Skip to main content

Gazeta Sporturilor și Pro Sport, campanii împotriva lui Mitică Dragomir

 

Ziarele de sport au intrat în război deschis cu Mitică Dragomir și Mircea Sandu. "Trimite-le un email lui Dragomir și Sandu în campania "Mitică la Brutărie", titrează Gazeta Sporturilor pe prima pagină, iar Pro Sport scrie tot pe prima pagină "Auncați-le batista", referindu-se la cei doi.

Publicitate

Cele două ziare de sport au pornit, fiecare, campanii împotriva lui Mitică Dragomir.

Detalii, în continuare:

"De 20 de ani cerem demisia lui Mircea Sandu și, mai apoi, a lui Dumitru Dragomir", a declarat Cătălin Tolontan pentru paginademedia.ro.

Mailul LPF s-a blocat din cauza numeroaselor reclamații primite de la suporteri.

Prima pagină din Gazeta Sporturilor face trimitere la un banner care a fost folosit de suporteri sâmbătă la meciul Dinamo - Gaz Metan în semn de protest împotriva cenzurii.

Gazeta Sporturilor:

 • "Explică-le șefilor fotbalului de ce nu-i mai suporți!"
 • "Spune-le că degeaba au votul cluburilor, dacă l-au pierdut pe al tău!"
 • "Arată-le cum poți fi civilizat, amuzant și ferm în același timp!"

Cătălin Tolontan, pentru paginademedia.ro:

”Celor care se întreabă de ce a pornit Gazeta Sporturilor această campanie chiar acum, la începutul lui martie, le răspundem că am pornit-o, într-adevăr, în martie, dar în martie 1992. De 20 de ani cerem demisia lui Mircea Sandu și, mai apoi, a lui Dumitru Dragomir. Scriem despre blaturi de la începuturile anilor 90 și am avut nenumărate procese cu șefii fotbalului sau cu președinții și patronii de cluburi. L-am susținut pe Gică Popescu în fața lui Mircea Sandu și i-am considerat mereu personaje toxice.

Ca jurnalist nu am nici un orgoliu că aceste mii de articole au germinat undeva în mentalul colectiv și că acum ar ieși la iveală. După cum nu am iluzii că se va întîmpla ceva mîine. Conform informațiilor Gazetei, Dragomir ar culege 16 din 18 voturi dacă mîine s-ar organiza alegeri la Ligă. Dar vom continua.

Încă 20 de ani dacă va fi nevoie. Mi-a semnalat astăzi Radu Naum un frumos citat al președintelui american John Fitzgerald Kennedy: "Cei care fac revoluțiile imposibile, le fac inevitabile pe cele violente." La asta merită să se gândească Sandu și Dragomir”.

Pro sport: Aruncați-le batista! Pregătiți cu materiale pentru o lună

Nu e normal și nu mai putem accepta anormalul! "Jos Mitică" însemnă mai mult decât demisia lui Dumitru Dragomir. Mitică e exponentul aberației lumii fotbalului pe care o trăim noi în România", scrie ProSport pe prima pagină.

Pro Sport este pregatit să susțină campania cu materiale pentru o lună de zile. Paginademedia.ro a stat de vorba cu redactorul sef de la Pro Sport, Lucian Lipovan.

Campania ProSport a început săptămâna trecută.Săptămâna trecută, joi, ProSport a publicat un text "Jos Mitică, Jos Nașul - decupați pagina și mergeți cu ea la meci". În numărul de vineri, ProSport a continuat cu un manifest. Potrivit ProSport, sâmbătă, reprezentanții LPF au interzis suporterilor să intre pe stadioane cu ziarul ProSport.

Carmen Andronache: De ce acum aceasta campanie?

Lucian Lipovan, redactor-sef Pro Sport: Pentru ca acum s-au adunat multe probleme si s-a creat si o stare de spirit in randul suporterilor mult mai vehementa.

Ce urmareste campania?

Ce s-a intamplat la meciul cu Uruguay a fost picatura care a umplut paharul. Interdictiile de a intra cu bannere care nu lezeaza pe nimeni. Campania urmarese sa curete fotbalul. Nu se urmareste doar demisia lui Mitica Dragomir si a lui Mircea Sandu.

Vrem sa scapam de blaturi si de starea de spirit din tribune in care suporterii se simt ca in puscarie. Si pentru asta trebuie sa schimbam conducerea fotbalului. Nu credem ca se mai poate face asta fara schimbarea lor.

Nu este campania noastra este a suporterilor, ei au initiat-o iar noi o sustinem. Este campania suporterilor pe care ne-am decis s- o asumam public. Ne dorim sa fim platforma pe care ei sa-si exprime dorintele. Noi am pregatit materiale pentru o luna de campanie.

 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

 • Draga Miti si San !
  Am auzit ca cele 17 echipe ramase in Divizia A nu-si vor mai plati Licenta !

  S-a creat un precedent si in Divizia A vor evolua 0 echipe din sezonul urmator.

  Nu cumva doriti sa discutam pe marginea acestui subiect in mod legal, NNUUUUUU altfel, desigur !

  S-ar putea sa va puste capu , nu-i asa ?
 • da presa este de vina pentru toti acesti bastani de carton. Asa au facut si cu, caricatura asta de jiji becali toti il sunau si ii ascultau toate mizeriile si timpenile acestui analfabet creat de presa. A si in redactia pro sport cind arogantul si barbuciu de ion becale era gata sa-l bata pe reporter parca l-a scuipat daca nu ma insel,acesti ziaristi nu au fact nimic pentru a indparta aceste caricaturi din fodbal.
 • daca doreste, mitica ii cumpara pe astia de la prosport, si pe ei si pe mamicile lor. baietii astia mai au putin si dau ortu' popii ptr ca Mitica nu le-a dat ciolanu...si mai rau stirnesc anarhia pe stadioane; vor repetarea incidentelor cu suporterii din ianarie din Piata niversitatii. acolo doriti sa se ajunga, baieti?
 • lucica, nu cumva televiziunea la care slujesti si tu, aflata tot in curtea MediaPro, tot il suna pe mitica dupa meciuri si il intreaba de una-alta; ia sa nu ii mai bage in seama A1, sport.ro si Pro tv pe Mitica si pe Gigica Becaliotu...da nu se poate asa ceva...cu cine sa umpleti emisiunile de palavre, ca transmisii live mai rarut...
 • dar cand alergau "microfonistele" dupa cei doi pentru doua vorbe ori ii sunau in direct pentru altele doua cum era? cand isi vand ziarele si-si fac emisiunile pe baza declaratiilor acestora cum e? si cei din media sunt vinovati de situatia in care s-a ajuns...i-au promovat cat si cum au putut iar acum...mea culpa ar trebui sa-si faca atat tolontan cat si lipovan s.a. care prin ceea ce au condus si conduc i-au facut pe cei doi indivizi sa se creada de neinlocuit!

Trimite un comentariu