Skip to main content

Oprah Winfrey face restructurări la propria televiziune

 

Vedeta TV Oprah Winfrey a decis să renunțe la 30 de angajați din New York și Los Angeles și face restructurări în cadrul companiei care operează televiziunea OWN, conform Huffington Post.

Publicitate

Este greu să iei asemenea decizii dure care afectează viețile oamenilor, dar situația economică a unei televiziuni abia lansate nu mai este ca la început”, a declarat Oprah într-un comunicat.
Concedierile sunt parte a unor restructurări de costuri la care rețeaua lucrează în prezent. Emisiunea realizatoarei Rosie O’Donnell, una dintre producțiile-locomotivă ale stației, a fost anulată vineri.

Rețeaua OWN se luptă să atragă audiențe încă de la lansare, în ianuarie 2011. În urmă cu opt luni, Winfrey a preluat conducerea postului. Ratingurile s-au îmbunătățit după ce vedeta și-a lansat propria emisiune în cadrul postului de televiziune. În plus, interviul exclusiv cu fiica lui Whitney Houston a atras ratinguri record, de peste 3,5 milioane de telespectatori.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • un fel de teo trandafir care nu a stiut in ce sa investeasca zecile de milioane de dolari acumulate... asa se intimpla cind omul e calic... o sa dea faliment in curind...

Trimite un comentariu