Skip to main content

EVZ, răzbunat. O găină din Sri Lanka a născut pui vii

 

Evenimentul zilei se poate simți răzbunat ce a intrat în istorie ca ziarul care a dat știrea cu găina care a născut pui vii.  Ieri, site-ul BBC a publicat o știre despre o găină din Sri Lanka care a născut un pui viu. Știrea a fost preluată chiar și de cei de la EVZ.

Publicitate

"BBC relatează astăzi ceea ce Evenimentul zilei titra încă din octombrie 1993: o găină a născut un pui viu!", scrie în articolul celor de la evz.ro.

Cum arăta știrea Evenimentul zilei apărută în 1993, în continuare:

Site-ul BBC detaliază și cum a fost posibil acest lucru: „Oul a fost incubat în corpul găinii timp de 21 de zile, puiul ieșind acolo din găoace”. Găina ar fi murit după nașterea puiului.

Știrea EVZ:

Eveniment senzațional la Pașcani!

O găină a născut doi pui vii!

  • Programată pentru tăiere, ea a fost astfel cruțată

Marți, 28 septembrie, a.c (1993, n.r.), în curtea gospodinei Sevastița M., aflată în strada Vatra din Pașcani, județul Iași, s-a întâmplat un miracol: o găină a născut doi pui vii, unul fără un pcior și altul fără o aripă. Deoarece găina Sevastiței nu s-a mai ouat deloc în ultimele trei luni, gospodina s-a hotărât s-o taie și s-o pună la fiert. În dimineața cu pricina, intrând în coteț, Sevastița a rămas uluită de ceea ce a văzut. Găina născuse doi pui handicapați. Considerând că e un semn de la Dumnezeu, femeia a cruțat găina, dar a omorât puii, deoarece, fiind handicapați, s-ar fi chinuit să trăiască.

(P) Vrei să asiguri creditul obținut de partenerul din străinătate pentru achiziționarea produselor și serviciilor furnizate?

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu