Skip to main content

10 aprilie. Andrei Gheorghe: Pentru mine banii sunt aşa, o chestie vulgară

 

Am făcut orice în televiziune – ştiri, montaj, marketing, PR, editare, emisiuni – concurs, emisiuni cu fete deznubilate pe plajă. Toate, la vremea lor, au fost şi pe toate le fac cu drag şi simpatie”, a declarat Andrei Gheorghe într-un interviu pentru Evenimentul zilei.

Publicitate

Omul de televiziune a vorbit pentru EVZ despre emisiunea Fabrica de staruri şi despre starea televiziunii în România. “Voiam de mult o emisiune mixtă româno-moldovenească, încă de la Realitatea tot coceam şi coceam această idee. Mai e şi Nicu Alifantis, pe care îl ştiu de mult şi cu care am petrecut multe conversaţii urâcioase în miez de noapte. Cu moldovenii am lucrat şi înainte şi sunt foarte mulţumit de ei”, a mai spus Gheorghe, crede că ediţia a şasea sau a şaptea a talent show-ului ar putea avea succes.

Cât despre starea televiziunii din România, Gheorghe crede că suntem într-un moment de “recul”. “Cred că ultimul moment interesant în televiziune la noi a fost Realitatea. Vorbesc de break-uri. Care a dus pe piaţă conceptul de nişă, cel de news şi a permis apariţia unor alte nişe ce au început să se adauge. În prezent, nu văd nicio mişcare”, a declarat omul de televiziune.


Andrei Gheorghe: "Pentru mine banii sunt aşa, o chestie vulgară"

(P) Vrei să explorezi pieţe noi şi mai riscante, dar cu un potenţial de creştere mai mare?

Sorin Bontea, membru al juriului de la MasterChef, a explicat pentru EVZ imaginile în care a fost surprins mâncând la McDonald’s, cu soţia şi fiica.

"Este o modă printre cei de vârsta fiicei mele să meargă acolo, are colegi de clasă care uneori îşi aniversează ziua de naştere în astfel de locuri, prin urmare nu o pot ţine ca într-un glob de cristal, departe de tot ce este specific vârstei lor. Asta nu înseamnă însă că nu îi explic consecinţele negative ale consumului excesiv de astfel de produse. Copiii mei mănâncă zilnic preparate naturale, bazate pe fructe şi legume, mâncăruri proaspete gătite în casă de soţia mea şi uneori de mine“, a mărturisit el.
Membru din juriul "MasterChef": "De două-trei ori pe an ajungem la fast-food“

„All the President's Men Revisited“, o continuare a producţiei „Toţi oamenii preşedintelui“, cu Robert Redford, şi „Robogeddon“, o serie creată de James Cameron şi Mark Burnett, sunt cele mai importante noutăţi difuzate pe Discovery Channel anul viitor, scrie Adevărul, care citează Mediafax.

Discovery Communications a anunţat şi lansarea unei noi reţele de televiziune - Destination America - care va înlocui reţeaua Planet Green, lansată în 2008, şi va fi disponibilă doar în SUA. Noua televiziune Destination America se va centra pe "oameni, locuri şi poveşti din Statele Unite”.
Robert Redford şi James Cameron: vedetele Discovery în 2013

Posturile de televiziune vor putea prezenta, în campania pentru alegerile locale, informaţii electorale numai în cadrul emisiunilor informative, în emisiunile electorale şi în dezbaterile electorale, care pot fi difuzate doar de luni până vineri, potrivit unui proiect de decizie CNA, scrie HotNews.

Documentul arată, între altele, că:

    • radiodifuzorii publici şi privaţi sunt obligaţi să respecte principiile echităţii, echilibrului şi corectitudinii în emisiunile electorale.
    • radiodifuzorii nu pot difuza, pe parcursul campaniei electorale, emisiuni realizate sau prezentate de candidaţi sau reprezentanţi ai competitorilor electorali.
    • este interzisă cumpărarea de spaţii de emisie pentru clipuri sau emisiuni electorale.
    • spoturile publicitare electorale pot fi difuzate doar in emisiunile electorale sau dezbaterile electorale, cu conditia sa fie marcate corespunzator, in calupuri separate.
    • in emisiunile informative, candidatii care au deja functii publice pot aparea strict in probleme legate de exercitarea functiei.

Proiect de decizie CNA: regulile campaniei electorale in audiovizual

Raluca Mateescu, actualmente la agenţia OMD, va prelua dupa Paşti conducerea MEC Interaction, poziţie rămasă liberă dupa plecarea lui Marius Pahomi, la începutul acestui an, a spus pentru HotNews.ro directorul agenţiei de media MEC România, Bogdan Prăjişteanu.
Raluca Mateescu va prelua conducerea MEC Interaction

Cea mai mare casă de discuri din lume a cumparat 10% din firma Trilulilu Music, deţinută de site-ul românesc de sharing Trilulilu, potrivit unui anunţ al companiei, citat de DailyBusiness.ro. Trilulilu SA a vândut 10% din acţiunile deţinute la Trilulilu Music companiei Universal Music România.
Ce mare jucator a cumparat 10% din biblioteca muzicala a lui Trilulilu

Possible Worldwise, divizia de digitală a WPP Group, a achiziţionat grupul de digital Carnation din Ungaria, cu operaţiuni şi în România, scrie DailyBusiness.ro.
În urma acestei tranzaţii, Possible Worldwise, creşte la 26 de birouri în 13 ţări în America de Nord, Europa, Orientul Mijlociu, Africa şi Asia.
WPP a achizitionat Carnation Group: Ce business-uri au grupurile in Romania

Din păcate pentru mine, mi-a dispărut naivitatea cu care credeam că anul următor va fi mai uşor. Anul următor va fi mereu mai greu. Pentru că pe fiecare categorie piaţa devine mult mai dură. Dacă atunci când am început era îndeajuns să pui un spot la televizor şi să vinzi oricât, mai mult decât ţi-ai fi propus, acum nu ai niciun pariu sigur”, a declarat Ştefan Iordache, COO Leo Burnett, pentru Wall-Street.ro.

Dacă în urmă cu 10-15 ani, când publicitatea românească era la început, vânzările creşteau semnificativ cu câteva spoturi pe televiziune, acum lucrurile sunt cu mult diferite.

Televiziunea a rămas încă mediul de promovare care atrage cele mai mari bugete, însă românii nu mai sunt convinşi atât de uşor să cumpere produsele pe care vor să le vândă advertiserii şi agenţiile, a mai spus omul de publicitate.
Iordache, Leo Burnett: Bugetele nu cresc. Cel mai greu an a fost 2011 pentru ca am inteles ca doar asa va fi

Casa de modă Prada prezintă noua colecţie cu ajutorul unor personaje ale jocului video Final Fantasy XIII-2, într-o revistă britanică de modă. Mai multe personaje din jocul Final Fantasy XIII-2 apar costumate în haine Prada, într-un material de 12 pagini, în cea mai recent ediţie a revistei britanice de fashion „Arena Homme+“, scrie Adevărul.
„Pictorialul“ promovează colecţia primăvară-vară 2012 semnată de Prada.
Prada dă fotomodelele pe personaje de jocuri video

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • aidan aidan
    a clocit mult gheorghe chestia cu vulgaritatea si banii?eu nu-l cred!daca tacea filozof ramanea! ce l-o fi apucat?tocmai el.
  • Horea Horea
    Citez:
    " Andrei Gheorghe: Pentru mine banii sunt aşa, o chestie vulgară".

    Pentru mine, in schimb, Andrei Gheorghe este ... asa, o chestie vulgara.
  • Nicu Nicu
    Banii sunt o chestiune vulgara doar pentru cei care au si nu se gandesc la ziua de maine ca de unde sa faca rost de bani ca sa manance.

Trimite un comentariu

sus