Skip to main content

Concedieri a la Giga TV: coafată, machiată și concediată fără nicio explicație

 

Octavia Negre, prezentatoarea principalului jurnal de știri al Giga TV alături de Dan Boanță, a fost chemată marți seară la resurse umane, cu puțin timp înainte de a intra în direct și a fost informată de "încheierea oricărui raport" dintre ea și instituție fără a i se da nicio explicație.

Publicitate

"Eram pregătită să intru în jurnal și am fost chemată la resurse umane să iau notă de încheierea oricărui raport dintre mine și instituția respectivă începând de astăzi", a declarat Octavia Negre într-un scurt interviu pentru paginademedia.ro.

Declarațiile integrale, în continuare:

 

Iulia Bunea: Ce s-a întâmplat ieri. Cum ai fost anunțată că nu mai lucrezi la Giga TV?

Octavia Negre: Eram pregătită să intru în jurnal și am fost chemată la resurse umane să iau notă de încheierea oricărui raport dintre mine și instituția respectivă începând de astăzi. Evident ieri am refuzat să mai prezint jurnalul.

Ce motivație au avut?

Nu au avut nicio argumentație de ordin profesionale.

Ai idee de ce s-ar fi putut întâmpla lucrul acesta?

Am idee, dar nu știu dacă este cazul să vorbesc despre asta. Lucrurile stau așa cum stau și cred că oricine poate să înțeleagă niște mesaje subliminale. Dar să-mi revin și o să răspund la întrebări. Serios, cred că într-un fel mă așteptam să urmeze asta. Au fost niște acuze la adresa mea, pe care le-am dărâmat destul de ușor și mă așteptam să se întâmple ceva.

Ce faci acum?

Acum îmi caut de lucru cât mai repede posibil. Dar sunt încă bulversată. E ciudat să știi că ai un loc de muncă, că nu ai greșit cu nimic, să știi că ți-ai făcut datoria așa cum ai știut mai bine și ți se spune brusc "ne pare rău, de mâine la revede". Mi s-a transmis că dacă am vreo întrebare sau vreo problemă să discut cu juristul.

Regreți că ai plecat de la Realitatea?

Am plecat de acolo după șase ani pentru că am vrut eu să o iau de la capăt într-un proiect. Dar a fost doar un vis pentru că proiectul acela nu a mai fost dus la capăt. Plecarea de la Realitatea a fost decizia mea și mi-o asum.

Decizia de a o concedia pe Octavia Negre vine după ce, în urmă cu aproape o lună Alex Căruceriu, producătorul general al postului și soțul Octaviei Negre, a demisionat de la Giga TV.

Din informațiile paginademedia.ro au existat discuții aprinse între Octavia Negre și colegul ei de platou, Dan Boanță.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • octaviei i se trage de la barba'su, alex caruceru.
  dupa ce ca au dat-o afara ca e nevasta-sa, dupa ce retroactiv i-a trantit caruceru un copil, ala o mai si insala cu georgia simionovici de la b1. halal oameni, sa te fereasca sfantul de asa ceva.

  Giga tv cred ca o sa devina in curand subiect de tabloide.
  In loc de zavoranu, gabor, columbeanu o sa avem echipa giga la cancan tv si la capatos seara de seara.


  ce tristete.
 • Va rpg eu mult, explicati-mi cine este Monica asta...adica d eunde vine si care-i treaba eiin viata ei? Am dat cautare si majoritatea informatiilor spun ca a fost iubita nu's cui...si cam atat. Deci, cine-i Monica?
 • @doru->asa doruletule si cu ce gresise BogDan,pt ca se pare ca a fost rectificat???

  Vai de capu' nostru....mama noastra de rupti care nu stim sa corectam ce e de necorectat. Pfffff.
 • Aoleu...ce nasol suna. Cred ca s-a creat o atmosfera sumbra. Ropota, vezi ca vine Pastele :-) sa te duci la biseria poate ti se mai iarta din pacate. Curand, si salariul tau o sa intre cu intarziere...
 • @bobdilăn & pricinosu - moldovean patetic si rautacios ce esti, cum stii tu mersul lucrurilor din interior, tz tz tz. Cine te pune sa arunci cu rahat pe site? Si de cand, ma rog, "oameni obisnuiti" se chinuie si se macina pentru starea unor oameni de la tv, mai ales d ela una de partid. Mila mi-e de aia care pun botul la mizerii d'astea!
 • ma, ce sa zic... as minti daca as zice ca ma surprinde ce se intimpla la giga teve... acum se platesc niste polite, sa vedeti ce jale va fi dupa alegeri... telesportul lui vintu o sa fie mic copil fata de jalea de la giga... ca peste tot in lumea "buna" a televiziunii, la giga totul e in leasing, dupa alegeri nu se va mai plati nimic iar firma de leasing va lua tot: aparatura, masini, mobila etc.
 • am inteles ca i-au mai urmat si vreo 2-3 editori, oameni care au demisionat sau au fost "demisionati" de noua conducere si de Monica Ropota...
 • Nu am avut nicio clipa incredere ca la Giga se va intampla ceva bun. Au adunat acolo o gramada de oameni, au facut promisiuni si a iesit un mare fas... Ma mir cum oameni cu experienta ca Anca Florea, Nuami Dinescu, Cristina Liberis au ajuns acolo. Unii au dat pasarea din mana pe cioara de pe gard. Octavia nu merita acest tratament, i se trage de la Caruceru. Eu cred ca lumea de acolo este tare dazamagita.

Trimite un comentariu