Skip to main content

Un angajat Fox News, dat afară pentru că “ciripea”

 

Televiziunea americană Fox News a concediat un angajat care a publicat informații și imagini din interiorul companiei pe mai multe site-uri, printre care și blogul Gawker.com.

Publicitate

Supranumit “Cârtița”, Joe Muto, care a lucrat ca producător în cadrul uneia dintre emisiunile Fox, a început să posteze informații pe site-uri încă de joia trecută.

După ce a fost suspendat, Joe Muto a postat pe Gawker un articol sub titlul “Sunt eu, Joe: Cârtița de la Fox” și a pus și fotografia sa. Postările “cârtiței” de la Fox au fost amplu discutate în media, pentru că era vorba de informații și imagini din interiorul televiziunii de știri.

 

(P) Vrei să explorezi piețe noi și mai riscante, dar cu un potențial de creștere mai mare?

 

Joe Muto era nemulțumit de locul său de muncă, iar înainte de a demisiona s-a decis să ofere informații din interior. Potrivit unei postări pe Gawker, el era nemulțumit, printre altele, de atitudinea rasistă a stației față de președintele american Barak Obama.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • bine că nu era revoltat de atitudinea ”rasistă” față de aspirantul la nominalizarea candidatului la președinția SUA din partea Partidului Republican, Ron Paul. În viața mea nu am mai văzut o conspirație mediatică în bloc a întregii prese mainstream americane, nu doar Fox News, împotriva unui politician.
  • nu prea inteleg... ori a fost dat afara ori a demisionat? atitudinea rasista a fox news fata de barack obama? sa fim seriosi... fox news e post cu vederi republicane iar obama e sustinut de partidul democrat... e tot la fel de rasist ca si antena 3 fata cu basescu... adica nu are nimic de a face cu rasismul, putea sa fie obama stranepot de arian ca tot se luau de el...

Trimite un comentariu