Skip to main content

Soţul Anei Maria Tinu, 50.000 de euro de recuperat de la Adevărul Holding

 

Roel, firma deţinută de Claudiu Constantinescu - soţul Anei Maria Tinu -, a cerut insolvenţa Adevărul Holding pentru o datorie de aproximativ 50.000 de euro, potrivit dosarului depus la Tribunalul Bucureşti şi consultat de paginademedia.ro.

Publicitate

Mai precis, este vorba de opt facturi neplătite începând din toamna trecută, care totalizează 198.675 lei. La aceşti bani se adaugă şi penalităţi de 12.995 lei.

Adevărul Holding şi Roel, firma care închiriază imprimante, au semnat două contracte, unul în 2010 şi altul în 2011 pentru furnizarea de echipamente şi întreţinerea acestora.  După ce nu şi-au plătit datoriile timp de mai multe luni, Roel a mers la sediul Adevărul Holding şi a ridicat echipamentele pe care le închiriase trustului, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Roel a depus cererea de insolvenţă în data de 2 martie, iar primul termen este 16 mai.  Ale două companii au cerut tot luna această insolvenţa Adevărul Holding: Odyssey (agenţia de publicitate deţinută tot de Dinu Patriciu) şi Tufarmat Curier SRL.

Ana Maria Tinu, fiica lui Dumitru Tinu, a vândut în 2006 ziarul Adevărul lui Dinu Patriciu.

Citiţi şi:

Sursa Foto: Mediafax

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Robest Robest
    Ai raspunsul in prima fraza a articolului.
  • imre imre
    si cine e constantinescu asta?
  • Alina Alina
    Ca una care a participat la seara de pomina 31 martie 2010 unde dl Constantinescu si-a afirmat si reafirmat slugarnicia fata de Dinu Patriciu, as vrea sa-l intreb pe primul daca nu cumva aceasta schimbare de atitudine nu este cumva o dovada de ipocrizie crunta. In acea seara dl Constantinescu a facut apologia omului de business Patriciu si a calcat in picioare pe toti cei care incercau sa-i explice ca s-ar putea ca parerea sa foarte buna sa fie una falsa. Ma intreb ce o fi n sufletul acestui om dupa doar 2 ani de a ajuns la asemenea gesturi. Si aici ma refer in special la situatia jenanta (pentru adevarul) de a ridica imprimantele din redecatie si doar apoi la o lupta legal pentru niste a,arati de 50000 de euro.
  • C C
    Sa le promita Ana Maria Tinu ca va cumpara de toti cei 50 000 de dolari actiuni la Rompetrol, poate-i recupereaza asa :lol:
  • Bibicu Bibicu
    Platile in compania ADV HOLDING le face OANA BARBU, doamna XXL, la ordinele exprese ale lui PETER IMRE. ADEVARUL HOLDING nu si plateste nici SALARIATII!!!

Trimite un comentariu

sus