Skip to main content

Trei foști “cațavenci” fac echipă la Nașul TV

 

Trei foști redactori care au lucrat la Academia Cațavencu, vor forma un “birou de investigații” la Nașul TV, viitorul post al lui Radu Moraru. Postul Nașului emite deocamdată online.

Publicitate

Cine sunt redactorii, în continuare:

  • Alexandru Cristorian a lucrat în ultima perioadă la Cațavencii, săptămânal acum în portofoliul Adevărul Holding. Anterior, a lucrat la Academia Cațavencu (2006-2011) pe investigații.
  • Roxana Jipa și Alina Moscalu au lucrat câțiva ani la Academia Cațavencu, până în 2010, când au plecat la nou înființatul, pe atunci, Kamikaze. Și ele au lucrat tot pe investigații.

Alexandru Cristorian, pentru paginademedia.ro:

“Cel mai probabil, vom avea o emisiune de investigații de la sfârșitul lunii martie. Până atunci, vom produce conținut pentru site.”

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • nasultv - nascut mort, insa insistent. Il dai afara pe usa? intra prin spate si pupa tot ce prinde!
  • Radule, vazand cum arata noul Digi 24 HD ne-am cam lamurit de ce RCS-RDS te-a dat afara cu tot cu atarnatorii din dotare. Tu nu puteai conduce asa ceva, batrane. Gata, omule, apuca-te de altceva! Nu mai nenoroci si carierele unor tipi respectabili precum Cristorian, opreste-te!
  • nasul tv e nascut mort, numai numele de moraru si e suficient sa ingroape orice proiect. o sa ramina pe online 6 luni de zile pina o sa dispara. morarule, vezi-ti de hoteluri, teveul pentru tine s-a incheiat...

Trimite un comentariu