Skip to main content

EXCLUSIV Paginademedia.ro și Înpanamea.ro: Mirela bugetara e, de fapt, Mirabela. Interviu cu vânzătoarea bugetară. Cum s-a făcut “făcătura” cu legumele la bucată

 

Mirela, cea prezentată de Antena 1 ca fiind o bugetară care-și cumpără roșii la bucată, este o vânzătoare din Piața Crângași.

Publicitate

Paginademedia.ro și Înpanamea.ro vă prezintă în exclusivitate un interviu cu Mirela Bugetara (pe care o cheamă, de fapt, Mirabela!). Costi Andriescu, redactor Înpanamea a stat de vorbă cu Mirela Bugetara și a aflat cum s-a făcut “făcătura.”

Un material realizat de Înpanamea.ro și montat de Paginademedia.ro.

Cine este, în realitate, Mirela Bugetara

 

 

Detalii, în continuare:

Am găsit-o pe “Mirela” în Piața Crângași, la chioșcul ei. Era îmbrăcată ca în ziua în care ziariștii de la Observator au intervievat-o.

Cum s-a întâmplat?

Eram la tarabă și a trebuit să cumpăr două roșii de la colega mea de vizavi”, a povestit amuzată “Mirela”, pe numele ei real Mirabela Maria.

Reporterul m-a rugat dacă pot să cumpăr două roșii pentru un reportaj”, a povestit “Mirela.”

Ea nici măcar nu a văzut reportajul, pentru că, la ora 7.00, când a fost difuzat, era încă la tarabă. Nici nu a știut că a fost prezentată ca “bugetară.”

De ce crede că a fost prezentată ca “bugetară”?

Răspunde sincer: “N-am nici cea mai vagă idee. Probabil pentru interesul lor.”

BACKGROUND: Luni, 12 martie, Observatorul Antenei 1 a difuzat o știre despre cum cumpără românii legume la bucată. În știrea respectivă a anumită “Mirela, bugetară”, cumpăra două roșii de la tarabă. Câteva secunde mai târziu “Mirela Bugetara” se vedea în fundal, vânzând la o tarabă, după cum Paginademedia.ro a scris AICI. Gafa a fost sesizată inițial de cei de la Kamikaze.

Mirela cumpără roșii

Bugetara Mirela explică

Bugetara Mirela vinde la tarabă

 

Citește și:

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Ia uite-l! A si aparut unul!
  Si scrie "basisti" cu B mare!
  Are obedienta fata de minusculul "mare carmaci" in sange!
  Pacat ca nu l-ai prins pe Ceausescu, biet nefericit.
 • Si alte televiziuni au procedat la fel, numai ca astia de la Antena 1 au iesit in evidenta din cauza propriei prostii. Daca nu era greseala de montaj era o stire ca oricare alta. Si sa nu ai bani sa cumperi rosii in martie nu este asa de grav, in schimb foarte grav este sa nu ai bani sa le cumperi in august.
 • Vladute maica,citeste bine mai sus,ca despre asta vorbeam.Procedura asta este generala,numai ca pe astia de la antena i-au deconspirat...
 • La cat de bine vorbeste fomeia, cu acuzativul impecabil, eu zic c-ar trebuie sa fie invitat permanent la Antena. Sau nu, ca i-ar eclipsa pe "permanentii" care avariaza gramatica...
 • Ai naibii Basisti, cum s-au aruncat ei sa va murdareasca mizeria aia de "stire". Baaa, voua nu va e rusine ma?
 • Femeia e din Piata Crangasi, de unde imi fac aprovizionarea in fiecare saptamana.
  Desi pe alte bloguri scrie "tânără tarabagioacă de tip maroniu", femeia lucreaza de cel putin trei ani in acelasi loc (cred ca e in Piata de dinainte de a ma muta eu in zona), si are mainile murdare de pamant in fiecare zi.
  O tanti chiar foarte simpatica! (nu stiu ce-a apucat-o).

  Cei din PIata Crangasi, jumatate "colorati", au admiratia mea pentru ca-i vad in fiecare zi acolo. De fiecare data cand ma duc, au tarabele lor, mainile murdare, muncite, unii sunt comercianti adevarati.

  Ar fi bine sa faceti un reportaj despre cat e taxa de taraba in Piata Crangasi! Au acolo afis, taxa de taraba in Crangasi e de MILIOANE BUNE pe luna!
 • Asta era un subiect foarte dragut, de dat la "Carcotasi" si de facut misto la greu de Antena1 si regia proasta cu Maria Mirabela.
  Pacat ca a navalit pe site sleahta de postaci basisti si a murdarit totul.
 • vasilica taica n-ai inteles nimic, vezi daca te uiti la antene ... Ideea este ca reportajul e o facatura nu ca lumea e saraca si cumpara legume la bucata.

Trimite un comentariu