Skip to main content

Vreau să fiu la televizor! 624 de înscrieri pentru prezentatori la TVR 1

 

Înscrieri record la concursul organizat de TVR: 624 de persoane s-au înscris la castingul pentru prezentatori şi moderatori pentru TVR 1, TVR 2 şi TVR Info.

Publicitate

Selecţia prezentatorilor va începe joi, 8 martie.

Din cei 624 câţi s-au înscris până astăzi, la ora 18.00 (data limită) vor fi aleşi aproximativ 10 persoane.

Citeşte şi:


Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • consumatinromania.wordpress.com consumatinromania.wordpress.com
    Sa intelegem ca sunt 624 candidati, cu Mircea Radu 625, care-i si intrece, cum zice si legenda mesterului Manole. Intrebarea e cine e Ana si unde o vor zidi. Sa fie Narcisa Iorga de la CNA? Nu conteaza prea mult unde, atata timp cat va fi zidita in direct.
  • luhyj luhyj
    nea turbinca... nu te supara pe nmine dar... pe amedeo diogene ala l-am vazut aseara la raitaru teve... probabil si altii de pe lista au plecat pe alte meleaguri, altfel nu se explica noul concurs. poate iti aduci aminte si de paula rusu care a stat o luna sau 2 si a plecat la realitatea? si citi altii nu or fi facut la fel? ma indoiesc ca au plecat de la bine la mai rau...
  • bahmuteanca bahmuteanca
    daca as fi in locul celor de la tvr as face citeva emisiuni-concurs live, "Se cauta un prezentator", dupa modelul "Fabrica de staruri", sau "Romanii au talent" si cel mai bun sa cistige...eventual sa fie si televoting corect...
  • ivan turbinca ivan turbinca
    Imi permit sa va "amintesc" un link:
    http://www.paginademedia.ro/2011/04/florian-petrica-de-la-money-channel-selectat-pentru-tvr-info-lista-cu-toti-prezentatorii-tvr-info/

    Era aprilie 2011.
    Sunt cateva nume pe lista de colaboratori, tineri care au trecut de probele organizate atunci la TVR.

    Prezentatori de rubrică, cu statut de colaboratori:

    Irina Balint
    Mihai Constantiniu
    Gabriela Dumbravă
    Amedeo-Diomed Ene
    Ana-Maria Mihail
    Teodora Alexandra Minea
    Flavia Negoescu
    Teodora Păun
    Cosmin Ţîntă
    Andrei Tomescu

    Din cate stiu, nici macar unuia nu i-a fost facuta o oferta pentru prezentarea unei rubrici. Dupa selectie, reprezentantii TVR si-au dat seama ca au nevoie, de fapt, de redactori. Pilele erau deja pe post.
    Singura problema este ca tot ce se intampla in posturile TVR (TVR Info si celelalte "surori") se intampla pe banii nostri. Inclusiv blaturile numite concursuri.
    Si macar daca ar aparea pe post o pila foarte bine pregatita... sa spui "n-a fost la concurs, dar e profi"!
    RUSINE, natangilor, imbatraniti inainte de vreme de gandul pensionarii in TVR! ORIBILA ADUNATURA!
  • Gogu PintenogLu Gogu PintenogLu
    N-ai înţeles nimic! Fotomodelele vor fotbalişti. Dar, ca să le vadă fotbaliştii, tre' să treacă la teve, la Sport. La ce altceva se uită un fotbalist? La catwalk?
  • Valentin Palconi Valentin Palconi
    Avand in vedere ca au fost disponibilizate multe persoane din alte trusturi media si faptul ca exista multi absolventi de jurnalism care nu au locuri de munca, era de asteptat sa fie asa de multe candidaturi.
  • luhyj luhyj
    ceea ce demonstreaza ca in tara asta toata lumea vrea sa fie prezentator teve sau fotomodel. desi daca stau sa ma gindesc si fotomodelele viseaza tot la o cariera in televiziune, probabil prezentatoare de stiri sport sau "sa aiba propria lor emisiune".

Trimite un comentariu

sus