Skip to main content

Vrei sa fii milionar? din fața televizorului

 

Telespectatorii pot participa, din 15 martie, de acasă la concursul Vrei sa fii milionar?, de la Kanal D. Cei care cunosc răspunsurile pe care concurenții din platou nu le știu, pot câștiga un premiu în valoare de 1.000 de lei. Aceștia pot trimite un SMS cu răspunsul corect la numărul 1778.

Publicitate

Detaliile concursului, în continuare:

În momentul în care un concurent aflat pe Hot Seat nu cunoaște răspunsul la întrebare și alege să se retragă, telespectatorii pot intra în concurs și pot răspunde la acea întrebare trimițând un SMS la numărul de telefon 1778 (tarif normal) cu varianta corectă de răspuns. SMS-urile pot fi trimise doar într-un interval de 30 secunde după invitația lansată de Virgil Ianțu, prezentatorul emisiunii Vrei să fii milionar?.

Câștigătorul premiului va fi stabilit prin tragere la sorți dintre toți telespectatorii care au trimis varianta corectă de răspuns. Pentru fiecare întrebare se va acorda un premiu în valoare de 1.000 de lei.

Numele câștigătorului va fi publicat în maximum 24 de ore de la difuzarea ediției respective Vrei să fii milionar?, pe site-ul oficial al emisiunii: www.vreisafiimilionar.kanald.ro.

“Stiu că oamenii se implică de acasă în concurs, își testează cunoștințele și împărtășesc emoțiile concurenților, dar începând din 15 martie, telespectatorii vor putea intra în concurs și vor putea câștiga sume consistente de bani. Mi-ar plăcea foarte mult ca tot mai mulți telespectatori să demonstreze că românii sunt deștepți! ”, a declarat Virgil Ianțu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Va fi un concurs de noroc . Si bani multi castigati din taxele de telefonie . Cei care se uita de acasa au varianta Wikipedia , Google , deci cred ca si cea mai grea intrebare va avea sute de raspunsuri corecte in 30 de secunde . Pt. 1000 ron nu stiu daca merita efortul .

Trimite un comentariu