Skip to main content

VIDEO. Rom, despre talentul "special" al românilor de a se îneca la mal

 

"Noi, românii, avem un talent special. Începem lucruri și nu le terminăm", spune o voce în cea mai recentă reclamă Rom. în timp ce în imagini apare o trecere de pietoni terminată doar pe jumătate.

Publicitate

Un fel de a ilustra celebra vorbă cu înecatul la mal, varianta cu Rom. Înainte de explicațiile agenției, iată spotul:

Reclama Rom despre talentul "special" al românilor

Ce spune agenția despre campania Rom?

"N-a fost greu să ajungem la conceptul noii campanii. Adevărul uman pe care acesta se bazează ne însoțește la orice pas: avem noi, românii, un talent "special” de a începe lucruri și a le lăsa neterminate: clădiri, poduri, Autostrada Soarelui, promisiunile electorale. Tot în România am văzut și prima trecere de pietoni trasată pe jumătate", spun reprezentanți agenției McCann Erickson, cea care a realizat creația campaniei.

"Nu poți să nu răspunzi prezent la măcar un proiect neterminat", sunt de părere reprezentanții McCann Erickson. La "tipologiile umane" prezentate în campanie echipa de creație a ajuns ușor: "Am aruncat un ochi introspectiv în viețile noastre și am început să recunoaștem: “Băi, eu nu trec de pagina 23 a cărților” “Eu am terminat școala acum șase ani și tot nu mi-am dat licenșa și așa mai departe."

(P) Vrei să asiguri creditul obținut de partenerul din străinătate pentru achiziționarea produselor și serviciilor furnizate?

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu