Skip to main content

Cât a făcut MRU la Turcescu. B1, la mustață cu Antena 3 pe o oră

 

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a fost, miercuri seara, la emisiunea lui Robert Turcescu de la B1 TV, Sub semnul întrebării.

Publicitate

Pe cele două ore de emisie, B1 TV a fost pe locul opt ca audiență, în mediul urban. În cea de-a doua oră de emisie, postul a fost la mustață cu Antena 3: B1 a avut un mic avantaj, de 331 de persoane.

Cifrele, de miercuri seară, dar și cât a făcut MRU când a fost la Antena 3, în continuare:

 • Emisiunea lui Robert Turcescu a fost difuzată între orele 20.00 și 22.00. Media programului cu Mihai Răzvan Ungureanu în studio: 216.000 de telespectatori în fiecare minut. Pe cele două ore, Antena 3 a avut o medie de 216.000 de telespectatori pe minut.
 • În cea de-a doua oră de emisie, B1 și Antena 3 au fost "bară la bară": 237.021 de telespectatori erau în fiecare minut pe B1, între 21.00 și 22.00. La Antena 3 se uitau 236.690 de telespectatori.

 

(P) Vrei să asiguri creditul obținut de partenerul din străinătate pentru achiziționarea produselor și serviciilor furnizate?

 

Audiența posturilor TV miercuri, 18 aprilie, pe intervalul emisiunii Sub semnul întrebării, în mediul urban:

1. Pro TV: 911.000 de telespectatori (8,7 rating)
2. Antena 1: 770.000 (7,3)
3. Kanal D: 394.000 (3,7)
4. Acasă TV: 383.000 (3,6)
5. Prima TV: 351.000 (3,3)
6. Național TV: 240.000 (2,3)
7. Antena 3: 225.000 (2,1)
8. B1 TV: 216.000 (2,1)
9: TVR 1: 200.000 (1,9)
10: Realitatea TV: 125.000 (1,2)

În urmă cu o lună, Mihai Răzvan Ungureanu a fost invitatul lui Mihai Gâdea la Sinteza zilei. Antena 3 scotea o medie de 726.000 de telespectatori din mediul urban, fiind cel mai urmărit post TV pe interval, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Foto: Mihai Dăscălescu, Mediafax Foto

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • audientele nu sunt astea. sunt niste data furnizate de niste casnice, someri, pensionari, oameni cu venituri mici de tot...nimeni(cei din televiziuni) nu spun de unde le vin audientele astea. Toti tac.

  De ce nu fac cei de la Protv sau Antene niste reportaje ancheta despre asta? :)

  Cand cablistii vor da adevaratele audiente, multe posturi TV vor disparea peste noapte.

  Se pare ca pentru moment nu exista un interes pentru a face asa ceva.
 • Da...respir, vorbesc, mananc, muncesc, gandesc si le fac destul de bine. Renunta la jignirile tipice imbecililor de la antene si combate ceea ce am spus prin contra-argumente. Daca nu...continua sa te uiti la gadea si la badea si divinizeaza-i mai departe.
 • USA To Day are 6 milioane de exemplare, iar Washington Post, 300.000! La influenta este exact invers! Asa ca, faptul ca un post are 230.000 de sado-masochisti (jumate spun "omoara-i pe pedelei", jumate sunt facuti coca "Ba, nenorocitilor!"), iar la altul 230.000 se uita la ce spune un personaj care chiar ii intereseaza este, totusi, cu totul altceva. Nemaivorbind de faptul ca nici masuratorile nu sunt sigure, iar sute de mii la 15 milioane de potentiali privitori reprezinta mizilic! Avem un talent colosal sa facem din tintar armasar, ca sa nu zic din rahat bici!
 • Chestiile astea ca e premierul e evreu si mason mi se par niste minciuni sfruntate. Dar, trebuia sa-i "gasiti" si lui ceva, chiar daca sunt niste minciuni, sa fie acolo spus ceva rau despre el. Nu conteaza ca sunt inchipuiri, masina de manipulare a pornit. Sper sa fie cat mai putini fraieri care sa creda toate minciunile care se spun si se vor spune in continuare.
 • Mishu draga, tu esti real? Respiri, vorbesti, mananci? Daca da, (si sper ca NU),traiesti in alta lume si in alt film.....
 • sunt televiziuni de stiri? nu trebuie amestecate mere cu pere? atunci de ce imbecilul de gadea spune de cate ori are ocazia ca toata romania se uita la el? cum isi permit cretinii de la antene si nu numai sa tzipe ca din gura de sarpe ca ei sunt cei mai urmariti...ca ei detin adevarul absolut pentru ca lor le dau toti dreptate? cum isi permite un retardat ca gadea la care se uita 200.000 de romani (daca e sa credem audientele facute cum sunt facute) sa ridice macar privirea la un om ca basescu ce a fost votat de 5 milioane de romani? pai basescu si in cele mai proaste zile ale lui are de 10 ori mai multi sustinatori decat viermii de la televizoare.
 • Audienta mereu in crestere a lui MRU care a batut audienta Antenei 3 in a doua jumatate a emisiunii, ar trebui sa dea de gandit USL. Tot mai multa lume devine mai interesata de acest MRU, un altfel de politician.
 • Marian, sunt posturi de stiri. Acel clasament nu trebuia facut asa. Nu amestecam mere cu pere dat fiind faptul ca A3 si B1 luate in discutie sunt televiziuni de stiri.Dar, sa nu uitam ca nu vine zilnic un invitat de calibru la B1. Apropo, a plecat de la Antene cel mai valoros producator de stiri pe care l-a avut vreodata acest post, Cosmin Silistraru. Mult succes ii dorim oriunde s-ar afla.

Trimite un comentariu