Skip to main content

Dan Grigore: Dacă Crin Antonescu nu-şi prezintă scuze, îmi dau demisia din CNA

 

"Dacă până la şedinţa următoare nu proliferează scuzele de rigoare sau ceva echivalent, eu joi, la şedinţa următoare, îmi voi da demisia din CNA", a spus Dan Grigore, membru CNA, înainte de şedinţa de astăzi.

Publicitate

Despre cine şi despre ce este vorba? Într-o emisiune, la o întrebare a lui Mihai Gâdea, Crin Antonescu a spus despre Dan Grigore că nu are onoare.

Dan Grigore:

"În Ziua de 1 martie, prin intermediul emisiunii Sinteza Zilei a domnului Mihai Gâdea, am primit nişte secreţii encomiastice. Adică nişte laude la adresa artei mele muzicale, proliferate de domnul director însuşi ceea ce mi-a produs o oarecare plăcere. Alături de aceste laude, domnia sa şi-a exprimat stupefacţia că eu, un monarhist, nu răspund comandamentelor acelei instituţii şi că ţin cu Băsescu. L-a întrebat pe Crin Antonescu ce părere are despre acest lucru. Şi a răspuns că nu am onoare.

Domnul Crin Antonescu nu e un simplu politician ci este preşedintele unui mare partid din opoziţie şi copreşedinte al coaliţiei. Dacă întreg aliotmanul opoziţiei se împiedică de Dan Grigore, îi propun un târg avantajos. Dacă până la şedinţa următoare nu "proliferează" scuzele de rigoare sau ceva echivalent, eu joi, la şedinţa următoare, îmi voi da demisia din CNA."

Foto: Răzvan Chiriţă, Mediafax Foto

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • aidan aidan
    cand a fost antonescu la guvernare timp de 7 ani ca presedinte si inca multi altii ca primar si guvernant? ce sa faca daca in opozitie nu poti face decat opozitie?mai scade, rogu-te, 1 milion din aia 5 milioane. despre scoaterea asului din maneca nu ai citit chiar nimic in ultimii 2 ani?si cine isi permite sa iti spuna ce sa gandesti? crezi ca noi postam pentru tine?nici nu te cunoastem!reducerea asta la persoana intai singular nu-si are rostul!
  • mariana mariana
    dar crin antenescu oare are onoare? nustiu daca stie ce este aia onoare, sincer acest om si-a spalat creerul de tot in haznaua urit mirositoare a tov. voiculescu securistul si turnatorul familiei.
  • clauss clauss
    nu? dar locul cui era?
    era nevoie de oameni din mai multe domenii, fiecare are o personalitate, fiecare are dreptul sa-si spuna si sa-si sustina punctul de vedere, indiferent daca ne convine noua sau nu.
  • clauss clauss
    si daca isi da demisia, noi cu cine ramanem? cu restul incopetentilor care nu se pot pronunta in cazul unui gunoi?
    avem nevoie de mai multe pete de culoare in cna, nu de o singura culoare.
    Televiziunile din ziua de azi, sunt in mare parte o rusine. Un CNA din ce in ce mai slab reprezinta un pericol si mai mare.
  • Narcis Iorgu Narcis Iorgu
    Astept demisia ta, Dan Grigore! Treci la pianul tau inapoi ca nu pupatul in cururi portocalii pentru tine!
  • C C
    Gata, si-a dat demisia. Are onoare! :)
  • seba seba
    Ce spun eu si ce intelege un "handicapat"?!Bai eu va dau consultanta gratis iar voi o tineti pe a voastra: "Basescu ne-a luat banii de spritz de la gura la copii nostri". Gata, am incheiat polemica, sper ca tandemul Lolek si Bolek sa preia puterea in Romania, sa vad de unde au sa va dea bani sa stati voi linistiti prin carciumi sa va beti banii de "handicapati"!
  • Eugen Eugen
    Crin Antonescu nu va fi niciodata presedintele tarii si o stie foarte bine. De aici si frustrarile lui recente mai ales de la numirea lui Mihai Razvan Ungureanu incoace, cand a realizat ca a fost presedinte doar in sondajele lui Felix si Nus.
  • Mihai Mihai
    Isi da demisia in 5 minute ca Basescu.
  • Catalin Poenaru Catalin Poenaru
    @Barbu: e posibil ca ziaristii sa fi confundat verbele, dar, din pacate, are dreptat @mitzi. Iar basista care lingecururi, seba, sa creada in continuare ca chiorila e nemuritor. Din cei 5 milioane de oameni care l-au votat pe chiorila care a distrus tara (a inchis spitale si scoli, a luat indemnizatia copiilor si chiar milionul de lei de la handicapatii care aveau nevoie de insotitor etc.) au mai ramas vreo cateva sute de mii, ceilalti 3 mil. (ca restul voturilor au fost furate) regreta si injura! Base nu isi termina mandatul, trepanatule mad79, ca vrea sa schimbe constitutia si sa se instaleze definitiv la cotroceni! Ar fi bine sa pot gandi, dar ar fi si mai bine sa ai cap!
  • Barbu Barbu
    Isi va da cu siguranta demisia, pentru ca este un om de onoare. Antonescu a facut o afirmatie fara acoperire. Simplul fapt ca Dan Grigore il sustine din convingere pe Traian Basescu, ca a ramas "incremenit" in antiiliescism si nu deceleaza nocivitatea lui T. Basescu (pe care, in mod eronat, il considera un anticomunist(?!)), nu ar trebui sa ne permita sa ii anulam onorabilitatea.
  • mad79 mad79
    sa inteleg din comentariile de mai sus,ca daca ai o viziune diferita a lucrurilor,decat ceea ce prezinta 'marea televiziune de stiri' a3,atunci tu esti considerat un pupincurist basist?
    Internati-va oameni buni,daca credeti asa ceva sau schimbati-va medicamentatia!!!Daca e sa aleg dintre 2 rele,Basescu si Antonescu,il aleg fara nici o clipita pe Basescu.Ce a facut Antonescu,pentru a ma convinge ,ca este diferit de Basescu?NIMIC,pentru ca el nu face NIMIC!Oricum 'batalia',nu mai e cu Basescu,care isi termina mandatul,ci cu PD-ul!Chestia asta care ni se vantura pe sub ochi,cu Basescu ,asta e fumata,ca dovada,alegerile din 2009,cand oamenii l-au reales pe Basescu!5 milioane si ceva de oameni(care l-au votat pe Basescu),sunt toti pupincuristi sau aceea mai si gandesc?
    Prefer sa gandesc cu capul meu,nu sa imi spuna altii cum sa gandesc!
  • seba seba
    Latraii lui Felix s-au aruncat in haita sa-l muste de cur pe pianist. Pentru ca nu canta dupa cum joaca ei. Au trecut doua randuri de alegeri si voi nu v-ati prins inca ce vi s-a intamplat! Bai "ciumpalacilor", nu Basescu e cel care are multi sustinatori, ci voi sunteti cei care aveti multi dusmani! Asa ca degeaba mitraliati in stanga si in dreapta facand pe oricine nu e de acord cu voi "portocaliu", nu faceti decat sa mai bateti un cui in urna (sicriul) care are sa va ingroape pentru totdeauna!
  • Rusnack Rusnack
    Doamne Dumnezeule, sper sa pleci de la CNA, n-ai ce cauta acolo. Esti o pata neagra pentru CNA ca si Narcisa Iorga
  • Barbu Barbu
    mitzi, Dan Grigore nu este numai un valoros om de cultura, unul dintre cei mai importanti pianisti ai Romaniei. Dan Grigore a fost un militant pentru democratie in perioada de trista amintire a anilor 1990-1996, in primele mandate ale lui Ion Iliescu. (In aceeasi perioada si, de altfel, pana in 2005-2006, trustul lui Voiculescu si ziaristi precum Marius Tuca, Victor Ciutacu, Alessandra Stoicescu etc. erau dezgustator pro-Iliescu). Dan Grigore nu a fost asadar un oportunist in anii 90, nu este nici acum. Dl Grigore il sustine pe Basescu din convingere. (Mi-e greu sa inteleg de ce...) Si nu uitati: dl Grigore a fost membru PNL (nu PD!), partid care l-a si a desemnat in CNA. Asadar, sa-i dam cezarului ce e al cezarului... Sa-l judecam pentru intreaga "cariera", ca sa zic asa...

Trimite un comentariu

sus