Skip to main content

Gazeta Sporturilor şi Pro Sport, campanii împotriva lui Mitică Dragomir

 

Ziarele de sport au intrat în război deschis cu Mitică Dragomir şi Mircea Sandu. "Trimite-le un email lui Dragomir şi Sandu în campania "Mitică la Brutărie", titrează Gazeta Sporturilor pe prima pagină, iar Pro Sport scrie tot pe prima pagină "Auncaţi-le batista", referindu-se la cei doi.

Publicitate

Cele două ziare de sport au pornit, fiecare, campanii împotriva lui Mitică Dragomir.

Detalii, în continuare:

"De 20 de ani cerem demisia lui Mircea Sandu şi, mai apoi, a lui Dumitru Dragomir", a declarat Cătălin Tolontan pentru paginademedia.ro.

Mailul LPF s-a blocat din cauza numeroaselor reclamaţii primite de la suporteri.

Prima pagină din Gazeta Sporturilor face trimitere la un banner care a fost folosit de suporteri sâmbătă la meciul Dinamo - Gaz Metan în semn de protest împotriva cenzurii.

Gazeta Sporturilor:

  • "Explică-le şefilor fotbalului de ce nu-i mai suporţi!"
  • "Spune-le că degeaba au votul cluburilor, dacă l-au pierdut pe al tău!"
  • "Arată-le cum poţi fi civilizat, amuzant şi ferm în acelaşi timp!"

Cătălin Tolontan, pentru paginademedia.ro:

”Celor care se întreabă de ce a pornit Gazeta Sporturilor această campanie chiar acum, la începutul lui martie, le răspundem că am pornit-o, într-adevăr, în martie, dar în martie 1992. De 20 de ani cerem demisia lui Mircea Sandu şi, mai apoi, a lui Dumitru Dragomir. Scriem despre blaturi de la începuturile anilor 90 şi am avut nenumărate procese cu şefii fotbalului sau cu preşedinţii şi patronii de cluburi. L-am susţinut pe Gică Popescu în faţa lui Mircea Sandu şi i-am considerat mereu personaje toxice.

Ca jurnalist nu am nici un orgoliu că aceste mii de articole au germinat undeva în mentalul colectiv şi că acum ar ieşi la iveală. După cum nu am iluzii că se va întîmpla ceva mîine. Conform informaţiilor Gazetei, Dragomir ar culege 16 din 18 voturi dacă mîine s-ar organiza alegeri la Ligă. Dar vom continua.

Încă 20 de ani dacă va fi nevoie. Mi-a semnalat astăzi Radu Naum un frumos citat al preşedintelui american John Fitzgerald Kennedy: "Cei care fac revoluţiile imposibile, le fac inevitabile pe cele violente." La asta merită să se gândească Sandu şi Dragomir”.

Pro sport: Aruncaţi-le batista! Pregătiţi cu materiale pentru o lună

Nu e normal şi nu mai putem accepta anormalul! "Jos Mitică" însemnă mai mult decât demisia lui Dumitru Dragomir. Mitică e exponentul aberaţiei lumii fotbalului pe care o trăim noi în România", scrie ProSport pe prima pagină.

Pro Sport este pregatit să susţină campania cu materiale pentru o lună de zile. Paginademedia.ro a stat de vorba cu redactorul sef de la Pro Sport, Lucian Lipovan.

Campania ProSport a început săptămâna trecută.Săptămâna trecută, joi, ProSport a publicat un text "Jos Mitică, Jos Naşul - decupaţi pagina şi mergeţi cu ea la meci". În numărul de vineri, ProSport a continuat cu un manifest. Potrivit ProSport, sâmbătă, reprezentanţii LPF au interzis suporterilor să intre pe stadioane cu ziarul ProSport.

Carmen Andronache: De ce acum aceasta campanie?

Lucian Lipovan, redactor-sef Pro Sport: Pentru ca acum s-au adunat multe probleme si s-a creat si o stare de spirit in randul suporterilor mult mai vehementa.

Ce urmareste campania?

Ce s-a intamplat la meciul cu Uruguay a fost picatura care a umplut paharul. Interdictiile de a intra cu bannere care nu lezeaza pe nimeni. Campania urmarese sa curete fotbalul. Nu se urmareste doar demisia lui Mitica Dragomir si a lui Mircea Sandu.

Vrem sa scapam de blaturi si de starea de spirit din tribune in care suporterii se simt ca in puscarie. Si pentru asta trebuie sa schimbam conducerea fotbalului. Nu credem ca se mai poate face asta fara schimbarea lor.

Nu este campania noastra este a suporterilor, ei au initiat-o iar noi o sustinem. Este campania suporterilor pe care ne-am decis s- o asumam public. Ne dorim sa fim platforma pe care ei sa-si exprime dorintele. Noi am pregatit materiale pentru o luna de campanie.

 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • inteligentu 444 inteligentu 444
    Draga Miti si San !
    Am auzit ca cele 17 echipe ramase in Divizia A nu-si vor mai plati Licenta !

    S-a creat un precedent si in Divizia A vor evolua 0 echipe din sezonul urmator.

    Nu cumva doriti sa discutam pe marginea acestui subiect in mod legal, NNUUUUUU altfel, desigur !

    S-ar putea sa va puste capu , nu-i asa ?
  • mariana mariana
    da presa este de vina pentru toti acesti bastani de carton. Asa au facut si cu, caricatura asta de jiji becali toti il sunau si ii ascultau toate mizeriile si timpenile acestui analfabet creat de presa. A si in redactia pro sport cind arogantul si barbuciu de ion becale era gata sa-l bata pe reporter parca l-a scuipat daca nu ma insel,acesti ziaristi nu au fact nimic pentru a indparta aceste caricaturi din fodbal.
  • geo geo
    daca doreste, mitica ii cumpara pe astia de la prosport, si pe ei si pe mamicile lor. baietii astia mai au putin si dau ortu' popii ptr ca Mitica nu le-a dat ciolanu...si mai rau stirnesc anarhia pe stadioane; vor repetarea incidentelor cu suporterii din ianarie din Piata niversitatii. acolo doriti sa se ajunga, baieti?
  • Anca Vasile Anca Vasile
    Bravo lor! Mitica este doar un mascarici...si atat.
  • geo geo
    lucica, nu cumva televiziunea la care slujesti si tu, aflata tot in curtea MediaPro, tot il suna pe mitica dupa meciuri si il intreaba de una-alta; ia sa nu ii mai bage in seama A1, sport.ro si Pro tv pe Mitica si pe Gigica Becaliotu...da nu se poate asa ceva...cu cine sa umpleti emisiunile de palavre, ca transmisii live mai rarut...
  • Andrei Andrei
    dar cand alergau "microfonistele" dupa cei doi pentru doua vorbe ori ii sunau in direct pentru altele doua cum era? cand isi vand ziarele si-si fac emisiunile pe baza declaratiilor acestora cum e? si cei din media sunt vinovati de situatia in care s-a ajuns...i-au promovat cat si cum au putut iar acum...mea culpa ar trebui sa-si faca atat tolontan cat si lipovan s.a. care prin ceea ce au condus si conduc i-au facut pe cei doi indivizi sa se creada de neinlocuit!

Trimite un comentariu

sus