Skip to main content

Debut dezastruos pentru Fabrica de staruri. "Te cunosc de undeva", depăşită de un film de pe Pro TV

 

Bătălia de sâmbătă seara dintre Antena 1 (Te cunosc de undeva) şi TVR 1 (Fabrica de staruri) a fost câştigată de ...Pro TV. Ambele emisiuni au fost depăşite de filmul Bun venit în junglă, de pe Pro TV.

Publicitate

Media de audienţă a show-ului Te cunosc de undeva (Antena 1) a fost cu aproximativ 100.000 de telespectatori în urma Pro TV. Fabrica de staruri de pe TVR 1 a fost mult în urmă.

Cifrele, în continuare:

  • Antena 1 a lansat sâmbătă, 17 martie, producţia Te cunosc de undeva. TVR 1 a difuzat prima ediţie din Fabrica de staruri (proiect transmis simultan de postul public şi de Prime TV Moldova).
  • Media de audienţă a emisiunii Te cunosc de undeva a fost de 618.000 de telespectatori pe minut, în mediul urban. Pe intervalul ei, Antena 1 a fost pe locul doi, după Pro TV.
  • Fabrica de staruri prezentată de Vizante a fost urmărită, în medie pe minut, de 148.000 de telespectatori pe minut, în mediul urban. TVR 1 fost pe locul şase cu emisiunea. În luna februarie, pe intervalul de sâmbătă seara, TVR 1 avea o medie de aproximativ 190.000 de telespectatori.
    • VIP. Corespondentul din casa Fabricii de staruri din Chişinău este Nicuşor Timofti, fiul noului preşedinte al Republicii Moldova, Nicolae Timofti. Nicuşor Timofti are o experienţă de câţiva ani în televiziune, la posturi precum Pro TV Chişinău.

Ce s-a întâmplat pe intersecţia Fabrica de staruri - Te cunosc de undeva - Pro TV?

  • Fabrica de staruri (TVR 1) şi Te cunosc de undeva (Antena 1) s-au intersectat aproximativ două ore. Pe intervalul de intersecţie, cel mai urmărit post TV a fost Pro TV, cu aproape 700.000 de telespectatori pe minut, în mediul urban.
  • Antena 1 a fost pe locul doi, la 100.000 de telespectatori distanţă. TVR 1 s-a clasat pe locul 6, cu o medie puţin peste 150.000 de telespectatori.

Audienţa posturilor TV, sâmbătă, 17 martie, pe intersecţia Fabrica de staruri - Te cunosc de undeva, în MEDIUL URBAN:

1. Pro TV: 685.000 de telespectatori (6,5 rating)
2. Antena 1: 599.000 (5,7)
3. Acasă TV: 306.000 (2,9)
4. Antena 3: 215.000 (2)
5. Kanal D: 198.000 (1,9)
6. TVR 1: 153.000 (1,5)

La nivel naţional, pe intervalul de intercţie a emisiunilor, Te cunosc de undeva a fost urmărită, în medie pe minut, de aproximativ un milion de telespectatori. A fost pe locul secund, la 400.000 de persoane în urma Pro TV.

La Fabrica de staruri se uitau, în medie pe minut, 335.000 de telespectatori, ceea ce a pus TVR 1 pe locul 7.

Audienţa posturilor TV, sâmbătă, 17 martie, pe intersecţia Fabrica de staruri - Te cunosc de undeva, la NIVEL NAŢIONAL:

1. Pro TV: 1.429.000 de telespectatori
2. Antena 1: 1.025.000
3. Kanal D: 526.000
4. Acasă TV: 475.000
5. Naţional TV: 375.000
6. Antena 3: 361.000
7. TVR 1: 335.000

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • adina adina
    Frumos scor de audienta
  • Danny Danny
    Asa ii trebuie TVR-ului, daca a renuntat la In trecerea anilor, care era emisiunea mea preferata de divertisment, era o solutie tare buna pentru sambata seara.
  • Alexandra Alexandra
    A incercat sa bage bani in ea?? Ce bani a incercat sa bage, daca a trimis-o sa mature scara blocului? Ce-i asta? Un experiment de tipul munca la creat pe om, adus in sec. XXI? Pai de-aia zic ca ne-am tampit cu totii, daca putem crese asa ceva. Iar aia cu slabitu le mai si intrece. Asta e un experiment de transformare si nimic mai mult. Cum sa o calci in picioare pe fiica Andei Calugareanu fiindca nu a vrut sa spele scarile? Si s-o executi public pentru asta? Si s-o jignesti in halul ala, in direct? Eu nu cred ca o emisiune tabloid e in masura sa faca acte caritabile, cactuss...Totul e doar pentru imagine, intr-un mod fara scrupule, josnic as putea spune. Daca fata ar fi acceptat orice mizerie si s-ar fi "transformat" intr-un om al muncii care se intretine singur si ar mai fi si slabit, si-ar fi asumat succesul si impanzeau presa cu ca PROTV-ul a reusit schimbarea secolului si ar fi pus-o pe fata pe fagas. Ca iata ce tribut aduce PROTV-ul Andei Calugareanu. E atat de vizibil incat ma intreb cum poti sa gandesti asa. Ai vazut emisiunea aia???
  • scorpyo scorpyo
    exista ProTV....si exista.... RESTUL ;)
  • ramona ramona
    Cum dracu sa faci audienta.. cand in juriu ai un asa zis actor unu de doi bani ca unguru Aradits..ajuns acolo doar pentru ca e pila producatorului emisiunii de la tandem film ? Muti canalul cand il vezi pe el..si pe ceilati penibili din juriu.
    Ca sa nu zic de prezenatori. Niste ratati !!!!!
  • luhyj luhyj
    obae, de ce nu scrii si tu ceva despre x factor de la antena 1? am aflat si eu intamplator ca e scandal si ca nu se mai acorda marele premiu x factor! stiai? cica ar fi cistigat unul adrian leonte si antena nu prea sa ii dea banii ca are nu stiu ce contract cu o casa de discuri?!
  • ana m ana m
    cine ne scapa de mascariciul selesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?
  • mad79 mad79
    foarte faina emisiunea de pe TVR1!Mie mi-a placut!Au fost niste voci foarte interesante in aceasta emisiune,dar multi au ales melodii care nu erau pe vocea lor.Oricum aceasta editie,a fost doar asa de teaser,abia acum sunt concurentii,in casa Fabricii si se pregatesc pentru emisiunea de sambata!
    Daca concurantii din Romania s-au prezentat binisor,cei din rep Moldova,s-au prezentat dezastruos!Ce a fost de remarcat la aceea emisiune au fost decporurile si jocul de lumini!
  • luhyj luhyj
    andreea balan ar fi buna intr-un juriu pentru un astfel de concurs. de fapt, ea e buna oricum :P
  • cactuss cactuss
    @Alexandra, foarte bine i-a facut Catalin Maruta, mai ales ca fata Andei Calugareanu, da dovada de-o fatranicie de ne imaginat. ProTv prin emisiunea "HappyHour" a incercat sa bage bani in aceasta fata ca s-o aduca la liman prin diferite metode. Asa ca nu-mi spune tu ca si-a batut joc de ea. Cand trebuia sa slabeasca manca ca o disperata, cand o punea doamna Gica sa munceasca cerea ba una, ba alta si tot asa. Asa ca nu vad de ce n-ar trage-o la raspundere pentru prostiile de care a dat dovada?!
  • Alexandra Alexandra
    Bine ai zis, cactuss, PROTV e un produs de marketing facut foarte bine. Orice om se duce pe ecran acolo devine vedeta peste noapte, fiindca au un star sistem foarte bine pus la punct. In plus, se afla intr-o relatie de santaj continuu cu toate tabloidele, care le stiu de frica. Am vazut acum cateva zile o emisiune de-a lu Maruta in care spala pe jos cu un om handicapat mental, fata Andei Calugareanu. Am incremenit! Cred ca nici la OTV nu se face asa ceva. Nimeni n-a zis nimic dupa povestea aia, de parca ar fi fost normal. Asta e Pozitie, Rigurozitate, Onestitate, Transparenta si Verticalitate... Vai de capu nostru, un popor inrobit de media.
  • Narckotic Narckotic
    Emisiunea nu este rea, dar Andreea Balan si cei doi prezentatori n-au ce cauta pe acolo. Nu-s un postac anti Antena 1 - INTACT, dar am impresia ca la Antena 1 exista un concurs "Cum sa fim cat mai slabi"
  • seba seba
    Din cate imi amintesc eu, Selesi s-a facut remarcat la "miculesti". Asta pentru ca taticu', care e un fel de clown in showurile popularistilor din Ardeal, o fi prestat ceva glume de cacao la urechea "poietului din Cacaceni", Viorel Micula, magnatul apei de ploaie din Bihor. Selesi, asculta-ma pe mine, nu lua de bun tot ce iti spun miticii ca ai sa ajungi sa prestezi la Hora Tv.
  • cactuss cactuss
    Totul porneste de la BRAND! Numai cand spui PROTV, ratingul o ia in fata cu 5 procente din start. Asa ca va rog sa cititi acest pasaj: "Descrierea brandului Pro TV este magulitoare: "Pro TV e fascinant pentru romani, pentru ca reuseste sa straluceasca prin fiecare produs pe care il lanseaza. Istoria Pro TV a inceput pe 1 decembrie 1995, cu salutul Andreei Esca - Buna Seara, Romania! Buna seara, Bucuresti! Printre emisiunile de succes se numara Stirile Pro TV, "Romanii au talent", "Dansez pentru tine" sau "Happy Hour", iar din 20 martie "MasterChef"". Atata timp cat celelalte canale media nu fac nimic pt. a iesi din politica, pana nu-si promoveaza produsele agresiv pe post, pana cand nu vor avea prezentatori care sa faca show, nu vor avea niciodata succesul scontat pe care il au cei de la PROTV. ProTv, chiar si cu un produs iefitn tot fac acolo un rating de 4%. POZITIE, RIGUROZITATE, ONESTITATE, TRANSPARENTA, VERTICALITATE = PROTV! Mai tineti minte cand Antena 3 se lauda ca i-a "batut" pe cei de la PROTV, cu "Sinteza Zilei" moderator Mihai Gadea? Ei bine, dupa cele 3 zile de audienta pentru Antena3, ProTv s-a transformat pentru o zi in posta de stiri si i-a spulberat pe cei de la Antena 3. Asadar, brandul dicteaza tot! :)
  • UNU UNU
    Saracul Cosmin Selesi nu are noroc deloc in televiziune, a fost numai la emisiuni expirate si in Pro TV,si la Prima si acum la Antena 1. Antena 1 inceraca sa creeze "vedete" noi care nu au nimic in comun cu televiziunea, nu au charisma, sunt parca adusi pe ecran la comanda, cei din Antena au avut in "gradina" oameni de televizune adevarati pe care i-a "gonit" pe fara regrete, oameni gen Mircea Radu, Teo etc, nu trebuiau lasati sa plece asa usor. Cei de la Antena 1 si-au pierdut de tot busola, ei trebuie sa inteleaga ca televiziunea in Romania nu se face doar cu scandal, ei trebuie sa intelega ca daca vor continua asa vor ajunge o televiziune de pluton, Antena 1 in ultima perioada se confunda in continut cu cei de la KanalD care recunosc ca sunt o televiziune tabloid, au in actionariat Ringier patronii celor de la Libertatea, Antena 1 continua sa faca greseala dupa greseala. Cei de la PRO vor da multi ani de acum incolo lectii celorlate televiziuni din Romania pacat ca ceilalti nu invata nimic de la ei. Antena 1 nu mai are nimic in comun cu ceea ce a fost la sfarsitul anilor '90 si inceputul anilor 2000 cand era considerata o televiziune serioasa si era un reper pozitiv pentru piata acum s-au bagat in oala tabloidizarii si reusesc sa strice formate care au "spart" piata afara, au devenit un reper negativ pentru piata tv.Pacat.

Trimite un comentariu

sus