Skip to main content

20 Aprilie. CNA va analiza emisiunea în care Botezatu a spuscă a întreţinut relaţii cu o minoră

 

CNA va analiza, săptămâna viitoare, sesizarea Federaţiei Organizaţiilor Neguvernamentale pentru Copil (FONPC) referitoare la faptul că designerul Cătălin Botezatu ar fi afirmat, în emisiunea Te pui cu blondele de la Antena 1, că a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră, potrivit Adevărul.

Publicitate

Cătălin Botezatu a declarat pentru Mediafax, că în emisiunea Te pui cu blondele a făcut "o glumă pentru a crea divertisment şi rating", atunci când a sugerat că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o minoră, acest fapt neîntâmplându-se niciodată în realitate.
CNA va analiza emisiunea în care Botezatu ar fi spus că a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră

 

(P) Vrei să asiguri creditul obținut de partenerul din străinătate pentru achiziționarea produselor și serviciilor furnizate?

 

Tudor Cojocaru este românul care a câștigat cea mai mare sumă de bani la emisiunea Vrei să fii milionar? de la Kanal D, 250.000 de lei, scrie Evenimentul zilei. "Ar fi ipocrizie să afirm că nu am participat la Vrei să fii milionar? pentru bani. Soţia mea a crezut în mine, în faptul că aş putea câştiga, ea e autorul moral", a spus Cojocaru.
"Milionarul" vrea maşină second-hand

Agențiile românești, firmele, dar și persoanele fizice din România sunt îndemnate de agenția McCann Erickson și de Cannes Lions România să participe la o competiție globală lansată de Fundația Bill & Melinda Gates și de festivalul internațional de creație publicitară Cannes Lions, în care sunt căutate "proiecte inovatoare care pot schimba felul cum sunt comunicate și înțelese programele umanitare din întreaga lume", scrie HotNews.

Autorii proiectului ce va fi declarat câștigător vor primi 1 milion de dolari pentru a-l pune în aplicare, iar 10 finaliști vor primi o finanțare inițială de 100.000 de dolari pentru a-și dezvolta ideea.

 

Potrivit McCann Erickson/Cannes Lions România, oricine poate înscrie în această competiție o idee de comunicare care să răspundă cerințelor, "pe doar o pagină A4 (față-verso)". Înscrierile se pot face până pe data de 15 mai.
Competitie la care sunt indemnati sa participe si romanii: un milion de dolari pentru "o idee de comunicare care schimba lumea", de la fundatia lui Bill Gates​

Grupul media german WAZ, care în 2010 s-a retras din România și Bulgaria, pleacă și pe piața macedoneană, potrivit HotNews, care citează Novinite.com. Miercuri s-a încheiat procesul prin care trei ziare macedonene deținute de WAZ - Dnevnik, Utrinski Vesnic și Vest - au fost vândute unei companii locale, ca parte a strategiei grupului de a părăsi piața media din Europa de Sud-Est.

Cele trei titluri, care dețin o cotă importantă din piața de presă scrisă din Macedonia, au trecut oficial în proprietatea Orka Holding, dupa îndelungi negocieri.
Grupul german WAZ iese si de pe piata macedoneana

Compania Cinema City International, operator de cinematografe din Europa, plănuiește să lanseze 33 de cinematorgrafe noi la nivel european, din care 24 vor fi construite în România, scrie Wall-Street.ro.

România este cea mai mare țară subdezvoltată din punct de vedere al cinematografelor din Europa Centrală. Cu una dintre cele mai mici rate de bilete vândute per capita din Europa, credem că România, o țară cu aproximativ 22 de milioane de locuitori, este o oportunitate atragatoare pentru noi.

Lipsa de investiții din cinematografe a dus la o scădere dramatică a numărului de ecrane. Vechile cinematografe au fost închise și vânzările de bilete au scăzut dramatic”, se arată în raportul financiar al Cinema City, citat de Wall-Street.ro.
Cinema City vrea inca 24 de cinematografe: Romania va fi a 2 tara ca numar de sali

Veniturile din digital în SUA au crescut anul trecut cu 22% și au atins recordul de 31 de miliarde de dolari, scrie Wall-Street.ro, care citează un raport al PriceWaterhouseCoopers si IAB.
Trimestrul patru al anului 2011 a adus o creștere de 20% în venituri față de aceeași perioadă a lui 2010, atingând nivelul de 9 miliarde dolari.
Publicitatea online din SUA a atins un nou record in 2011

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • poate ca e timpul ca botezatu sa invete ca:gura bate fundul!de vreo cativa ani el brodeaza pe unde apuca scenariul unei vieti care nu exista!toata lumea ii cunoaste preferintele, exista chiar dovezi video care au facut deliciul curiosilor acum cativa ani.nu stiu daca sa-mi fie mila sau sa ma bucur ca si-a luat lespsa mintind?
 • vad ca tot incepe sa se bata toba cu minora, de parca ar fi fost Berlusconi in joc.
  nu-l cred un fraier pe Botezatu sa fi pus botul la asa momeala.si corect,cine-i minora de s-a mai dus si la scoala s-o ridice? ca doar nu era "o necunoscuta"...acu pe bune!
  ................este ca-i unsa povestea cu miros de peste? sau cineva are nevoie din nou de popularitate?
  ca dracu mai stie despre cine mai apare maine inca o minciuna!
  tara lui Papura Voda:))))))Romania
 • minciuna sfruntata!
  dati sarci pe goagal "botezatu daniel", ascultati cu atentie failul si veti intelege ca botezatu nu s-ar da niciodata la o minora, (daca ar fi o minora de sex feminin).
  rusine, railor!
 • ce parere aveti despre stirea asta ?
  http://www.libertatea.ro/detalii/articol/rcs-rds-antena-1-antena-3-390055.html
  eu zic ca este cea mai buna stire din acest an.

Trimite un comentariu