Skip to main content

Adevărul a blocat proiectul TV, dar cere prelungirea licenței

 

Consiliul Național al Audiovizualului va analiza mâine o nouă prelungire a licenței cu șase luni pentru postul Adevărul TV, conform reprezentanților instituției.

Publicitate

Aceasta este ultima prelungire la care Adevărul Holding mai are dreptul. Compania a primit licența TV în octombrie 2010, după cum paginademedia.ro a scris AICI, și o prelungire de încă șase luni în octombrie 2011.

 

(P) Vrei să asiguri creditul obținut de partenerul din străinătate pentru achiziționarea produselor și serviciilor furnizate?

 

În urmă cu doi ani, Alexandru Sassu, cel ce fusese adus pentru a se ocupa de proiectul Adevărul TV, vorbea de o televiziune ce urma să facă parte dintr-o structură de 40 de televiziuni locale. Anunțaseră chiar un buget de 300.000 de euro pentru achiziția stațiilor locale.  Totodată, la momentul respectiv șefii trustului declarau că investițiile  totale urmau să se ridice la 37,5 milioane de euro.

În luna februarie, trustul a renunțat la majoritatea angajaților din cadrul diviziei, păstrând doar câțiva.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Prelungirea licentei o vrea doar ca sa mai vândă cu ceva la pachet Adevãrul. Ziarul, singur, nu mai înseamnă nimic. Dar cu o licența tv la pachet... Poate poate se găsește vre-un fraier.
  • Daca OANA BARBU se filmeaza singura, isi ia interviu si se posteaza pe You Tube, atunci ADEVARUL TV poate primi licenta pentru inca 6 luni pentru ca va avea in OANA BARBU, acest inger de fata, un salariat de nadejde, viitor recrut la ADEVARUL TV.Mai vine si IMRE cu un botez pe weekend, plus PATRICIU cu o emisiune economica in reluare, dar niciodata live, si asta i frate se urneste caruta!
  • Si sef cineva va fi acum ca plecat Sassu? Sa fie oare Udrescu iar ca reporter amanta de Iulia Paunescu? Cine mai este in divizia asta TV a AH dupa plecarea lui Sasha?
  • poate vine neadevarul tivi peste locu gol lasat de antenutze si ne povesteste nea paturiciu cum e cu heconomia asta bre

Trimite un comentariu