Skip to main content

CNA a prelungit licenţa Antena 1 pentru Bucureşti

 

Consiliul Naţional al Audiovizualului a prelungit licenţa terestră pentru Bucureşti a postului Antena 1 cu 9 ani sau până când România va trece la televiziunea digitală. Solicitarea a fost votată în unanimitate. CNA a votat şi licenţa pentru Antena1 Constanţa.

Publicitate

"Aţi spus că veţi continua să oferiţi divertisment de calitate. Daca dumneavoastră consideraţi că acesta este un divertisment de calitate, cred că trăim în lumi diferite", a declarat Christian Mititelu, membru CNA.

În şedinţa CNA de astăzi şi Sorin Alexandrescu, CEO Antena Group, trust din care face parte şi Antena1. Licenţa Antena 1 expiră pe 21 aprilie.

(P) Vrei să explorezi pieţe noi şi mai riscante, dar cu un potenţial de creştere mai mare?

Sorin Alexandrescu, CEO Antena Group:

"Fostul director general (Adrian Nanulescu - n.r.) a fost eliberat din funcţie, iar această pozitie a fost preluată de mine. Strategia Antena 1 va fi continuată. Scopul pe următorii cinci ani de zile este să continuam să ne concentrăm în principal pe divertisment - formate internaţionale adaptate pentru România sau idei originale care vin de la producători locali.
Există un anumit grad de integrare a producţiilor locale.

În piaţă există foarte mult loc de creştere. Într-o perioadă destul de scurtă de timp o să lanseze o serie de posturi de televiziune pe nişe neexploatate. Avem un focus destul de important şi aici mă refer la resursele care produc coninut pentru posturile din trust."

Gelu Trandafir, membru CNA:

"Cu dumneavoastră în 2010 am vorbit chiar când aţi preluat mandatul atunci am avut discuţii despre Acces direct, realizată de Mădălin Ionescu. În gura presei, am găsit-o needitată pe Antena1. Aveţi o responsabilitate foarte mare, dar trebuie să aveţi o responsabilitate şi vizavi de invitaţii pe care îi alegeţi."

Christian Mititelu, membru CNA:

"Aţi spus că veţi continua să oferiţi divertisment de calitate. Daca dumneavoastră consideraţi că acesta este un divertisment de calitate, cred că trăim în lumi diferite. Ce fel de reprere morale reprezintă aceşti invitaţi, i-aţi văzut într-o emisiune, aţi văzut cum sunt, dar sunt invitaţi şi în alte emisiuni."

Răsvan Popescu, preşedinte CNA:

"Ce garanţie avem că lucurile care s-au făcut în afara legii nu se vor mai întâmpla? Dinamica este în direcţia observaţiilor pe care aţi făcut-o dumneavoastră.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • despina despina
    In sfarsit a luat si cna-ul o decizie corecta!
  • aidan aidan
    ia auzi la ei!or fi nasoale productiile antenei1 dar astia de la cna se uita la asa zisele reality-show-uri de la canalD?aia au reusit, nu inteleg cum, sa adune cele mai multe facaturi cu cel mai mare procent de mizerie umana posibil. nici nu stiu daca mai e fata lu' tata,odioasaaaa!!! aia a lui ernest,monstruoasaaa!!!aia cu cerutul barbatului de sot, infioratooaree!!! despre aceste productii ce are de spus cna?
    a, pe national era ceva din putul umanitatii cu familii de nespalati care traiau ca in evul mediu si se ducea dadaca sa-i impace in pauzele alora de coma alcoolica!ceva atroceee!nu am auzit ca cna sa se fi sesizat asa cum o face cu antenele.corectitudinea agonizeaza la cna.si nu sunt fan antene!deloc!dar vad si gandesc ce vad.

Trimite un comentariu

sus