Skip to main content

VIDEO. Cei trei purceluşi, varianta multimedia într-o reclamă The Guardian

 

Guardian a ales să-şi promoveze acoperirea multimedia a evenimentelor într-un mod inedit.

Publicitate

În ultima reclama pentru cunoscutul ziar britanic, povestea clasică a celor trei purceluşi este refăcută într-o variantă specitaculoasă de secol 21, cu mascaţi, judecători, reţele sociale, criminalişti şi ziarişti insistenţi.

 Cei trei purceluşi, varianta multimedia

Reclama a fost lansată în urmă cu câteva zile. În reclamă, cei trei purceluşi sunt surprinşi de mascaţi în timp ce îl fierbeau pe "lupul cel rău". Cei trei purcelu;i sunt apoi luaţi în custodie de poliţie. Pe unele reţele sociale unii uoameni spun că cei trei purceluşi sunt victimele. Cei trei purceluşi au fost aduşi în faţa curţii şi acuzaţi de fraudă. Aceştia au fost găsiţi vinovaţi.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Lucia Gargaletus Lucia Gargaletus
    Stiri de ultima ora din ziarul "Mult zanganit, pentru nimic"
    (rubrica : Ce-am avut, si ce era sa pierdem)

    Cei din Uniunea Europeana au vrut sa distruga "alimentul national" Mititelul. Noroc ca de aceasta data Guvernul Ponta a fost pe faza, si a trimis repede soli cu petitii "documentate", la care au atasat si sondajul pe plan national...cu avertismentul ca :
    Daca se va trece la obstructionarea mititeilor, vor fi miscari de masa de amploare. Adica:
    - se vor bloca Drumurile Nationale cu gratare imense de cca. 500m fiecare bucata, postate una langa alta pe sute de kilometrii;
    - comisia din UE, care patroneaza protectia minoritatilor, va trebui sa trimita consilieri psihologi in tara, ca sa lamureasca minoritatea tiganeasca sa nu inceapa bataile in strada cu puradeii prinsi de picioare si proiectai in adversari in loc de ghiulele, (fiindca fierul din care sunt confectionate ghiulele a fost vandut la fiare vechi impreuna cu cablurile sustrase de pe liniile de tren);
    - domnul manelist "Salam", nu va mai veni sa cante la "Sarbatorile Campenesti" care se tin toamna in Germania;
    - iar domnisoara 'Mita Fustanghioaica", nu va mai veni sa participe la Concursul International "Miss Piranda" de la Paris;
    - transhumanta, va fim decalata, si toti oierii din Romania vor invada strazile din Bruxelles;
    - vacile vor fi urcate in trenuri marfare si trimise si ele la Bruxelles, ca si asa fermierii au ajuns la capatul radarii, deoarece laptele din Romania 80% este din import, iar lor nu le mai ia nimeni laptele;
    - tot UE a ordonat ca "Gica Purcelul" care era hranit cu laptele vacilor (ca sa nu fie aruncat pe camp) sa nu mai fie asasinat miseleste, ci "adormit", pentru a nu sti cand ii vine sorocul...si fiindca nu avem anestezisti destui, deoarece capitalistii i-a momit cu salarii mari si ia luat acolo la ei, nu mai sunt nici "porci in ferme" de frica amenzilor UE. Ati inteles ce-am vrut sa relatez? fiindca m-a luat valul, si cred ca am cam pierdut "firul ratiunii gazetaresti".
    Asa ca cei din UE, au luat in consideratiune averismentele semnalate de expertii din Ministerul Agriculturii din Romania, si au anulat Misiunea "Mititelul en Roumanie"
    semnat,
    Lucia Pristanda, cuscra de cumatra vitrega, cu Nea Iancu.
    Bruxelles. Soarta micilor românesti a fost decisă

    Guvernul a făcut o adresă oficială către UE pentru trecerea micilor pe lista produselor traditionale.

    O nouă listă de aditivi alimentari permisi de Uniunea Europeană va intra în vigoare începând cu 1 iunie, iar evaluarea tuturor aditivilor alimentari se va încheia până în anul 2020.
    Potrivit corespondentului la Bruxellles al Radio România Actualităti, printre aditivii aprobati se află si bicarbonatul de sodiu, fără de care micii ar fi putut să dispară de pe piată.
    Guvernul român a făcut o adresă oficială către UE, prin care solicita trecerea micilor româneşti, „o specialitate de grătar asemănătoare cevapcicilor din Serbia”, pe lista produselor tradiţionale din Europa care sunt protejate. Piaţa locală a micilor s-a ridicat anul trecut la apropximativ 22.000 de tone.
    Pe noua listă au fost trecuti doar aditivii alimentari ai căror siguranră în alimentatie a fost evaluată stiintific. Aditivii sunt mult mai clar specificati, în functie de categoria de alimente pentru care sunt folositi. Acestia sunt folositi pentru conservarea alimentelor, pentru a le colora sau ca îndulcitori.
  • aidan aidan
    geniala!!!curat film!de acord ca victimele au dreptul sa se apere!chiar daca SUNT GASITI VINOVATI,eu ca eterna victima a lupului cel rau ma simt bine ca pe retelele de socializare locuitorii planetei sunt de acord ca avem dreptul sa ne aparanm viata pana la a o lua pe cea a celui care ne ataca in casele noastre.e cu de toate filmuletul asta!PARFUM!
    asa se face o reclama!luati acum si revedeti amarasteanca aia de reclama cu mortu!vai steaua ei!

Trimite un comentariu

sus