Skip to main content

Pițurcă, Becali și Dan Diaconescu, cele mai populare vedete din România

 

Gigi Becali, Victor Pițurcă și Dan Diaconescu sunt cele mai populare vedete în luna februarie, după numărul de apariții în mass-media, potrivit unui studiu realizat de mediaTRUST Romania.

Publicitate

Inna, Mihaela Rădulescu și Andreea Marin intră din nou în top 10 celebrități feminine.

În luna februarie, Gigi Becali și Bianca Drăgușanu au rămas pe primele poziții în topul vedetelor de sex masculin și, respectiv, în topul celebrităților de sex feminin, cu câte 513 și 93 de apariții.

În top 10 celebrități de sex masculin după numărul de apariții în media în februarie domină bărbații din lumea fotbalului, cu două excepții – Dan Diaconescu și Cătălin Botezatu.

Cristi Borcea coboară două poziții, iar Pițurcă una, în timp ce Mitică Dragomir ajunge de pe locul nouă în ianuarie pe al cincilea în februarie. În ianuarie, primii trei clasați în topul celebrităților masculine au avut mai multe apariții în media, astfel că Becali a înregistrat 526, Borcea 225, iar Răzvan Lucescu 219.

La capitolul celebrități feminine cu cea mai mare expunere în media Inna, Mihaela Rădulescu și Andreea Marin intră din nou în top.

Adelina Pestrițu, prezentă în ianuarie pe locul șapte în top, urcă pe podium în februarie, cu 53 de apariții. Oana Zăvoranu coboară pe a cincea poziție, cu 47 de apariții, iar Loredana Groza iese din top.

Celebrități pe coperți

În ceea ce privește celebritățile care înregistrează cele mai multe apariții pe coperțile revistelor, lucrurile s-au schimbat ușor în februarie, când mai multe vedete de pe piața locală au avut același număr de apariții.

Astfel, zece celebrități (Oana Zăvoranu, Daniela Crudu, Cătălin Măruță, Cătălin Botezatu, Nicoleta Luciu, Inna, Remus Truică, Andreea Bănică, Liviu Vârciu și Anna Lesko) au avut fiecare câte trei apariții pe coperțile revistelor și ziarelor.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu