Skip to main content

Schimbări la vârful Facultăţii de Jurnalism

 

Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării din Bucureşti are, de la începutul lunii martie, o nouă echipă de conducere.

Publicitate

Nou decan a fost numit conf. univ. dr. Viorica Păuş.

Viorica Păuş şi-a prezentat tot la începutul luni echipa de conducere:

  • Mirela Lazar, prodecan cu relaţiile internaţionale.
  • Raluca Radu, prodecan cu cercetarea ştiinţifică.
  • Val Vâlcu, prodecan cu problemele sociale ale studenţilor
  • Mihai Coman, director Şcoala Doctorală
  • Daniela Frumuşani, director departament Comunicare si Antropologie Culturala.

În ultimii opt ani decanul Facultăţii de Jurnalism a fost Mihai Coman.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • C C
    @ Adrian

    N-or fi prodecanii mai inutili ca redactorii-sefi adjuncti. :)
    Lasand gluma, prodecanii au atributii foarte bine stabilite de regulamentele de desemnare a prodecanilor si cam cele mai importante cerinte sunt sa aiba experienta manageriala si sa fie un fel de 'ambasadori' care tin legatura cu facultati similare, din tara si strainatate.
    Val Valcu are experienta manageriala in presa si are notorietate, era chiar un jurnalist bun...pana sa-l ia valul de cocalareala antenistica, ca sa-i bucure pe pseudo-jurnalistii slobozi la gura ai lui Felix.
    Sper sa nu-l prosteasca de tot. :D
  • Adrian Adrian
    Deci a reuşit Val Vâlcu. Apropo ce înseamnă prodecan pentru relaţiile cu studenţii că am mai făcut şi noi o facultate şi totuşi să plăteşti un om numai pentru asta seamănă a sinecură...
  • Olga Olga
    Prof.Doctor Antonio Roberto Momoc,cel cu trecere super-discreta la studente nu a participat sau si-a dat seama electoratul ca este un politician verde(crud)cu intentii non-didactice? Poate ca a transpirat prea tare si a inceput sa-i miroasa in sfarsit esenta de macho man. Face pe deontologul,arunca informatii cum ca el se casatoreste anul asta ca sa para barbat serios.Cineva din noul staff ar trebui sa fie cu atentia centrata pe acesta si sa-i verifice putin modul de lucru extra-facultate.
  • C C
    Omu' bun si pomu' copt, da, cunoastem.
    Dar ce ar fi sa fie promovati si niste oameni straluciti, care sa poata reprezenta onorabil ideea de Jurnalism, respectiv mediu academic jurnalistic, in secolul 21? :)
    Cine cunoaste FJSC-ul, stie care sunt cei mai potriviti.
    Nu sunt importante doar calitatile manageriale, calificativele profesionale si ”simpatiile” politice. Ce facem cu popularitatea reala printre profesori si studenti? Si respectul in cadrul breslei?
    Ce nume de prof va vine primul in minte, apropo de notorietate? Pe cine l-ati aprecia cel mai mult, sa zicem, daca tot e sa fim subiectivi?
    Iar referitor la notorietate si la un nivel ceva mai superficial, de FJSC-ist sadea: pe cine ati aplauda cel mai mult? :)
  • cornell cornell
    nu stiu cine este viorica paus
  • Vlad Andriescu Vlad Andriescu
    Din păcate continuă epoca incompetenței la nivelul conducerii acestei facultăți. O eră a dinozaurilor, a oamenilor fără legătură cu presa. Doamna Viorica Păuș este un om bun, fără îndoială, dar rămâne o simplă profesoară de franceză aciuată pe holurile unei facultăți dintr-un domeniu pe care nu-l stăpânește.
  • C C
    S-a incheiat Era Coman si incepe varianta FJSC a Erei Abramburica? In ce secol ne-am intors, mai exact?

Trimite un comentariu

sus