Skip to main content

Cum sărbătoresc televiziunile Paștele: Muzică populară, emisiuni de divertisment și slujba de Înviere

 

Principalele televiziuni românești s-au pregătit pentru sărbătorile pascale. Timp de patru zile, posturile TV vor avea emisiuni speciale de divertisment, dar și transmisiuni în direct de la slujba de Înviere.

Publicitate

Antena 1 și TVR 1 au pregătit cele mai multe emisiuni speciale de Paști. Pro TV vine cu seria de șase episoade Iisus din Nazareth și o ediție specială Happy Hour.

Oferta de programe de Paști, în continuare:

Vinerea Mare

 • Antena 1 difuzează ediţii speciale Neatza cu Răzvan şi Dani, Acces Direct şi Chef cu Nae şi Vasile.
 • TVR 1. Iuliana Tudor va avea o ediţie specială a emisiunii O dată-n viaţă (21.10), axată pe componenta socială a emisiunii. Vor fi prezentate rezolvări ale cazurilor sociale din ediţiile trecute, cele două proiecte caritabile pe care le promovează Iuliana Tudor, „Banca de Alimente” şi „Pădurea copiilor”.
  •  Tot vineri, de la 23.40, televiziunea publică va difuza Biutiful, film recompensat cu premiul pentru cel mai bun actor, Javier Bardem, la Festivalul Internaţional al Filmului de la Cannes, 2010.
 • Acasă TV va avea astăzi o ediție specială a emisiunii Poveștiri adevărate, de vineri de la 16.30, în care vor fi prezentate imagini de pe dealurile pustii din Stoenești, Giurgiu, unde Stelian Ogică,  "Lotoman", soția sa, "Viespea", și o armată de prieteni încing o petrecere la gura bălții proprietate personală a lui Ogică.  Baiatul lui Cornel Dinu, Corneluș, si soția acestuia, Alexandra, vor împărtăși povestea lor de dragoste.

 

(P) Vrei să explorezi piețe noi și mai riscante, dar cu un potențial de creștere mai mare?

 

Sâmbătă

 • Antena 1.  Concurenții emisiunii Te cunosc de undeva vor fi transformați în personaje precum Gloria Gaynor, Adele,Vanilla Ice, Liviu Vasilică, Andrea Bocelli, Marian Nistor sau  Bob Marle. 
 • TVR 1. Ne vedem la... TVR!  de la ora 16.00 îi aduce în faţa publicului pe Nico, Marcel Pavel, Dinu Iancu Sălăjanu, Ducu Bertzi, Adriana Trandafir şi Victor Yila.Va fi un concurs de încondeiat ouă, o expoziţie culinară tocmai din Maramureş, precum şi un moment în care vedetele invitate vor descoperi răvaşe cu... pedepse în plăcintă. Marioara Murărescu va prezenta o ediție specială a Tezaurului Folclori (15.00).
 • Acasă TV. Ioan Isaiu și Emanuel Ciocu, omul care l-a îngrășat pe actor pentru rolul din Aniela, iar apoi l-a slăbit la loc, vor prepara un gulaș de miel la ceaun.
 • TVR 1, Pro TV și Antena 1 vor difuza în direct slujba de Înviere.

Duminică

 • Pro TV. Ediție specială România, te iubesc - Oamenii sunt lumina -  de la ora 18.00.
 • Antena 1În prima zi de Paşte, Răzvan şi Dani le vor da trezirea românilor, mai târziu, de la ora 11.00 cu o ediţie specială Neatza la ţară. Mirela Boureanu Vaida va face o emisiune ediţie specială – Splendoare de Sărbătoare.
  Mihai Bendeac
  vine cu În puii mei, iar apoi, Teatrul de Revistă Constantin Tănase va pune în scenă un spectacolul Varietăţi de revistă.
 • TVR 1 Iuliana Tudor îi invită pe telespectatori La masa de Paşte de la ora 12.00. În acest an, invitaţii Iulianei vor fi 40 dintre cei mai premiaţi interpreţi de muzică populară din generaţia tânără. Ediție specială Dănuț SRL de la ora 16.00. Concurenții Fabricii de staruri (21.25) au pregătit o ediție specială în care vor interpreta cântece populare din toate zonele țării.


Luni

 • Pro TV. Ediție specială Happy Hour (17.45).
 • TVR 1. Iuliana Tudor va prezenta cea de-a doua ediție a emisiunii La masa de Paște, începând cu ora 10.30. Marioara Murărescu va găzdui o nouă ediție specială a emisiunii Tezaur Folcloric de la ora 15.30. Grupul Distractis (20.00) va lua masa de Paşti la familia Prigoană.
 • Antena 1. De la ora 13.00, Gabi Firea va avea o ediţie specială Gabi Firea Show în care nume mari din muzica uşoară româneacă vor cânta împreună Christos a înviat.
 • Acasă TV. Postul de televiziune va avea imagini de la casa lui Ionuț Iftimoaie din Bacău. Tot luni vor fi prezentate scene din timpul filmărilor serialului Pariu cu viața. Teo  Trandafir va vorbi despre Sfânta Sărbătoare, dar și despre povestea ei de dragoste sau cum a fost prima întâlnire cu viitorul soț, Constantin Iosef.

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu