Skip to main content

Ziarista din cazul Mirela Bugetara, şefă de promoţie la Intact Media Academy

 

Ziarista de la Antena 1 care a lansat-o pe Mirela Bugetara (vânzătoarea la tarabă pusă să cumpere roşii la bucată) a fost şefă de promoţie la Intact Media Academy, şcoala de media dezvoltată de grupul Intact.

Publicitate

Pe blogul ei, Oana Ştefan povesteşte cum a ajuns la Antena 1: “Am terminat şefă de promoţie şi m-au oprit să lucrez ştiri, la departamentul economic.”

Citate capturate de Paginademedia.ro de pe blogul Oanei Ştefan, care, de aproximativ o oră şi jumătate, "is no longer available":

"La Intact Media Academy am învăţat de la cei mai buni ce înseamnă munca în televiziune. Am vrut să fiu cea mai bună, la fel ca ei."

"În trei luni de zile m-am dedicat în totalitate acestei şcoli şi am reuşit să ajung în cel mai scurt timp acolo unde doar visam, pe ecranele Antenelor."

"În fiecare zi sunt cu un pas mai aproape de succes."

Printre impresii despre şcoală, Oana Ştefan redă şi câteva “dezvăluiri senzaţionale” ale Biancăi Drăguşanu, la întâlnirea cu studenţii de la Intact Media AcademyBianca a fost invitat special la cursul de Presă Tabloidă, coordonat de Dan Capatos. A venit în faţa studenţilor cu dezvăluiri tulburătoare despre fragilitatea pubertăţii şi atracţia mediatică timpurie exercitată de Cătălin Botezatu asupra adolescentei Bianca.

Luni, 12 martie, Observatorul Antenei 1 a difuzat o ştire despre cum cumpără românii legume la bucată. În ştirea respectivă a anumită “Mirela, bugetară”, cumpăra două roşii de la tarabă. Câteva secunde mai târziu “Mirela Bugetara” se vedea în fundal, vânzând la o tarabă.

Citeşte şi:

Mirela cumpără roşii

Bugetara Mirela explică

Bugetara Mirela vinde la tarabă

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ioana v. ioana v.
    cand am spus ca vreau sa ma inscriu la cursurile Scolii de Televiziune (dupa ce o cumparase Mihai Craiu /Media Consulta si s-a desprins de intact) mai mult de jumatate mi-ati sarit in cap. ma bucur ca am facut-o. ca sa vedeti diferenta, uite ce cursuri vom avea marti: http://www.facebook.com/scoaladetv
  • alunelu alunelu
    Jurnalista, sefa de promotie care scrie "Creaza!" in loc de "Creeaza!" in titlul blogului :) Asa a creat-o si pe Mirela Bugetara: prost!
  • Alf Alf
    Aţi făcut vreodată o numărătoare a "Oanelor" din televiziuni? Sunt aşa de multe şi cam cu tot atâtea probleme (psi) încât ai crede că e un nume predestinat(şi într-un sens şi în celălalt).
  • AdmuS AdmuS
    "Ziarista" facuta la apelul bocancilor de catre IMA, locul unde "predau" latraii si vuvuzelele de la FelixTV zi de zi.
    Fabrica de diplome a lui Felix produce rateuri de jurnalisti inchipuiti.
    Fabrica de diplome a lui Felix este o rusine fata de restul scolilor de jurnalim care se respecta din aceasta tara. Produsele ei sint marionete mincinoase, lipsite de orice urma principiala a deontologiei jurnalismului corect si de calitate.
    Doar cu bani si promisiuni de ascensiune profesionala rapida, nu va aduce calitate si caractere in aceasta profesie. Dar Felix nu are nevoie de asa ceva!
  • M M
    Ea este o papusa in tot teatrul Antenelor. Nu o cunoasteti personal, dar totusi o judecati dupa o greseala sau manipulare (demna, nu de ea, ci de Antene) de parca ea daca ar fi cruciata s-ar schimba politica antenei. Trebuie bagate de seama adevaratele manipulari ale acestei televiziuni. Ea a fost doar un instrument. In general tinerii sau noii angajati sunt pusi sa faca diverse lucruri pe care nu vrea nimeni sa le faca. Daca iti convine ok, daca nu esti liber sa pleci. Faptul ca si-a sters blogul denota rusinea pe care a simtit-o. Lucrurile astea te marcheaza psihic.
    Asa ca mai usor cu vorbele grele! Din cauza comentariilor prea rautacioase unii cad in depresii sau se sinucid sau mai stiu eu.

    ps. nu o cunosc pe acesta fata, spun din experienta anterioara (nu neaparat legata de un caz asa dramatic)
  • UCK UCK
    Germania Federala n-a murit. doar a incorporat fosta RDG.
  • Horea Horea
    @ udi alan

    1. Ba tocmai ca era ... BLONDA (aproape natural), dimensiuni si forme care provocau intoarcerea capului (unor trecatori), graiul era cel format si retusat in cei 4 ani de jurnalism.

    2. De ce n-a aparut pe ecranele Antenei?
    A refuzat sa semneze "in alb" viitoarele sarcini pe care trebuia sa le respecte.

    3. "Protectia consumatorului", in domeniul media, este deocamdata doar CNA-ul.
  • ziaristiilu'peste ziaristiilu'peste
    Eu inteleg din postarile duduiei ca a vrut sa fie cea mai buna, a vrut sa fie ca ei si in 3 luni a reusit.
    va dati seama, daca dupa 3 luni a reusit sa fabrice asemenea reportaje, cum sunt cei cu state vechi? Ma rog, va puteti da seama dupa reactiile "caratoarei de vorbe" de acum 2-3 zile.
    Sunt de acord cu cei care spun ca nu ar trebui crucificata sarmana blonda (nu am cum sa verific, dar as baga mana in foc ca a jucat rolul "blondei supreme").
    Ca sa fim suparati pe cineva, ar trebui ca cel "cineva" sa merite acest lucru. Ce asteptari aveati de la o duduita ce avea orgasm jurnalistic l a auzul destainuirilor Biancai Dragusanu?
  • luhyj luhyj
    imi pare rau ca nu pot sa votez comentariile. obae, stii cumva de ce? ia uite ce ii invata bianca dragusanu pe ciolovecii de la profesionala de stiri de la antena unu: "„Nu poţi să fi şi sănătoasă şi frumoasă. Nu mănânc, chiar dacă mor mi-e foame.” A trăit până la patru zile fără să mănânce nimic. „Am băut doar apă. Sunt momente în care mă doare capul şi stomacul. Orice succes cu sacrificiu.” Pe lângă acestea, înfometarea se resimte şi altfel: „Adorm cu un cocktail de somnifere.”" wooow... bianca asta e pericol public, nu poate fi interzisa? poate crea prozeliti si e foarte grav! daca sunt adolescente pentru care bianca e un model in viata si se pun alea pe infometare????
  • luhyj luhyj
    daCA CApatos e profesor acolo, nu mai am nimic de zis despre calitatea profesionalei de stiri... cel putin la o scoala profesionala se invata timp de 2 sau 3 ani...
  • luhyj luhyj
    nu cred ca mai e nimic de zis despre aceasta nimeni care a terminat profesionala de stiri de la antena unu... e o mega reclama si la profesionala asta botezata academy... o gluma proasta de 3 luni de zile, ce sa zic... daCA CA
  • anca vasile anca vasile
    pana la urma din greseli se invata. Probabil a vrut doar sa-si usureze munca.
  • udi alan udi alan
    @dana,
    asta spuneam si eu mai sus- ei fac asta pt ca NOI le permitem! ei forteaza golaneste lucrurile pt ca stiu ca LUMEA, adica noi, nu luam atitudine (insusi cuvantul asta suna ca dracu pt realitatile mioritice). iti dau exemplu: cum ar fi daca noi, cateva sute de insi, sau cateva mii ne-am posta in fata la intact sau in fata sediului Protectiei Consumatorului?! crezi ca acestei oana nu stiu cum si producatorilor ei nu le-ar tremura...buricul?!(ca tot se cred ei buricul pamantului).
  • gogaie gogaie
    LOL...exista si studenti la IMA? Sau dansa era probabil la clasa "sefi de promotie" :D
  • udi alan udi alan
    @horea,
    conostinta ta nu cred ca era BLONDA, nu cred ca avea formele si dimensiunile necesare si nici limba (graiul,deh) nu cred ca i era asa dulce ca ale FATUCII asteia!...eu nu cred ca trebuie sa lasam subiectul asta sa treaca fara ca antena sa plateasca! ce au facut ei s-ar putea asimila ca si un "fals in acte, uz de fals"? noi suntem CONSUMATORI de stiri, protectia consumatorului functioneaza si aici? sau un parchet...e minciuna, manipulare si umilirea noastra!!!

Trimite un comentariu

sus