Skip to main content

Creația Bancpost merge la Lowe&Partners

 

Lowe&Partners a fost aleasă, în urma unui pitch, să se ocupe de serviciile de creație pentru toate produsele retail și corporate ale Bancpost, a anunțat agenția într-un comunicat.

Publicitate

Unul dintre obiectivele parteneriatului este "dezvoltarea unei strategii de comunicare relevante și diferențiatoare pentru produsele băncii", se mai arată în comunicat.

Mihai Fetcu, Creative Director Lowe&Partners: „Oamenii sunt mult mai puțin receptivi la produsele bancare în condițiile economice de azi, tocmai de aceea strategia de comunicare este foarte importantă. Am urmărit să ieșim din clișeele comunicării clasice bancare și am vrut să transmitem cât mai direct beneficiile produselor Bancpost”.

Echipa agenţiei care a dezvoltat propunerea de comunicare câștigătoare în pitch-ul Bancpost a fost coordonată de Oana Cociașu și este formată din: Răzvan Dumitrescu –Strategy Director, Mihai Fetcu – Creative Director, Marina Cordun -Copywriter, Claudia Pascu - Art Director, Ana Smultea - Senior Account Manager și Elena Cernătescu – e-tinker.

(P) Vrei să asiguri creditul obținut de partenerul din străinătate pentru achiziționarea produselor și serviciilor furnizate?

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu