Skip to main content

Mutare: Liviu Vârciu trece de la Pro TV la Kanal D

 

Liviu Vârciu este noua vedetă Kanal D, potrivit unui clip promoțional din care cântărețul lasă să se înțeleagă că este vorba de Roata Norocului.

Publicitate

Liviu Vârciu vorbește în spot despre un show de prime-time care se va lansa în luna mai. "E cât se poate de simplu, nu am inventat noi roata, dar reinventăm Roata Norocului", spune Vârciu în clip.

Când va începe, în continuare:

Potrivit informațiilor paginademedia.ro, show-ul va intra în grila KanalD de la sfârșitul lunii mai când se termină acest sezon Vrei sa fii milionar. Show-ul prezentat de Liviu Vârciu va fi programat în timpul săptămânii și va rula toată vara, urmând ca din toamnă să reintre în grilă Vrei să fii milionar.

Înainte de a alege Kanal D, Liviu Vârciu a avut și discuții și cu Antena pentru show-ul Burlacul, dar și cu Pro TV.

Despre concurs:

Emisiunea "Roata norocului", produsă în România de Zucchero Media, se va difuza în fiecare zi, de miercuri până vineri, de la orele 20.00. "Roata Norocului" ("Wheel of Fortune") este un format original american, creat de Merv Griffin, și a avut premiera în SUA in 1975. "Roata Norocului" este cel mai longeviv concurs TV din istoria televiziunii americane (29 de sezoane / 5655 editii), a câștigat până acum 5 premii Emmy și, în prezent, este produs în SUA de Sony Pictures Television și distribuit de CBS Television Distribution.

 

(P) Vrei să explorezi piețe noi și mai riscante, dar cu un potențial de creștere mai mare?

 

Despre mecanismul jocului

 • Trei concurenți își pun la bătaie norocul, dar și abilitatea de a ghici înșiruirile de litere care formează cuvinte. Roata Norocului este segmentată în 24 de spații, fiecare dintre acestea reprezentând sume în numerar/puncte, diferite premii și alte elemente strategice ("Pedepse", "Stai o tură", "Faliment").
 • Jocul se bazează pe rezolvarea puzzle-urilor de cuvinte, fiecare spațiu gol reprezentând o litera.
 • Cei trei concurenți învârt pe rând Roata, încercând sa nimerească o valoare in bani/puncte pentru ca apoi sa ghicească consoanele din puzzle.
 • Cu cat numărul consoanelor ghicite este mai mare, cu atât crește și jackpotul concurentului. În momentul în care concurentul ghicește o consoană din puzzle, acesta are dreptul să mai învarta Roata, în caz contrar cedează randul concurentului următor.
 • Concurentii pot castiga bani, puncte, dar există și riscul ca aceștia să se oprească la porunci precum "Stai o tura", ceea ce e de preferat în locul "Faliment-ului".
 • Pentru a putea pastra banii/punctele sau premiile accumulate de-a lungul unei runde, concurenții trebuie să solutioneze puzzle-ul de cuvinte corespunzator fiecărei runde.
 • Pe parcursul desfasurarii jocului, atunci cand consideră necesar, fiecare concurent poate cumpara vocale, dacă a acumulat suma minima cumpărării acestora.
 • Pe langa castigurile in bani/ puncte si pedepsele mentionate mai sus, Roata are și spații precum "Free Play (Tura libera de sanctiuni)", "Wild Card" (Concurentul poate spune inca o consoana, chiar daca nu e randul lui) și "Gift Tag" (Credit în bani sau puncte).
 • Fiecare ediție a concursului Roata Norocului are minim 4 runde și începe cu douăî puzzle-uri de noroc prin care se stabilește ordinea concurenților.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

 • roata norocului a fost si la ProTV la inceputurile lui,prezentata atunci de MIHAI CALIN daca mai tin eu bine minte si sper sa nu ma insel
 • Daca ai fi fost si atent, nu doar hater, ai fi auzit ca a spus "romanul mai are nevoie si de noroc, nu doar de talent"... Macar citeaza corect daca tot o faci..
 • Kanal D cred ca va mai da o lovitura asa cum a facut cu Vrei sa fii milionar.Tot apar din nou formate care au mai fost si pot avea din nou succes.Trebuie sa stii sa gasesti momentul.Varciu e simpatic si cred ca I se potriveste emisiunea.
 • asta nu e individul care a facut praf programul de Revelion de la Protv? omul cred ca a fost deja epuizat de catre Pro, nu a mai intrat in niciun scandal in ultima vreme, nu a mai iesit in evidenta cu nimic...probabil a fost pus pe liber...si a fost racolat de turci. nu prea are fata de prezentator de showri de divertisment, este o incercare...
 • "...românii nu trebuie să fie talentați sau culți, ci trebuie sa aibă macar un dram de noroc"

  Vai si-amar... In ce hal am ajuns...

Trimite un comentariu