Skip to main content

Telespectatorii cu UPC pot vota la Românii au talent de pe telecomandă

 

UPC România a lansat o aplicaţie interactivã cu ajutorul cãreia clienţii de televiziune digitalã UPC pot vota direct de pe telecomandã în cadrul emisiunii Românii au talent, anunță compania într-un comunicat.

Publicitate

Preţul pentru fiecare vot este 1,24 euro (TVA inclus). Clienţii pot vota de mai multe ori de pe telecomanda lor UPC, în limita a 30 de euro pe zi. Toate voturile se regãsesc, în lei, pe factura lunii urmãtoare, pe o linie distinctã „Vot pentru emisiunea Românii au talent”.

Cum se face votarea, în continuare:

Pe parcursul emisiunii Românii au talent există mai multe sesiuni de votare, în care, pe ecranele abonaţilor UPC va apărea, în colţul din dreapta sus, un buton roșu cu mesajul „Votează acum”. Printr-o apãsare a butonului roşu de pe telecomanda UPC, clienţii acceseazã aplicaţia interactivã, în care sunt afisați toți concurenţii din cadrul emisiunii Românii au talent.

Cu ajutorul tastelor sageatã, clienţii navigheazã prin întreaga listă de concurenţi şi îl pot selecta pe cel preferat. Pentru a valida votul, clienţii trebuie sã tasteze codul PIN, astfel că procesul de votare este unul sigur.

 

(P) Vrei să explorezi piețe noi și mai riscante, dar cu un potențial de creștere mai mare?

 

Aplicaţia interactivã dezvoltatã de UPC se pliazã pe formatul oricãrei emisiuni TV concurs pe bazã de vot din partea telespectatorilor şi poate fi personalizatã în funcţie de specificul fiecãrei emisiuni.

Severina Pascu, CEO UPC România: „Platforma noastrã de televiziune digitală ne permite să oferim servicii adiacente, cum este şi această aplicaţie interactivă. Astfel, clienţii UPC se pot implica în mod activ în ceea ce urmãresc la televizor”.

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu