Skip to main content

VIDEO. Rom, despre talentul "special" al românilor de a se îneca la mal

 

"Noi, românii, avem un talent special. Începem lucruri şi nu le terminăm", spune o voce în cea mai recentă reclamă Rom. în timp ce în imagini apare o trecere de pietoni terminată doar pe jumătate.

Publicitate

Un fel de a ilustra celebra vorbă cu înecatul la mal, varianta cu Rom. Înainte de explicaţiile agenţiei, iată spotul:

Reclama Rom despre talentul "special" al românilor

Ce spune agenţia despre campania Rom?

"N-a fost greu să ajungem la conceptul noii campanii. Adevărul uman pe care acesta se bazează ne însoţeşte la orice pas: avem noi, românii, un talent "special” de a începe lucruri şi a le lăsa neterminate: clădiri, poduri, Autostrada Soarelui, promisiunile electorale. Tot în România am văzut şi prima trecere de pietoni trasată pe jumătate", spun reprezentanţi agenţiei McCann Erickson, cea care a realizat creaţia campaniei.

"Nu poţi să nu răspunzi prezent la măcar un proiect neterminat", sunt de părere reprezentanţii McCann Erickson. La "tipologiile umane" prezentate în campanie echipa de creaţie a ajuns uşor: "Am aruncat un ochi introspectiv în vieţile noastre şi am început să recunoaştem: “Băi, eu nu trec de pagina 23 a cărţilor” “Eu am terminat şcoala acum şase ani şi tot nu mi-am dat licenşa şi aşa mai departe."

(P) Vrei să asiguri creditul obţinut de partenerul din străinătate pentru achiziţionarea produselor şi serviciilor furnizate?

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus