Skip to main content

Crimele de la coafor în presă: “Masacru”, “măcel” și o fată cu ketch-up la gură pe prima pagină în Evenimentul zilei

 

Crimele de la salonul din Dorobanți sunt pe prima pagină a celor mai multe ziare de astăzi. Cuvintele folosite: “masacru”, “măcel”, “teroare”.

Publicitate

Iese în evidență Evenimentul zilei, cu o tânără întinsă pe caldarâm, cu ceva roșu la gură. Poză dintr-o bază de date, însă nemarcată ca atare.

Prima pagină de astăzi, în continuare:

Masacrul de la Coafor”, titrează mare Evenimentul zilei, pe o poză cu o tânără întinsă pe caldarâm. Poza nu este de la fața locului, ci este luată dintr-o bază de date (lucru nespecificat de către ziar). Poză de stock, dar tânăra are ochii blurați.

Și Adevărul deschide cu împușcăturile de la salon: “Teroare la coafor”.

România liberă citează un martor: “Am auzit împușcături. Un tânăr alerga plin de sânge spre spital.

Jurnalul Național, cel de-al patrulea titlu quality, nu alocă niciun rând pe prima pagină crimelor din Dorobanți. Un mod cel puțin interesant prin care ziarul îl susține pe Mihai Gâdea, care l-a făcut "nesimțit" și "dobitoc" pe șeful Casei Naționale a Asigurărilor de Sănătate.

Pentru Cancan, este mai importantă “Vandici goală, doar cu pene și coroană”. “Măcelul” din Dorobanți este pe prima pagină, mai jos.

Libertatea și Click sunt astăzi “surori”: Masacrul de la coafor (Libertatea) – Masacru la coafor (Click). Click mai adaugă un “O Doamne!”

Televiziunile au relatat pe larg crimele din Dorobanți. Originală este întorsătura OTV, postul care găsește în orice un motiv de răfuială cu “ciocoiul Oprescu”: “Gloanțe și împușcături în orașul condus de Oprescu.”

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Pai si eu ii urmaresc zilnic si sincer nu-mi doresc sa intre in randul celorlalte televiziuni de stiri senzationaliste. Spre exemplu, stirea de dimineata, cu accidentul de pe centura capitalei, nu era o stire din categoria 'News Alert' si totusi au insistat sa o difuzeze, trasmitind chiar imagini live din timpul descarcerarii. Nu cred ca e nevoie sa puna accentul atat de mult pe stiri negativiste, mai ales de dimineata, de la prima ora.
  • Era si timpul sa apara o stire cu psihopati care sa nu fie direct din show-biz sau politica, dar sa poata fi facuti celebri instantaneu. Nimic nu se compara cu o stire tragica scapata in gura presei si mestecata pana la delir.
    Abia astept sa vad ce parere are Antonescu in EVZ despre asta;
  • @dan: Desi nu pot spune ca Digi 24 este un post mega-extra, sa stii ca imi plc ca abordeaza ceva mai multe stiri externe si chiar le dezvolta, vezi alegerile prezidentiale din Rusia. Sunt pe cale de a le deveni un telespectator.
  • Mda, presa din Romania... si observ, ca incet, incet, si mai noul Digi24 incepe sa ia forma celorlalte televiziuni de stiri, singura diferenta ar fi ca ei au inlocuit 'Breaking News' cu 'News Alert', dar in rest, 90% din stiri sunt negative.

Trimite un comentariu