Skip to main content

10 aprilie. Andrei Gheorghe: Pentru mine banii sunt aşa, o chestie vulgară

 

Am făcut orice în televiziune – ştiri, montaj, marketing, PR, editare, emisiuni – concurs, emisiuni cu fete deznubilate pe plajă. Toate, la vremea lor, au fost şi pe toate le fac cu drag şi simpatie”, a declarat Andrei Gheorghe într-un interviu pentru Evenimentul zilei.

Publicitate

Omul de televiziune a vorbit pentru EVZ despre emisiunea Fabrica de staruri și despre starea televiziunii în România. “Voiam de mult o emisiune mixtă româno-moldovenească, încă de la Realitatea tot coceam şi coceam această idee. Mai e şi Nicu Alifantis, pe care îl ştiu de mult şi cu care am petrecut multe conversaţii urâcioase în miez de noapte. Cu moldovenii am lucrat şi înainte şi sunt foarte mulţumit de ei”, a mai spus Gheorghe, crede că ediția a șasea sau a șaptea a talent show-ului ar putea avea succes.

Cât despre starea televiziunii din România, Gheorghe crede că suntem într-un moment de “recul”. “Cred că ultimul moment interesant în televiziune la noi a fost Realitatea. Vorbesc de break-uri. Care a dus pe piaţă conceptul de nişă, cel de news şi a permis apariţia unor alte nişe ce au început să se adauge. În prezent, nu văd nicio mişcare”, a declarat omul de televiziune.
Andrei Gheorghe: "Pentru mine banii sunt aşa, o chestie vulgară"

 

(P) Vrei să explorezi piețe noi și mai riscante, dar cu un potențial de creștere mai mare?

 

Sorin Bontea, membru al juriului de la MasterChef, a explicat pentru EVZ imaginile în care a fost surprins mâncând la McDonald’s, cu soţia şi fiica.

"Este o modă printre cei de vârsta fiicei mele să meargă acolo, are colegi de clasă care uneori îşi aniversează ziua de naştere în astfel de locuri, prin urmare nu o pot ţine ca într-un glob de cristal, departe de tot ce este specific vârstei lor. Asta nu înseamnă însă că nu îi explic consecinţele negative ale consumului excesiv de astfel de produse. Copiii mei mănâncă zilnic preparate naturale, bazate pe fructe şi legume, mâncăruri proaspete gătite în casă de soţia mea şi uneori de mine“, a mărturisit el.
Membru din juriul "MasterChef": "De două-trei ori pe an ajungem la fast-food“

„All the President's Men Revisited“, o continuare a producţiei „Toţi oamenii preşedintelui“, cu Robert Redford, şi „Robogeddon“, o serie creată de James Cameron şi Mark Burnett, sunt cele mai importante noutăţi difuzate pe Discovery Channel anul viitor, scrie Adevărul, care citează Mediafax.

Discovery Communications a anunţat şi lansarea unei noi reţele de televiziune - Destination America - care va înlocui reţeaua Planet Green, lansată în 2008, şi va fi disponibilă doar în SUA. Noua televiziune Destination America se va centra pe "oameni, locuri şi poveşti din Statele Unite”.
Robert Redford şi James Cameron: vedetele Discovery în 2013

Posturile de televiziune vor putea prezenta, în campania pentru alegerile locale, informații electorale numai în cadrul emisiunilor informative, în emisiunile electorale și în dezbaterile electorale, care pot fi difuzate doar de luni până vineri, potrivit unui proiect de decizie CNA, scrie HotNews.

Documentul arată, între altele, că:

  • radiodifuzorii publici și privați sunt obligați să respecte principiile echității, echilibrului și corectitudinii în emisiunile electorale.
  • radiodifuzorii nu pot difuza, pe parcursul campaniei electorale, emisiuni realizate sau prezentate de candidați sau reprezentanți ai competitorilor electorali.
  • este interzisă cumpărarea de spații de emisie pentru clipuri sau emisiuni electorale.
  • spoturile publicitare electorale pot fi difuzate doar in emisiunile electorale sau dezbaterile electorale, cu conditia sa fie marcate corespunzator, in calupuri separate.
  • in emisiunile informative, candidatii care au deja functii publice pot aparea strict in probleme legate de exercitarea functiei.

Proiect de decizie CNA: regulile campaniei electorale in audiovizual

Raluca Mateescu, actualmente la agenția OMD, va prelua dupa Paști conducerea MEC Interaction, poziție rămasă liberă dupa plecarea lui Marius Pahomi, la începutul acestui an, a spus pentru HotNews.ro directorul agenției de media MEC România, Bogdan Prăjișteanu.
Raluca Mateescu va prelua conducerea MEC Interaction

Cea mai mare casă de discuri din lume a cumparat 10% din firma Trilulilu Music, deținută de site-ul românesc de sharing Trilulilu, potrivit unui anunț al companiei, citat de DailyBusiness.ro. Trilulilu SA a vândut 10% din acțiunile deținute la Trilulilu Music companiei Universal Music România.
Ce mare jucator a cumparat 10% din biblioteca muzicala a lui Trilulilu

Possible Worldwise, divizia de digitală a WPP Group, a achiziționat grupul de digital Carnation din Ungaria, cu operațiuni și în România, scrie DailyBusiness.ro.
În urma acestei tranzații, Possible Worldwise, crește la 26 de birouri în 13 țări în America de Nord, Europa, Orientul Mijlociu, Africa și Asia.
WPP a achizitionat Carnation Group: Ce business-uri au grupurile in Romania

Din păcate pentru mine, mi-a dispărut naivitatea cu care credeam că anul următor va fi mai ușor. Anul următor va fi mereu mai greu. Pentru că pe fiecare categorie piața devine mult mai dură. Dacă atunci când am început era îndeajuns să pui un spot la televizor și să vinzi oricât, mai mult decât ți-ai fi propus, acum nu ai niciun pariu sigur”, a declarat Ștefan Iordache, COO Leo Burnett, pentru Wall-Street.ro.

Dacă în urmă cu 10-15 ani, când publicitatea românească era la început, vânzările creșteau semnificativ cu câteva spoturi pe televiziune, acum lucrurile sunt cu mult diferite.

Televiziunea a rămas încă mediul de promovare care atrage cele mai mari bugete, însă românii nu mai sunt convinși atât de ușor să cumpere produsele pe care vor să le vândă advertiserii și agențiile, a mai spus omul de publicitate.
Iordache, Leo Burnett: Bugetele nu cresc. Cel mai greu an a fost 2011 pentru ca am inteles ca doar asa va fi

Casa de modă Prada prezintă noua colecţie cu ajutorul unor personaje ale jocului video Final Fantasy XIII-2, într-o revistă britanică de modă. Mai multe personaje din jocul Final Fantasy XIII-2 apar costumate în haine Prada, într-un material de 12 pagini, în cea mai recent ediţie a revistei britanice de fashion „Arena Homme+“, scrie Adevărul.
„Pictorialul“ promovează colecţia primăvară-vară 2012 semnată de Prada.
Prada dă fotomodelele pe personaje de jocuri video

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • a clocit mult gheorghe chestia cu vulgaritatea si banii?eu nu-l cred!daca tacea filozof ramanea! ce l-o fi apucat?tocmai el.
 • Citez:
  " Andrei Gheorghe: Pentru mine banii sunt aşa, o chestie vulgară".

  Pentru mine, in schimb, Andrei Gheorghe este ... asa, o chestie vulgara.
 • Banii sunt o chestiune vulgara doar pentru cei care au si nu se gandesc la ziua de maine ca de unde sa faca rost de bani ca sa manance.

Trimite un comentariu