat multa experienta de la domana Jojo de la Kikirikimiki!
  Care a acumulat experienta de la domnul Sergiu Nicolaescu Moldovan Miclovan Andrei si de la domnul Digei Barbulescu.
  De unde credeti ca vine cultura coplesitoare pentru orice incult?
  Asa, pur si simplu din bibliotecile Iasiului?
  Pardon!
  Ia cautati voi manualul cu silogisme, priviri teatrale semincruntate si "ajutati-ma sa inteleg".
  Sa vedeti daca gasiti ceva!
  Si in enspe limbi straine + limba moldoveneasca!

Trimite un comentariu