Skip to main content

Debut dezastruos pentru Fabrica de staruri. "Te cunosc de undeva", depăşită de un film de pe Pro TV

 

Bătălia de sâmbătă seara dintre Antena 1 (Te cunosc de undeva) şi TVR 1 (Fabrica de staruri) a fost câştigată de ...Pro TV. Ambele emisiuni au fost depăşite de filmul Bun venit în junglă, de pe Pro TV.

Publicitate

Media de audienţă a show-ului Te cunosc de undeva (Antena 1) a fost cu aproximativ 100.000 de telespectatori în urma Pro TV. Fabrica de staruri de pe TVR 1 a fost mult în urmă.

Cifrele, în continuare:

  • Antena 1 a lansat sâmbătă, 17 martie, producţia Te cunosc de undeva. TVR 1 a difuzat prima ediţie din Fabrica de staruri (proiect transmis simultan de postul public şi de Prime TV Moldova).
  • Media de audienţă a emisiunii Te cunosc de undeva a fost de 618.000 de telespectatori pe minut, în mediul urban. Pe intervalul ei, Antena 1 a fost pe locul doi, după Pro TV.
  • Fabrica de staruri prezentată de Vizante a fost urmărită, în medie pe minut, de 148.000 de telespectatori pe minut, în mediul urban. TVR 1 fost pe locul şase cu emisiunea. În luna februarie, pe intervalul de sâmbătă seara, TVR 1 avea o medie de aproximativ 190.000 de telespectatori.
    • VIP. Corespondentul din casa Fabricii de staruri din Chişinău este Nicuşor Timofti, fiul noului preşedinte al Republicii Moldova, Nicolae Timofti. Nicuşor Timofti are o experienţă de câţiva ani în televiziune, la posturi precum Pro TV Chişinău.

Ce s-a întâmplat pe intersecţia Fabrica de staruri - Te cunosc de undeva - Pro TV?

  • Fabrica de staruri (TVR 1) şi Te cunosc de undeva (Antena 1) s-au intersectat aproximativ două ore. Pe intervalul de intersecţie, cel mai urmărit post TV a fost Pro TV, cu aproape 700.000 de telespectatori pe minut, în mediul urban.
  • Antena 1 a fost pe locul doi, la 100.000 de telespectatori distanţă. TVR 1 s-a clasat pe locul 6, cu o medie puţin peste 150.000 de telespectatori.

Audienţa posturilor TV, sâmbătă, 17 martie, pe intersecţia Fabrica de staruri - Te cunosc de undeva, în MEDIUL URBAN:

1. Pro TV: 685.000 de telespectatori (6,5 rating)
2. Antena 1: 599.000 (5,7)
3. Acasă TV: 306.000 (2,9)
4. Antena 3: 215.000 (2)
5. Kanal D: 198.000 (1,9)
6. TVR 1: 153.000 (1,5)

La nivel naţional, pe intervalul de intercţie a emisiunilor, Te cunosc de undeva a fost urmărită, în medie pe minut, de aproximativ un milion de telespectatori. A fost pe locul secund, la 400.000 de persoane în urma Pro TV.

La Fabrica de staruri se uitau, în medie pe minut, 335.000 de telespectatori, ceea ce a pus TVR 1 pe locul 7.

Audienţa posturilor TV, sâmbătă, 17 martie, pe intersecţia Fabrica de staruri - Te cunosc de undeva, la NIVEL NAŢIONAL:

1. Pro TV: 1.429.000 de telespectatori
2. Antena 1: 1.025.000
3. Kanal D: 526.000
4. Acasă TV: 475.000
5. Naţional TV: 375.000
6. Antena 3: 361.000
7. TVR 1: 335.000

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alexandra Alexandra
    si adica cum are legatura un program de divertisment cu politica lui voiculescu? explica-mi si mie ca am impresia ca traim in realitati paralele. voi nu vedeti ca poate sa aiba si un milion de telespectatori pe minut si tot aruncati cu noroi anapoda. sunteti bolnavi, cu totii
  • Petru Petru
    Ce rau imi pare de TVR. Sincer. Cat incearca si ei sa faca ceva sa mai iasa din datorii si ce mai au si nu reusesc...
  • dodonel dodonel
    Eu cred ca actorasul e fffffffffff talentat. l-am vazut si in filme- nu ma refer la telenovele- si in teatru si era foarte ok. dintre toti juratii mi s-a parut cel mai decent si mai pertinent. Si acum sa va dau bomba vis a vis de Baaalaaaaaaaaaaaaan: Antena a semnat cu ea un contract- pe muuulti bani- sa fie jurat daca se face Romania Idol. Ea le-a spus asta cu gurita ei unor prieteni. Am verificat informatia si este...adevarata. Au dat-o in bara cu juriul de la X si si-au spus ca e cazul sa faca un juriu mai ok pentru Romania Idol. Doar ca intre timp aia le-au retras licenta dupa fiasco X. Probabil ca o sa o puna jurat la urmatorul X care este in preproductie.
  • matei matei
    Foarte slaba emisiunea de la TVR. Am incercat si n-am reusit sa ma uit. Oare cate milioane ne costa porcaria aia?
    Comparativ, emisiunea de la A1 era mai ok. Totusi, ce minte sa ai s-o pui pe Andreea Balan sa dea note? Saraca a si cantat, groaznic. Sau actorasu' Aradits pe post de expert... Ala ar trebui sa faca un curs pentru el intai si pe urma sa incerce sa-i invete pe altii.
  • Synned Synned
    semifinalele si finala sunt in direct la Romanii au talent!
  • cristus cristus
    romanii au talent este in direct?
  • Robert Robert
    Cireasa de pe tort: Intrecerea Anilor avea rating intre 2,7 si 3 iar noua emisiunea are la prima editie rating 1,5.

    TVR trebuie sa gaseasca solutii sa isi promoveze show-ul.
  • Robert Robert
    Acolo Prime TV e lider de audienta, insa comentariile despre prima editie a Fabricii de Staruri 3 sunt in mare parte negative si acolo:
    - nu au fost iertate problemele cu sunetul pe care le-a avut televiziunea in timpul transmisiei atat atunci cand au cantat o parte din concurenti cat si atunci cand vorbea prezentatorul sau "juratii".
    - prestatia prezentatorului a fost puternic taxata
    - concurentii nu au fost nici ei in cea mai buna zi a lor, insa sunt cativa care s-au remarcat (Irina, Beti, Arpad).
  • Robert Robert
    Vizante m-a dezamagit si pe mine, insa Andrei Gheorghe a facut ceea ce se asteapta de la el, e cu cateva clase mai sus si decat Vizante si decat Natalia si chiar decat Nicu Alifantis (care e un foarte bun interpret, dar nu este si un show-man).
  • Robert Robert
    Mircea Badea nu are emisiune sambata, are de duminica pana joi.
  • daniel daniel
    emisiunea de pe antena 1 e infectă...cu vedete de mâna a doua şi mai e şi înregistrată ... asta e clasa poporului român
  • Tele Tele
    Din audientele de mai sus, constat ca experimentul de la Realitatea TV cu politicienii-jurnalisti nu a fost pe placul publicului!... Mie imi placuse ideea, mi s-a parut interesanta. .... Problabil ca responsabila de nereusita este lipsa de charisma a politicienilor!
  • udi alan udi alan
    ...si totusi audienta Te cunosc este uriasa! pt ce infect arata mizeria de emisiune! cred ca audienta ar trb sa faca obiectul unui studiu sociologic!...am apucat s o vad pe andreea balan in britney spears, pana aici m am uitat...jenant, m am gandit cai b.s. in rolul andreei b!!!! si totusi 600.ooo de oameni s au uitat pana la capat!!!mda...
  • kalin kalin
    exista date despre audienta in R. Moldova a emisiunii TVR? poate s-au scos acolo.
  • L!nuX L!nuX
    Ma-m uitat la prestatia lui CRBL de la A1 , am ajuns din greseala pe postul respectiv . Mai penibila emisiune ca asta nu am vazut , zici ca e o emisiune din 1992 . Show 0 , Prezenta 0 , penibilitate Maxima ...

    Cred ca daca dadea PROTV singur acasa pentru a 1000-a oara tot era in fata emisiunii de la A1 .

    Ma mir ca nu l-au pus si la emisiunea asta sa fie prezentator tot eternul Dan Negru , sau pe Tociu si Palade acum fara contract ...

Trimite un comentariu

sus