Skip to main content

VIDEO. Stelian Tănase: "Am ajuns în televiziune datorită lui Sârbu"

 

"Îi datorez lui Sârbu faptul că prin el am început să fac televiziune", a declarat Stelian Tănase într-un interviu pentru Paginademedia TV.

Publicitate

"Mi-a oferit să scriu un scenariu despre căderea regimului comunist la zece ani după căderea regimului comunist. Am început să scriu scenarii și apoi el m-a chemat la niște emisiuni și m-a văzut Antena și m-au invitat și ei", povestește el.

[pgvideo mediadirect|data=HQIJDAUNCA==&app=FlUZRhMBCgICDhEJDAU=&str=X1VVW05UXV1VUFsAFVBTMhAMHgwCGjIxBQcAFwxcCBNA&resize=false&fullscreen_size=640x360&startPoint=2788&endPoint=2885
|2010/09/Stelian-Tanase-Adevarul.jpg|Stelian Tanase: Am ajuns in televiziune datorita lui Sarbu /]

Detalii, în continuare:

Stelian Tănase îi este recunoscător lui Adrian Sârbu, însă au existat și lucruri care l-au nemulțumit de părintele Pro TV.

"Controla foarte atent cine vine, avea grijă să spună cam ce să spui, dar prin alții. Controla foarte mult lucru ăsta, dar îi sunt recunoscător pentru că pe de altă parte avea și o viziune mai dezvoltată decât a altora pe care eu i-am cunoscut mai târziu, despre ce înseamnă televiziune. Avea viziunea unui produs de televiziune mai mult decât alții care au improvizat", a mai spus Tănase.

 

(P) Vrei să explorezi piețe noi și mai riscante, dar cu un potențial de creștere mai mare?

 

Cum s-au despărțit?

Ne-am despărțit în condiții destul de proaste. Nu ne-am certat. Dar serialul respectiv nu s-a mai făcut, iar eu am rămas cu munca făcută. Și nici nu mi-a spus că nu se mai face. El voia să ia bani de la BBC. Și mi-am dat seama că trecând timpul nu se mai face pentru că ieșisem din calendar. Și nu mi-a plăcut asta.

Trebuie să fii gentleman și la știri bune și la știri proaste. Nu dispari în ceață. Mai sunt și alții. școala de la Pro TV este și la Realitatea. Enache are stilul ăsta.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Cam asa a fost, am lucrat si eu la acel mega-giga-super-serial, am lins cateva luni praful de pe colectiile Gazeta Wiborcza sau Rude Pravo (omoloagele Scanteii din Polonia si Cehoslovacia) din Biblioteca Academiei, ca sa ma trezesc pana la urma cu un sut in cur de la Padishah. Nu stiam ca Sarbu voia sa vanda mega-serialul la BBC, dar am auzit insa ca a luat bani frumosi de la CNC. Pana la urma, serialul a fost difuzat intr-o versiune mai saracuta la Antena 1.

    Inca mai pastrez dosarul cu scenariul scris de Stelian Tanase. E plin de greseli gramaticale.

Trimite un comentariu